Калитяк Вікторія Василівна

Місто: Івано-Франківськ
Вартість занять: від 150 до 245 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Стаж роботи вчителем англійської в школі 13 років. Двічі проходила курси по підвищенні кваліфікації. Вчитель першої категорії. Великий досвід репетиторської діяльності з учнями різного віку та дорослими.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- будні

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Допомагаю вдосконалити знання з англійської. Заняття проводжу тільки дистанційно по скайпу. На кожному уроці здійснюю індивідуальний підхід, використовую всі види мовленнєвої діяльності. Використовую аудіокниги, кембриджські та оксфордські підручники, граматики, відеоматеріали. Навчання проходить в легкій цікавій формі.

Навчаю англійської з нуля, допомагаю краще освоїти граматику. Готую до ЗНО, виконую контрольні роботи та тести для студентів і школярів. Допомагаю у вивченні мови тим, хто працює закордоном. Легко знаходжу спільну мову з дітками, оскільки довго викладала англійську в початкових класах.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Івано-Франківську: Калитяк Вікторія Василівна



відгук про репетитора
Анна
15 червня 2020, 10:39 #

Вікторія Василівна дуже хороший репетитор) Займаюсь вже більше 4 місяців.Уроки проходять цікаво,різноманітно,все гарно і зрозуміло пояснює.Доступний матеріал.
Рекомендую всім👍


Додати коментар ↑ на початок


Репетитори з іноземних мов в Івано-Франківську