Волинець Ліна Анатоліївна

Місто: Вінниця
Вартість занять: від 185 до 305 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови
- Репетитор арабської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

5 років

Початковий рівень студента:

- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Я студентка Львівського національного університету імені Івана Франка. Вчуся на філолога, викладача української та арабської мов (а також переклад). Маю досвід спілкування із носіями мови.
Англійську мову вивчаю протягом усього життя, закінчила міжнародну лінгвістичну школу, маю сертифікат IELTS, що підтверджує рівень володіння С1, який я зараз активно підтримую. Із радістю поділюся досвідом та допоможу вдосконалити і ваш рівень володіння мовою. Заняття відбуваються онлайн (із дітьми-офлайн) із застосуванням індивідуального підходу, спрямовані на розвиток читання, письма, аудіювання і, найголовніше, говоріння! За належної старанності гарантую, що у найближчі терміни страх спілкування англійською щезне, і що невдовзі щебетатимете нею на теми будь-якого рівня складності.
ВАЖЛИВО! Якщо Ви відміняєте заняття без поважної причини менш, ніж за годину або не з\'являєтеся на заняття без попередження - втрачене заняття все одно оплачується Вами.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Вінниці: Волинець Ліна Анатоліївна




Додати коментар ↑ на початок