Карпенко Людмила Валеріївна

МіпїЅпїЅпїЅ: Житомир
: 150 пїЅпїЅ 150 пїЅпїЅпїЅ.

:

- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ англійської

:

9 років

:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього

:

- будні
- у вечірній час

:

- на території репетитора

:

Маю досвід роботи репетитором 9 років.

Освіта вища закінчена. Магістр. Спеціальність: Англійська мова та література. ЖДУ ім. Івана Франка. ННІ іноземної філології. 2012 рік.

Працюю з учнями 1-11 класів. Вмію знайти підхід до учня, а також зацікавити у вивченні іноземної мови. Допомагаю учням краще засвоїти шкільну програму, готую до екзаменів, контрольних робіт і тестів.

Проводжу заняття у себе дома, район Сінного ринку. Детальна інформація по телефону 0971518697

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ.


в Житомирі: Карпенко Людмила Валеріївна



Alena_Smile
25 січня 2018, 16:45 #

Людмила Валерьевна отличный педагог,спасибо большое за уроки английского языка,было очень интересно и не скучно)уроки проходили по расписанию,всегда была уютная обстановка,много чему научила,за что я очень благодарна!ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ!!!

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Lyudmila_Eng
28 січня 2018, 19:32 #

Thank you very much☺

Ольга_Довбиш
28 січня 2018, 18:42 #

Людмила відповідальна,розумна,ввічлива.Мій син майже 2 роки у неї займається .І дуже багато досягнено,якщо за такий час ми пройшли 5 років шкільної програми.починаючи з нулячого рівня досягнули достатьнього рівня.Моєму сину дуже подобається займатися з Людмилою.І за це я їй дуже вдячна.Я рекомендую як кваліфікованого,спокійного,досвідченого педагога.Займаючи з нею саме задоволення так каже мій син !!!!

Ольга_Довбиш
28 січня 2018, 18:55 #

Людмила відповідальна,розумна,спокійна,профі свого діла.Дуже гарно пояснює.До мого сина дуже швидко знайшла підхід.Займаючи з моїм сином за дуже короткий час було багато досягнуто.Я дуже задоволена результатом.А рекомендую як гарного,кваліфікованого педагога.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Lyudmila_Eng
29 січня 2018, 13:24 #

Ольга, дякую


Додати коментар ↑ на початок


в Житомирі