Пушкін Вероніка Миколаївна

Місто: Хмельницький
Вартість занять: від 185 до 185 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови
- Репетитор чеської мови
- Репетитор польської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

4 роки жовтень-березень 2015 р. - викладала англійську мову у приватному дитячому садочку (м. Київ); 2015-до сьогодні - проводжу заняття з чеської мови по Skype; серпень 2017-листопад 2018 - викладала чеську, польську, англійську мови в мовних центрах (м. Хмельницький); листопад 2018-до сьогодні - займаюсь репетиторством з вищеперерахованих мов.

Початковий рівень студента:

- з нуля
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Закінчила Київський національний університет імені Т. Шевченка за спеціальністю чеська мова. Неодноразово проходила практику в Чехії, в університеті Масарика, м. Брно. Польську вивчала як другу іноземну. Велика кількість моїх учнів вже є студентами польських та чеських ВУЗів.

Англійською займаюсь з учнями будь-якого віку і з різними цілями (включно для підготовки до ЗНО з англійської).


У процесі навчання використовую різноманітні методи навчання та індивідуальний підхід до кожного.
Заняття проходять в затишному офісному приміщенні, де Вам буде комфортно; повністю забезпечую усіх своїх слухачів навчальними матеріалами!

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Хмельницькому: Пушкін Вероніка Миколаївна



відгук про репетитора
Віка
18 серпня 2019, 16:14 #

Займаємося з жовтня 2018. Починали з нуля, тобто я знала лише кілька стандартний розмовних слів, але Вероніка створила ЧУДО. У мене математичний склад розуму, бо я вчитель математики, з мовами у мене дуже складно виходить. Але цей тендітний репетитор-Вероніка змогла навчити мене розмовної мови, граматично правильно висловлюватися та писати чеською. Зараз на роботі у Чехії у мене нова посада, є перспектива кар‘єрного зростання і це все завдяки Веронічці. Вона для мене ідеальний вчитель, бо не лише знає свою справу, але вміє НАВЧИТИ так, щоб запам‘яталося та залишилося у голові надовго .
Рекомендую ☝

відгук про репетитора
Елена
18 серпня 2019, 17:30 #

С Вероникой учила онлайн чешский язык около года. Как преподаватель очень отзывчивая,уступчивая и гибкая.Подобрала мне индивидуальную программу.Занятия были грамотно построены,задачи на закрепление,повторение..Мы просто разговаривали по темам , а также и про упражнения,правила не забывали. Вероника всегда позитивно настроена и терпелива,когда надо-строга,но в меру. Спасибо, Вероника. Я могу разговаривать на чешском языке благодаря вам))

відгук про репетитора
Вадим
10 вересня 2019, 17:08 #

Дуже хороший репетитор, доступно пояснює матеріал,враховує ваші побажання з вивчення мови, велику увагу приділяє як розмовній так і письмовій частині,щоб ви могли як розуміти так і вільно висловлювати свої думки.коли прийшлось вивчати мову,порекомендували саме цього репетитора і в свою чергу зараз рекомендую своїм знайомим,друзям.


Додати коментар ↑ на початок


Репетитори з іноземних мов в Хмельницькому