Андрій Анатолійович (онлайн)

Місто: Київ (метро Васильківська)
Район: Голосіїво
Вартість занять: від 150 до 200 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з математики

Стаж роботи репетитором/викладачем:

8 років (з 2014 року)

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Проводиться набір у міні-групи для занять з математики для учнів всіх класів, починаючи з 7-го та для підготовки до ЗНО 2023. Перша хвиля стартує у липні 2022 року, інші - у серпні та вересні.

Групи двох типів:
1) В групі 6 учнів. Вартість 100 грн/год.
2) В групі 3 учня. Вартість 200 грн/год.

Заняття онлайн (під час карантину вдалося успішно налагодити дистанційний навчальний процес, мої учні навіть не хочуть повертатися до очних занять).

Маю всі необхідні розроблені матеріали.
При бажанні учня, перед записом в групу проводжу безкоштовне 20-хвилинне пробне заняття, щоб абітурієнт мав змогу побачити як проходить урок і лиш потім вирішити чи записуватися в групу.

Про себе: у 2021 році закінчив аспірантуру механіко-математичного факультету КНУ ім.Т.Шевченка. У 2017 році закінчив магістратуру цього ж факультету (диплом з відзнакою). З 2014 року займаюся репетиторством та підготовкою до ЗНО.
Запис фрагмента одного із занять, для прикладу, викладено в YouTube: https://youtu.be/i9UBEJA8EOw

Чому даний формат навчання кращий, ніж курси з підготовки до ЗНО? Відповідь на це запитання, мабуть, знають лише викладачі, котрі хоча б колись працювали на подібних курсах. На багатьох з них (не на всіх) викладачів набирають з числа студентів профільних спеціальностей, інколи без досвіду. Причина проста: для них можна платити низьку зарплатню. Наслідки цього зрозумілі.
Успіх Вашої дитини - моя репутація.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Андрій Анатолійович (онлайн)



відгук про репетитора
AllaMel
24 березня 2021, 13:55 #

Дуже вдячні Андрію Анатолійовичу за якісну підготовку до ЗНО дитини творчої, гуманітарія, майже з нуля - всього за рік на високі бали.
Терплячий, спокійний, пунктуальний викладач з приємним голосом, за контакти якого нам вдячні всі знайомі, що звернулися до нього.
Дякуємо! Гарних Вам студентів!

відповідь користувачу сайту
Андрій Анатолійович
01 червня 2021, 11:38 #

Дуже дякую! Найбільша винагорода для викладача - це задоволені учні!)


Додати коментар ↑ на початок