Мельник Светлана Николаевна

Місто: Луцьк
Вартість занять: від 150 до 150 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з музики, вокалу, акторської майстерності

Стаж роботи репетитором/викладачем:

10 лет

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- не має значення
- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Набір учнів різного віку у місті Луцьк на приватні заняття з естрадного вокалу та акторської майстерності .Поради та консультації , підготовка до конкурсів , фестивалів та кастингів , підготовка абітурієнтів до вступу на вокальні відділення та на факультети з акторським фахом.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Луцьку: Мельник Светлана Николаевна



відгук про репетитора
Карина
29 листопада 2015, 09:22 #

Світлана Миколаївна - знавець своєї справи! У свій час готувала мене до Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, плоди яких не барились проявлятись. А згодом і підготувала до вступу в КІМ ім. Глієра, куди я пройшла на бюджет! Тому не думайте, а йдіть займатись до неї, вона вас поганому не навчить!!

відгук про репетитора
Катя
18 жовтня 2019, 08:17 #

Для тих,хто шукає собі викладача- Світлана Миколаївна ,на мій погляд,сама прогресивна.Я давно в вокалі, прийшлось поміняти декілька вчителів,але в цього викладача я навчилась технікам досить швидко.Бо вона вміє навчити-це дорогого вартує.Рекомендую як фахівця!

відгук про репетитора
Микола
18 жовтня 2019, 08:56 #

Світлана Миколаївна, чудовий спеціаліст акторської майстерності, яка індивідуально підбирає курс занять.
Завдяки вчительці, ми підготували за короткий термін вступну програму, яка допомогла поступити мені на факультет сценічного мистецтва, за що щиро вдячний вчительці. Всім рекомендую відвідати пробний урок.


Додати коментар ↑ на початок