Анна Ивановна

Місто: Полтава
Вартість занять: від 425 до 425 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Викладання англійської мови - це не просто професія, це стиль життя! Мій професійний досвід: 2002 - по цей час: репетитор англійської мови. 2012 - по цей час:репетитор англійської мови оналйн. 2004-2000: гімназія №32, м. Полтава, вчитель англйської мови. 2007-2012: Полтавський національних технічний університет імені Юрія Кондарюка. Освіта: 2001-2007: Полтавскій національный педагогічний університет імени В.Г.Короленка, філологічний факультет, специальность - викладач англійскої мови, диплом магістра; менеджер закладів освіти. 2016-2017: Міжнародний сертифікат TESOL, Arizona State University

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- не має значення
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Бажаєте вільно говорити англійською? Просунути свою кар’єру? Навчатися чи працювати закордоном? Знайти нових друзів по всьому світу?
Мене звуть Анна, я професійний викладач англійської мови і я тут, щоб допомогти вам у досягненні ваших цілей.

Я маю 15-річний досвід викладання англійської мови. Мої учні різного віку та національностей. Я люблю викладати та найголовніше, я знаю, як це робити еффективно та йдучі внгоу з часом.

Мої уроки завжди позитивні, добре структуровані та продуктивні. Коли ви розпочнете навчання, я розроблю для вас особистий план, який забезпечить продуктивність та мотивацію протягом усього навчального процесу.

Чекаю з нетерпінням втілити ваші мрії у життя!

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Полтаві: Анна Ивановна




Додати коментар ↑ на початок