Петренко Сергій Іванович

Місто: Київ (метро Університет)
Район: Печерськ
Вартість занять: від 700 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з риторики

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Репетитор з тележурналістики, сценарної майстерністі, майстерністі ведучого ефіру, риторики. З 2004 року займаюся репетиторством, проводжу майстер-класи. Викладаю тележурналістку і майстерність ведучого телеефіру, риторику, навчаю різних журналістських амплуа на ТБ, підготовка фахівців до роботи на телебаченні. Десятки моїх студентів і учнів успішно працюють журналістами, ведучими, редакторами, продюсерами на провідних загальнонаціональних телеканалах, радіо та друкованих ЗМІ України. Маю власну програму і курс відеолекцій (теорія, завдання, конспекти). З 2014 року працюю на посаді старшого викладача КНУКІМ (художній керівник курсу).Викладаю дисципліни: теле-радіожурналістика, сценарна майстерність, майстерність ведучого ефіру.

Початковий рівень студента:

- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень
- вдосконалення високого рівня знань

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Освіта: 2000-2005 - навчання на філологічному факультеті Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Кваліфікація: магістр філології, редактор, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури та українознавства.
У 2006 пройшов телевізійні курси МГО «Інтерньюз-Україна» (журналістика і редакторство).
У 2007 році стажувався в найбільшому телерадіоконсорціумі Німеччини, громадському проголошувачі ARD, підрозділ RBB (Радіомовлення-Берлін-Бранденбург) - редакція в Потсдамі (6 місяців).

Член Спілки журналістів України. З 2000 року працюю на провідних загальнонаціональних радіо і телеканалах (СІТІ, 5 КАНАЛ, СТБ, UBR, ТВІ, UATV). Загальний стаж роботи 12 років (репортер, спецкор у ВРУ, випусковий редактор, шеф-редактор, медіа-тренер,ведучий програм).

Досвід викладання: репетитор з 2005 року. Викладання в КНУКІМ з червня 2014 року. Приймаю учнів: на Троєщині вул. Драйзера, (300 метрів від кінотеатру Флоренція) в сучасному офісі з повним переліком технічних засобів навчання та візуалізацією.
Дні та час занять обговорюються індивідуально.
Вартість занять:
Риторика: 450грн./год.
Телерадіожурналістика 600грн./ 90хв.


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Петренко Сергій Іванович




Додати коментар ↑ на початок