Ольга

Місто: Хмельницький
Вартість занять: від 150 до 150 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови
- Репетитор української мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

3 года

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Допомога школярикам у вивченні англійської, української мови та математики. Підготовка до контрольних робіт та ДПА (4,9,11 клас). Є досвід роботи з учнями різного віку, індивідуальний підхід як до старшокласників, так і до найменших школяриків :)
Вся розвиваюча література для дітей та тематичні підручники британських видавництв (для різного віку) для поглибленого вивчення мов надаються.
Виїзд до учня додому.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Хмельницькому: Ольга



відгук про репетитора
Сергій
14 вересня 2017, 18:19 #

Не серйозний репетитор. Після пробного уроку ми погодились на співпрацю і домовились про наступну зустріч, але Ольга Олександрівна передзвонила і відмовилась взагалі надавати послуги репетитерства, мотивуваши тим. що немає часу, всі дні зайняті. Але перед тим говорила, що є вільні як мінімум 3 дні. Не раджу мати справу з таким репетитором.

відгук про репетитора
Наталія
24 листопада 2019, 15:24 #

Безвідповідальний репетитор, не понктуальна, запізнювалась понад 30 хв, недопрацьовувала урок, коли не було поруч батьків.Не рекомендую взагалі її.


Додати коментар ↑ на початок


Репетитори з іноземних мов в Хмельницькому