Софія Мчедлідзе Давидівна

Місто: Київ
Вартість занять: від 150 до 150 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Початковий рівень студента:

- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

я Софіко, навчаюся у десятому класі та володію англійською на рівні С1:) Відвідала навчання та конференцію TED у Нью-Йорку, постійно спілкуюся зі своїми друзями-носіями, володію живою англійською і моя мета це не просто навчити вас англійської, а допомогти Вам відчути атмосферу англомовного середовища, розказати про крутий сленг , зробити так, щоб ви почали використовувати живу англійську мову, не таку шаблонну та нудну, якої вчать нас у школах.

Що мене відрізняє від інших репетиторів?
Я не люблю нудне та радянське навчання , за книгами та правилами, тому на своїх уроках ми говоримо, говоримо та говоримо. На мою думку, найважливіший етап вивчення мови - це саме говорити та відчувати мову. Будучи у США, я відчула проблему нашої освіти. У школах ми вчимо правила, ми читаємо, пишемо, але ніхто не займається активно нашим говорінням, дітей нагружають тисячами граматичних конструкцій, але не дають їм зрозуміти як використовувати їх на практиці.


Паралельно від уроків з кожним учнем ми обираємо програму залежно від інтересів.

Якщо учень захоплюється історією, наша програма буде включати в себе історичні події та паралельно від уроків ми будемо переглядати епізоди Discovery.

Якщо людина любить музику, в нашу програму буде входити фільми про найбільш відомих музикантів світу та на уроках ми будемо обговорювати музичних шлях групи Queen!

Говорити та слухати - це найефективніша методика, звичайно, попри цього, ми ще шліфуємо граматику та читаємо американські випуски, але робимо акцент саме на говоріння, розширення словникового бар’єру та вміння відчувати мову.

Я написала 3 Тед токи, тому також з кожним учнем (звичайно по бажанню) , хочу займатися написанням великого твору на бажану тему. Вміння швидко та круто писати - це дуже крутий skill, який допоможе у житті.

Викладаю російською та українською, за бажанням.

Також можу запропонувати:
виконання домашніх робіт та контрольних робіт
speaking уроки,
переклад.


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Софія Мчедлідзе Давидівна




Додати коментар ↑ на початок