Евелін Михайлівна

Місто: Київ (метро Виставковий центр)
Район: Голосіїво
Вартість занять: від 150 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор угорської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

10 років

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Привіт, мене звати Евелін! 🖐🏻 Розмовляю угорською більше ніж 30 років, 10 з яких - викладаю.
У чому секрет мого викладання?
1. Я - носій мови:
Pегулярно спілкуюся з носіями угорської та більше ніж 10 років навчаю. Зі мною не потрібно зубрити правил і академічних нюансів. Ви вивчите живу, емоційну мову, граматику та правильну вимову;
2. Ви обираєте формат навчання:
- Індивідуальні або групові заняття;
- Зранку, вдень, або ввечері;
- Дистанційно, або в м. Київ;
3. Підтримка 24/7:
Переписку та спілкування зі своїми учнями веду угорською, вчу відповідати голосовими повідомленнями та надсилаю інтерактивні матеріали: відеоролики, статті, пісні та інше;
4. Найшвидший курс в Україні:
Матеріали викладаю стисло, за 1 заняття Ви можете винести багато цінної інформції. Я відкидаю неважливе та наголошую на відточенні навичок;
5. Практика:
Окрім занять, ми збираємось у розмовному клубі, аби навчитися легко спілкуватись угорською.
Вартість
групові заняття 150 грн 90 хв
парні заняття 250 грн 60 хв
індивідуальні 400 грн 60 хв


Моя instagram сторінка https://www.instagram.com/repetitor_evelin/


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Евелін Михайлівна



відгук про репетитора
Shchedrina
14 березня 2018, 08:43 #

Очень довольна работой Лины Михайловны. Несколько членов моей семьи на данный момент берут у нее уроки венгерского. Уже посоветовали ее всем своим знакомым (кто заинтересован в уроках венгерского). Эта преподавательница за короткие сроки смогла подготовить нас к успешному прохождению собеседования в посольстве. Она -высококвалифицированный специалист и очень приятная девушка. Спасибо Вам огромное. Будем и в дальнейшем пользоваться Вашими услугами.

відгук про репетитора
Alina Beriya
11 квітня 2018, 19:59 #

Дуже хороший репетитор. Легко та доступно пояснює матеріал

відгук про репетитора
MarkChe
03 липня 2018, 18:16 #

Замечательный репетитор, очень доволен. Занятия проводит очень доступно и сразу видно, что хороший специалист. Когда что-то не даётся - умеет найти подход. Однозначно рекомендую!

відгук про репетитора
Irina
21 листопада 2018, 10:08 #

Прекрасний викладач і чудова людина! Дуже вдячна пані Ліні за підготовку з мого нулевого рівня в такій складній мові, за терпіння і докладні пояснення.Також дуже дякую за допомогу в підготовці до професіональної співбесіди і складення резюме, завдяки чому я змогла знайти в Будапешті роботу своєї мрії)))

відгук про репетитора
Ирина
30 березня 2019, 10:25 #

Замечательный репетитор венгерского, очень довольна что попала именно к этому педагогу. Уроки доступные, каждый из которых включает письмо, чтение и разговорную часть. Есть много материала которые Эвелина предоставляет для разного уровня подготовки. Толково объясняет материал, приводит много примеров, вы по сути учите современный язык венгра, который они употребляют в быту, а не по старым книжкам и таким же устарелым правилам. Как человек очень приятная и открытая.
Для тех кому нужно выучить с нуля или просто подтянуть язык, советую именно этого репетитора.

відповідь користувачу сайту
Евелін
18 липня 2019, 06:57 #

Дякую всім за такі приємні відгуки)))

відгук про репетитора
Ольга
29 січня 2020, 19:48 #

Доброго вечора, я знаходжуся в Празі, мені дуже потрібні курси угорської,дякую за відповідь

відповідь користувачу сайту
Евелін
05 березня 2020, 08:24 #

Доброго дня Ольга, з радістю з Вами позаймаюсь. Напишіть будь ласка на email

відгук про репетитора
elphons
11 вересня 2019, 11:12 #

Евелін мені наполегливо порадила моя сестра (яка сама з нею навчалась), коли я був за кордоном, але повинен був вивчати угорську онлайн. Не дивлячись на те, що я вже повернувся в Закарпаття, де багато вчителів чи просто носіїв угорської, з якими можна і вживу займатись, я все одно продовжую навчатись з Евелін, і всім, хто спитає, завжди радитиму саме її!

відгук про репетитора
Крістіна
20 жовтня 2019, 15:57 #

Дуже рада що займаюсь з Евеліною, я завжди думала, що угорська не для мене і вона дуже складна мова, але мій репетитор знайшла відповідний підхід, який мені допоміг зрозуміти структуру цієї мови, а також те, що мова є нескладною та гарною. І вивчити її не так і важко, як гадалось. Однозначно рекомендую Евеліну і рада, що саме цього репетитора мені порекомендували!

відгук про репетитора
Мирослава
05 березня 2020, 20:57 #

Я знайшла Евелін тут на парта.ua і я зразу відчула що вона приємна людина. З першого уроку і до тепер я з радістю чекаю кожного уроку тому що я і мріяти не могла що таку складну мову можна так гарно приємно пояснювати, і заохочувати людину вчити. Всім чим можна вона допомагає, такого розуміння і підтримки я теж і не чекала! Мова йде з задоволенням, все дуже логічно і магічно пливе.Я дуже дуже задоволена, і повірте ви в цьому теж переконаєтесь.

відгук про репетитора
Дмитрий
23 грудня 2020, 13:52 #

Очень рекомендую! Отличный преподаватель). Уже больше года занимаюсь с Евелиной венгерским языком, и наверное, благодаря ей продолжаю заниматься!
Разнообразные уроки, отличная подача и разбор материала, что в свою очередь даёт отличный результат! Мне все нравится)!

відгук про репетитора
Анастасія
23 грудня 2020, 15:16 #

Чудовий репетитор, також дуже приємна людина! Я повністю задоволена якістю занять. Угорська мова завжди здавалась мені неймовірно складною і я навіть не сподівалась що зможу її освоїти, але завдяки Евеліні Михайлівні в мене вже дуже помітний прогресс

відгук про репетитора
Ніколетта
09 червня 2021, 18:18 #

Просто неймовірний викладач і чудова людина! Завжди з задоволенням йду на заняття. Ще більше полюбила мову завдяки Евеліні! Доступно пояснює та дуже цікаво подає матеріал, кожного разу щось нове та цікаве. Дякую!

відгук про репетитора
Лілія
14 червня 2021, 20:55 #

Займаюсь другий рік поспіль. За цей час Евеліна зробила неможливе: я почала розмовляти угорською. Попереду ще багато рівнів,які ми маємо пройти, але з Евеліною це мене не лякає, а навпаки радує. Однозначно рекомендую всім і кожному!Найкращий викладач угорської мови з індивідуальним підходом до кожного учня!😘


Додати коментар ↑ на початок