Костевко Жанна

Місто: Львів
Вартість занять: від 185 до 185 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

5 роки

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- на території учня

Додаткова інформація:

Я закінчила ЛНУ ім. Ів.Франка факультет іноземних мов за спеціальністю англійська філологія. Пропоную приватні уроки з англійської мови для учнів дошкільного та шкільного віку. Якщо Ви бажаєте вдосконалити мову або вивчити з нуля, буду рада допомогти. Моя методика викладання полягає не в зазубрюванні матеріалу, а у використанні інноваційних підходів, які роблять процес навчання захоплюючим, цікавим, результативним та зрозумілим. У процесі навчання та підготовки до занять використовую різноманітні матеріали, зокрема сучасні цікаві відео та аудіо, актуальні новини з New York Times/ BBC та книжки. Основне завдання - це допомогти учневі розвинути як комунікативні навички, так і когнітивні, зацікавити учня вивчати англійську мову.
Із задоволенням допоможу цікаво освіжити знання мови на канікулах.
Є 5 років досвіду роботи в Америці на адміністративних посадах з постійною комінікацією з американцями .
Працюю по комунікативній методиці ,яка полягає у розвитку розмовного та граматичного рівня .
Пропоную безкоштовний пробний урок на 20 -30 хв ,щоб ознайомитись зі смаками та вподобаннями та оцінити рівень володіння мовою.
Допомагаю з виконанням домашніх завдань ,написання есе на різноманітні теми,якщо необхідна допомога звертайтесь ))Буду рада допомогти !!

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Костевко Жанна




Додати коментар ↑ на початок