Світлана Олексіївна

Місто: Івано-Франківськ
Вартість занять: від 245 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

25 років - викладач ВНЗ, 20 років - репетитор

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Викладач вузу, репетитор з великим досвідом та стажем. Пропоную послуги репетитора з англійської мови для школярів та дорослих будь-якої вікової категорії.Гарантую високу якість своїх послуг, професійний підбір матеріалів, використання автентичної літератури видавництва Oxford, Cambridge.

Обсяг моїх послуг:базова англійська,розмовна англійська мова, підготовка до співбесід.
Підготовка до ЗНО, IELTS,BULATS.
Фахова англійська (бізнес-англійська,технічна,медична).

Можливе навчання за допомогою SKYPE.

Працювала на мовних курсах міста, курсах IT компаній.
Проводила заняття з викладачами Університету Нафті і Газу та Медичного Університету, керівниками підприємств міста.

Зараз успішно викладаю англійську мову онлайн.

Маю міжнародні сертифікати з методики викладання базової англійської мови (University Saskatchevan EFL Teacher Training Program, Canada), ділової англійської мови(British Council).

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Івано-Франківську: Світлана Олексіївна



відгук про репетитора
Олег
17 липня 2019, 11:01 #

Займався у Світлани Олексіївної 2 місяці. Хочу відмітити високий професіоналізм репетитора; Вже з першого заняття для вас буде підібраний відповідний спосіб навчання, який відповідатиме вашому рівню знанння мови і акцентування на слабких сторонах. Індивідуальний підхід до студента та спосіб подачі матеріалу дозволяє глибше усвідомити різноманітні нюанси граматики, та мовних особливостей. Мені сподобалася методика викладання, яка допомагає тренувати аудіювання, збільшувати словниковий запас, покращувати якість читання, письма та краще сприймати англійську на слух. Викладач користується сучасними підручниками та різними матеріалами, які рекомендовані Оксвордським університетом. Дає хороші поради та настанови, як краще навчатися. Хочу окремо відмітити високу витримку, розуміння, терпіння та гнучкість у навчальному процесі.
Викладачеві бажаю успіхів та міцного здоров'я. Велика подяка за допомогу у нелегкій праці оволодіння навиком спілкування іноземною мовою.

відгук про репетитора
Уляна
21 жовтня 2019, 15:42 #

Займаюсь з викладачем усього 1,5 місяці . За цей час я почала краще розуміти всі тонкощі англійської мови, матеріал подається ясно і доступно кожного разу.
Все подано систематично і логічно.
З кожним заняттям я збільшую свій словниковий запас. Під час самого навчання панує дуже приємна атмосфера. Дуже хороша, сучасна та грамотна викладачка, яка розташовує до спілкування.

відгук про репетитора
Микита
27 квітня 2020, 09:49 #

Займаюся зі Світланою Олексіївною вже більше місяця, хочу відзначити її високий педагогічний рівень і професіоналізм. Крім звичних уроків за підручником, вправ з граматики-ми також займалися читанням, перекладом текстів, Писанням, і просто розмовляли на життєві теми, ділилися історіями, звичайно все це англійською, що підвищило мій рівень. Всі заняття насичені і цікаві, рекомендую.

відгук про репетитора
Яна
07 вересня 2021, 12:25 #

Світлана Олексіївна допомагала мені підготуватися до здачі IELTS. Завдяки її 7-місячному наставництву,я здала екзамен з результатом у 8 балів.
Хочу відмітити високий професіоналізм викладача, вдалість підібраного матеріалу, насичені інформацією заняття та, загалом, приємну атмосферу на уроках із Світланою Олексіївною. Хоч вона інколи була строгою, це тільки мотивувало мене вчитися старанніше. Я дуже вдячна їй за її працю.


Додати коментар ↑ на початок


Репетитори з іноземних мов в Івано-Франківську