Александрович Ірина Ігорівна

Місто: Львів
Вартість занять: від 230 до 230 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Досвід роботи - 3 роки. Проводжу індивідуальні онлайн - заняття та групові (до 5 осіб).

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього

Переважний час проведення занять:

- не має значення
- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Пропоную індивідуальні та групові ОНЛАЙН заняття через Skype/ Zoom/ Google Hangouts. ЦІКАВІ та ЕФЕКТИВНІ заняття для різних вікових категорій. Я допоможу вам відшліфувати навики володіння мовою із ЗАДОВОЛЕННЯМ та класним РЕЗУЛЬТАТОМ.

Заняття можливі з 7.00 до 22.00 кожного дня без вихідних.

Працюю по КОМУНІКАТИВНІЙ методиці, яка спрямована в першу чергу на розвиток розмовного !!! та граматичного рівнів ( та додатково відповідно до інд. запитів), тому мої заняття :

-80 % розмовна англійська;
-15% пояснення нового матеріалу;
-5% широкий вибір аудіо- та відеоматеріалів.

ПОСЛУГИ:

-вивчення англійської з нуля;
-розмовна англійська ( A1, A2, B1, B2);
-поглиблення набутих знань;
-здачі сертифікатів / екзаменів / ЗНО;
-підготовка до здачі Єдиного Вступного Іспиту (ЄВІ) для вступу на магістратуру;
-підготовка до співбесіди (в посольстві, при прийомі на роботу).

Пропоную БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок 20-30 хв, щоб зрозуміти смаки, вподобання студента та також, щоб оцінити рівень володіння мовою на розмовному рівні.

ВАРТІСТЬ заняття розмовної англійської :

-індивідуальне заняття 190 грн/ год.

КОНТАКТИ
096 2002 381 Ірина

Можливості чекають на ВАС!

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Александрович Ірина Ігорівна



відгук про репетитора
Lena
18 серпня 2020, 17:46 #

Чудовий репетитор, дружня атмосфера на уроці і робить акценти саме на тому, що потрібно вам в першу чергу. Всі заняття різноманітні і це додає мотивацію до вивчення англійської. Особливо круто, що на уроці охоплюємо якомога більше розмовної лексики, а не просто виконуємо степ бай степ вправи. Вже після кількох занять легше висловлювати свою думку і більше розуміння інформації в англомовних ресурсах. Також класно, що гнучкий графік і нема ніяких обмежень стосовно програми. Якщо потрібно дійсно підтягнути англійську швидко, а не платити дурно за довгі курси, які і так нічого не дають, тоді вам до Ірини)

відгук про репетитора
Анна
25 серпня 2020, 11:36 #

Мала мету в короткий термін підтягнути розмовну англійську. Ірина правильно оцінила рівень і слабкі місця, над якими треба попрацювати. Змогла дуже вдало підібрати саме той матеріал, який був потрібен для мене, а не просто по порядку проходитись по уроках з якоїсь книжки. Після занять почуваюсь вільніше і впевненіше, за що щиро вдячна!

відгук про репетитора
Лілія
27 серпня 2020, 11:40 #

Дуже задовлена заняттями з англ. мови, які пройшла з Іриною)
Це були заняття в режимі онлайн, розпочали заняття з початкового рівня, в більшості часу це була розмовна англ.
З часом ми завершили загальне навчання, і почали вивчати англ.медичного профілю,яка потрібна мені для роботи.
В інтернеті Вона знаходила багато цікавої та корисної інформації,яка знадобилась мені в повсякденній роботі.
Велеке Тобі спасибі!)

відгук про репетитора
Анна
15 вересня 2020, 12:53 #

Щоб не писати дуже багато, окреслю головне. Власне, що сподобалось найбільше так це вмотивованість і навіть проактивність в наших уроках, Ірина часто вносила якусь новизну, не було скучних уроків і відчуття, що сама викладач не може дочекатись його закінчення, і як резульатат - вмотивованість. Також відповідальність Ірини до своєї справи - не було переносів уроку часто чи непідготовленості, чітке розуміння пріорітетів - я на початку сказала, що я хочу вчити, і мене нарешті не вчили як будуть садженці чи агрус англійською=). Стосовно рівня - я однозначно більше розговорилась, тепер вже можу займатись із native і не відчувати себе сковано. І це при тому, що в мене було дуже багато репетиторів, думаю, що більше із тих претензійних клієнтів, яких щось завжди не влаштовує=)

відгук про репетитора
Андрій
21 вересня 2020, 13:46 #

Чудовий репетитор на заняттях якого не буває нудно. Матеріал підбирає цікавим, граматику пояснює доступно. Особливий плюс - можливість обрати заняття в зручний час. Оскільки моя мета це розмовна мова на заняттях в Іри цього більш ніж достатньо. Нарешті після довгого періоду вивчення вдалось заговорити. Якщо вам потрібно вивчити англійську вам однозначно до Іри.

відгук про репетитора
Саша
30 жовтня 2020, 11:23 #

Працювати з Іриною одне задоволення! Завдяки Ірині я позбувся страху розмовляти англійською та набагато краще почав розуміти цю прекрасну мову. Вона проводить комплексні заняття до яких хочеться повертатися знову і знову. Заняття різноманітні наповнені цікавим матеріалом. Тому 100% рекомендасьйон !)

відгук про репетитора
Катя
05 грудня 2020, 21:30 #

Хороший репетитор, і дійсно, працювати з Іриною, приємно та цікаво, завжди матеріал підібрано правельно, і коли виникали якісь питання, на них завжди була відповідь. Рекомендую 1000% 😉

відгук про репетитора
Alex
29 грудня 2020, 14:02 #

Irina is a pretty good teacher.
I'm a programmer and I use English language every work day.
My clients from Europe and the USA.
So I have to speak and listen them.

Ira helped me to be more confident and clearly state my position.
I'm really appreciate her for that.
Wish you good luck with your studies

відгук про репетитора
Tetyana
14 січня 2021, 10:08 #

I enjoyed my lessons with Іra. Ira can explain material well; our lessons are only in English; she corrects my pronunciation; she offers interesting materials. She is really qualified English teacher and I recommend her.

відгук про репетитора
Дарія
14 січня 2021, 10:09 #

Якщо ви вагаєтесь якого репетитора обрати для вивчення англійської мови, то я зі свого власного досвіду хочу вам порекомендувати Ірину. Я багато разів пробувала починати вивчати англійську мову і самостійно і на курси ходила і з репетиторами займалась. Але на довго мене не вистачало , а з Іриною ми вже майже рік. Це для мене колосальний прогрес , і що саме головне я хочу і буду продовжувати навчання. У результаті я почала думати англійською! Мені здається, що це показник високого рівня викладача , коли його студент починає не тільки говорити чи читати не рідною йому мовою ,а думати нею .

відгук про репетитора
Наталя
20 січня 2021, 12:34 #

Пані Ірина чудовий фахівець своєї справи. Вміє працювати з дітьми і з легкістю досягає високої ефективності. Заняття охоплює завжди різні види діяльності, що забезпечує запам’ятовуванню та опануванню матеріалу. З задоволенням рекомендую пані Ірину як чудового викладача.

відгук про репетитора
Соломія
30 березня 2021, 14:11 #

Дуже вдячна Ірині за уроки! Заняття класні, цікаві, інформативні. З Іриною було весело і цікаво. Хоч і займались ми не довго, але це всеодно вплинуло прогрес у моєму освоєнні англійської.


Додати коментар ↑ на початок