Козліцька Марина Вікторівна

Місто: Київ
Вартість занять: від 300 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Отримала диплом бакалавра за спеціальністю філологія германські мови(переклад включно) в НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського. Застосовую різні методики викладання англійської мови, для кожного учня розробляю власну програму навчання. Використовую лише сучасні матеріали та методики. Репетиторство без вікових обмежень. Рівні підготовки А1-С1.

Особисті якості: комунікабельність, чесність, відповідальність, організованість, прагнення працювати і професійно розвиватися, пунктуальність, акуратність, старанність, є творчий потенціал і бажання використовувати його з користю, прагнення бути корисною саме Вам!!! Досить вимоглива, адже якщо ви приходите з ціллю вивчити англійську - це стає нашою спільною метою, тому будьте готові плідно і старанно працювати. Немає жодної людини, яка не може вивчити англійську, є лише ті, хто не хоче. Тому якщо ви готові, то я з неабиякою віддачею допоможу вам у цьому. I believe in You!

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Козліцька Марина Вікторівна




Додати коментар ↑ на початок