Марина Юріївна

Місто: Черкаси
Вартість занять: від 150 до 150 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з географії

Стаж роботи репетитором/викладачем:

18 років

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- у вечірній час

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Вчитель з вищою кваліфікаційною категорією, старший вчитель. Пропоную послуги репетитора з географії. Підготовка дітей до ЗНО, допомога у шкільному навчальному матеріалі. Гарантую якісну підготовку до ЗНО. Маю призерів олімпіад на міському та обласному рівнів. Високі результати при здачі ЗНО. Вмію доступно пояснювати матеріал, знаходжу індивідуальний підхід до учня.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Черкасах: Марина Юріївна



відгук про репетитора
Юлія
12 червня 2019, 13:16 #

Хочу поділитися враженнями від роботи з Мариною Юріївною – людиною , яка допомогла здійснити мою мрію: вдало скласти ЗНО і вступити до престижного вузу! По-перше , дякую Вам за велике терпіння, наполегливість, прагнення надати ґрунтовні знання за малий проміжок часу. Ви - дійсно майстер своє справи , вчитель за покликанням серця і просто чудова людина; людина , яка не тільки має досвід , але й передає його іншим !Всім , хто вмотивований працювати, хто має невтримне бажання вчитися , хто хоче отримати високі результати ЗНО , рекомендую звернутися до Марини Юріївни! Любов до надзвичайно цікавої науки, географії, гарантована


Додати коментар ↑ на початок