Сич Василь Олександрович

Місто: Київ (метро Контрактова площа)
Район: Поділ
Вартість занять: від 200 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з історії

Стаж роботи репетитором/викладачем:

6 років. Співробітник кафедри історії Києво-Могилянської академії.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Просто, доступно і цікаво донесу до абітурієнта необхідну інформацію для успішного складання ЗНО з історії України. Під час занять значну увагу акцентовано на візуалізації поданого матеріалу (робота з фотографіями, картами, схемами, таблицями) та опрацюванні тестових завдань. Головна вимога до учня – старанно виконувати завдання.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Сич Василь Олександрович



відгук про репетитора
Олексій
03 червня 2017, 20:28 #

Готуючись до зно з Василем Олександровичем, отримав якісну підготовку, безліч корисної інформації і масу задоволення.
Заняття дуже цікаві, інформативні. Матеріал засвоюється гарно, адже багато уваги приділяється візуальному сприйняттю інформації- карти, фотографії, фільми і т.д. Також великим плюсом є акцентування уваги на контексті історичних періодів і подій. Тести після кожної пройденої теми і їх аналіз, допомагають остаточно закріпити інформацію в голові.
Викладач вміло розпоряджається часом, усі занятя проводить за чіткою програмою, все встигається.
До того ж це дуже приємна, доброзичлива людина, для якої перш за все важливий результат- якісні знання і вміння ними користуватися.
Рекомендую Василя Олександровича усім, хто хоче здати зно відмінно.

відгук про репетитора
Наталія
21 лютого 2019, 13:43 #

Пан Василь – чудовий викладач із індивідуальним підходом до кожного учня. Разом з ним вивчення історії перетворюється на захопливу подорож крізь часи. Використання різноманітних візуальних матеріалів допомогло мені більш предметно зрозуміти специфіку складання ЗНО, а екскурсія до музею Історії України – закріпити пройдений матеріал перед іспитом. Із задоволенням рекомендую пана Василя, якщо Вам потрібен не лише високий бал ЗНО, а й розуміння історії.


Додати коментар ↑ на початок