Ковтонюк Наталія Петрівна

Місто: Київ (метро Дорогожичі)
Район: Центрі
Вартість занять: від 199 до 300 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з іншого

Стаж роботи репетитором/викладачем:

5 років

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Підготую до ЗНО, ДПА з української мови та літератури.
Викладач українською мови та літератури, аспірантка КНУ імені Тараса Шевченка, закінчила КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Українська мова та література, англійська мова", переможець Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови та літератури 2013-2014н.р., неодноразовий переможець 3-ого етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, 3, 4- их етапів Всеукраїнського конкурсу знавців рідної мови імені Петра Яцика.

Як учасниця ЗНО 2010, що досягла поставлених цілей (Укр.мова та літ. - 200 балів; Історія України - 200 балів) та змогла скласти ЗНО з укр.мови та літ. на 200 балів у 2016 та 2017 роках, підготувала до ЗНО близько 100 учнів, найкращий результат - 199 балів. Цього вдається досягти завдяки ставленню до кожного учня як до творчої здібної особистості, незважаючи на оцінку у школі, та застосуванню сучасних методик викладання, проведення занять в інтерактивній ігровій формі. Я прагну стати не викладачем, а другом для підлітка, зрозуміти його проблеми, надати психологічну допомогу в кризовий період 11 класу.

Знання свого предмету та досвід роботи дозволяють мені також викладати українську як іноземну (за потреби - англійською мовою), ділову українську мову.
Ціна – 300грн/год – з виїздом по Києву
200грн/год – у себе чи по Скайпу


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Ковтонюк Наталія Петрівна




Додати коментар ↑ на початок