Стельмах Ярина Борисівна

Місто: Львів
Вартість занять: від 150 до 435 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з математики

Стаж роботи репетитором/викладачем:

4,5 роки

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- будні
- в ранковий час
- вдень

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Аспірантка механіко-математичного факультету ЛНУ. Допомагаю у вивченні математики учням, студентам, готую до ЗНО, ДПА та вступу в ліцей. Мій шкільний сертифікат ЗНО з математики -200 балів

Також можу допомогти з англійською, оскільки вчилась у ССЗШ 81, з поглибленим вивченнням англійської, крім того, іноді викладаю фізику.

Знайду індивідуальний підхід до кожного учня, вчу розуміння матеріалу, а не просте вивчення по шаблону, чи зазубрювання.

Домашня адреса - Новознесенська.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Стельмах Ярина Борисівна



відгук про репетитора
Назар
10 лютого 2017, 06:10 #

Ярина Борисівна підготовляла мене до екзаменів з математики до періоду здачі сесії. Хороша доступність викладання матеріалу і відношення до учня. Плюсом для моїх батьків було невелика ціна за заняття, що позволило мені більш детально пройти вивчений матеріал.

відгук про репетитора
Олексій
21 грудня 2017, 16:49 #

Потрібна була допомога у підготовці до ЗНО з математики. Цей предмет завжди давався мені важко, тому покладав великі надії на репетитора. Виявилося, що я не помилився. З викладачем займаємося і зараз. По собі бачу, що знання з математики у мене стали на багато кращими. Я впевнений, що написати ЗНО на високий бал у мене вийде. Дякую вам за знання, які даєте.

відгук про репетитора
Галина
21 грудня 2017, 16:50 #

Я задоволена роботою репетитора. Вона правильно і доступно доносить інформацію. Спочатку дитині було дуже тяжко зрозуміти шкільну програму, оскільки це молодші класи, але після занять з Яриною інформація стала доступнішою. Рекомендую цього викладача.

відгук про репетитора
Yulia1355
13 березня 2018, 19:52 #

Ярина Борисівна доступно доносить інформацію і має правильний підхід до учнів.Мені було важко зрозуміти цей предмет,але завдяки репетитору знання стали набагато кращими.Також ціни за заняття доступні.Ми дуже задоволені роботою Ярини.

відгук про репетитора
Людмила
15 березня 2018, 11:20 #

Викладач супер. Мені все сподобалось і метод викладання і людина.

відгук про репетитора
Назар
15 березня 2018, 11:40 #

Займався з Яриною близько 3 місяців. Проводили підвищення знань по математиці і англійській мові . Метод і підхід до викладання чудовий. Дякую за знання і приємне спілкування!

відгук про репетитора
Уляна
08 червня 2021, 18:32 #

Займалися з Яриною близько 3 років.Зрозуміло й доступно подає матеріал,легко знайти спільну мову.Чудово підготувала мене до ДПА,а згодом і до ЗНО з математики.
Спасибі вам за знання!


Додати коментар ↑ на початок