Зоряна (онлайн заняття)

Місто: Ужгород
Вартість занять: від 400 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Стаж роботи викладання англійської мови-9 років. Викладаю для іноземців та українців. Сертифікований викладач унівеситетом Канади. Певний час проживала В США. Питання можна задавати по Viber, whatsapp, Skype, e-email. Освіта: -ЛНУ ім. Івана Франка ( англійська філологія, магістр) сертифікат TESOL, Канада ( надає право викладати англійську за кордоном для іноземців)

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень
- вдосконалення високого рівня знань

Переважний час проведення занять:

- не має значення
- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Інформація актуальна 2022року . Оскільки я живу за кордоном, прошу телефонувати або писати через інтернет на мій номер телефону. Заняття можливі тільки з 14 00 через різницю в часі
Англійська:
IELTS, ЗНО, розмовна англійська, (A1, A2,B1, B2, C1, C2), програми, гранти,виїзд за кордон (ПМП), супровід у перекладі, Business English, англійська для програмістів ( допомога у проходженні тестів на рівень англійської)

ЗНО - 2022 Прошу звернути увагу, що якщо ви бажаєте готуватись зі мною до цього іспиту, то потрібно відносить до домашнього серйозно!! без домашнього результату не буде

У вартість входить:
-безкоштовні підручники з аудіо і відео матеріалами
-digital словничок. У вас все буде на телефоні або комп‘ютері
-доступ до сайту серіалів і фільмів



!!! ОНЛАЙН ШКОЛАМ НЕ БЕСПОКОИТЬ !!!


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Ужгороді: Зоряна (онлайн заняття)



відгук про репетитора
Свят
06 червня 2019, 08:21 #

Вивчаю англійську з Зоряною 2 місяці. Дуже доступно подає матеріал, цікаве домашнє і приємно те, що заняття відбувається на англійській мові.
А ще пані Зоряна добре підготувала мене до співбесіди в Посольство США і допомогла заповнити документи. Віза є, тепер будемо продовжувати заняття он-лайн. Дякую

відгук про репетитора
Ирина
14 серпня 2019, 06:21 #

Занимаюсь с Зоряной уже 1, 5 года, сейчас занятия проходят в Skype, раньше встречались лично.Могу сказать, что когда выбирала репетитора сомневалась между выбором персональных занитий и групповых. Сейчас очень рада, что выбрала индивидуальные занятия, потому что данный вид занятий, на мой взгляд более эффективный. Благодаря репетитору я успешно прошла собеседование, теперь наконец-то могу говорить на английском, использовать его для работы и путешествий. Продолжаю занятия и на сегодняшний день.Рекомендую Зоряну как великолепного, пунктуального, ответственного преподавателя!

відгук про репетитора
Слава
26 серпня 2019, 11:28 #

Треба було підготуватись до співбесіди в міжнародній компанії, тому шукав репетитора, який би міг мене розговорити. Радий, що знайшов саме цього репетитора. Зоряна вміє задавати питання як рекрутер, що дуже мене вразило, з нею дуже легко говорити і час пролітає швидко. Мені сподобалось, що одразу з першої секунди Зоряна почала говорити англійською, в неї дуже класний акцент, що полегшило мою співбесіду з американцем.
Співбесіду пройшов успішно , тому рекомендую!

відгук про репетитора
Нелля
21 жовтня 2019, 14:25 #

Я знаю Зоряну Романовну уже второй год. В прошлом году мой старший сын имел занятия по скайп. В этом году мой младший сын присоединился в группу к старшему сыну. Все проходит прекрасно. Сыновьям больше всего нравятся тексты, Которые готовит Зоряна, об изобретателях и путешествиях. Затем приходят ко мне и рассказывают. Лучшая из всех, с которыми мы работали😀

відгук про репетитора
Галина
26 квітня 2020, 21:02 #

Зоряна Романовна прекрасный педагог со своим уникальным подходом в обучении, который очень эффективный. Улучшение нашего английского очень весомо. Чувствуется профессионализм и опыт педагога. Тактична и внимательна. Рекомендую!

відгук про репетитора
Галина
17 серпня 2020, 12:08 #

Зоряна Романовна, очень хороший педагог, который прекрасно владеет своим предметом и имеет уникальную способность доносить сложнейшие вещи, которые кажутся не преодолимы, с уверенной легкостью, и что самое привлекательное, она готова вести вас до полного понимания материала не смотря ни на какие сложности. Мы успешно подготовились практически с нуля к ЗНО и успешно сдали на большие баллы ожидаемых. Продолжили заниматься летом. Сейчас мой уровень вырос еще в разы. Всем рекомендую.

відгук про репетитора
Роксолана
07 липня 2021, 13:04 #

Зоряна готувала мене до ЗНО 4 місяці. Я запізно звернулась і Зоряна була єдиною викладачкою, яка прийняла мене з рівнем А1 і пообіцяла, що прохідний бал я точно наберу. Я дуже переживала і впадала в істерику кожного заняття так як не було достатньо часу. Зоряна абсолютно спокійно відповідала « та гарантую, що ти здаш». І так сталось, я здала на 141бал . Я всім рекомендую Зоряну. Це божественний репетитор


Додати коментар ↑ на початок