Мамчур Ірина Петрівна

Місто: Тернопіль
Вартість занять: від 150 до 185 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор німецької мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Викладаю і займаюся репетиторством та перекладами (усний, письмовий синхронний) з 2000 року.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень

Місце проведення занять:

- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

В 2000 році закінчила Тернопільський державний педагогічний унівеситет, факультет іноземних мов (німецька і французька мови).
2000 – 2002 - вчитель німецької мови в Технічному коледжі Тернопільського Технічного Національного університету ім. І. Пулюя
2002 – 2004 - викладач німецької мови в проекті ТБФ "Карітас" для дітей вулиці
2004 – 2006 - викладач німецької мови в міжнародному проекті «Мова об’єднує» (проект був спрямований на дітей з малозабезпечених і неповних сімей, організатори – ТУСК «Обнова» спільно з АВ «Австрія-Загіта» (Відень, Австрія) і КНСТ «Вільденштайн» (Фрайбург, Німеччина))
2004 – 2008 - працівник відділу міжнародних зв’язків Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського
2008 – 2011 - викладач німецької мови на кафедрі іноземних мов з медичною термінологією Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського
Жовтень 2011 – жовтень 2015 - перекладач в міжнародному навчальному проекті «Фахівець з піскової терапії» для психотерапевтів Юнгіанського напрямку.
З 2015 року знаходжуся в дектретній відпустці, проте займаюся перекладами і репетиторством.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Тернополі: Мамчур Ірина Петрівна



запитання репетиторові
Оксана
18 січня 2020, 08:30 #

Привіт, шукаю репетитора для дочки-15 років, 2 заняття в тиждень по скайпу, починає від початкового рівня. Чекаю на Вашу відповідь.


Додати коментар ↑ на початок