Гурина Вера Васильевна

Місто: Київ (метро Шулявська)
Вартість занять: від 300 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з біології

Стаж роботи репетитором/викладачем:

12 лет репетитором и 25лет преподаватель биологии в школе,

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора

Додаткова інформація:

Закончила университет им.Т.Г.Шевченка,биофак,отличник образования,учитель высшей категории,25 лет работы в школе, 12 лет стажа репетитором, готовлю к ЗНО, ДПА, всегда хорошие результаты, уровень подготовки не имеет значения,индивидуальный подход,лояльность,пунктуальность,авторский конспект, проработка тестов за предыдущие годы.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Гурина Вера Васильевна



відгук про репетитора
Наталія
23 листопада 2016, 21:40 #

Велике дякую вчительці. Вона дала потрібні знання для успішного складання ЗНО з біології (194). Знання дає в необхідному обсязі, завжди все доступно пояснює. Завдяки цьому викладачу я зайняла призові місця на районній та міській олімпіадах з біології серед школярів.

відгук про репетитора
Ніна
24 листопада 2016, 17:42 #

Чудовий викладач, матеріал підносить доступно. Завдяки чудовим конспектам з докланими малюнками і описом до них почала розуміти біологію і витягнула свої оцінки (раніше взагалі не розуміла предмет і не орієнтувалася в матеріалі). Готує до ЗНО безпосередньо по темі, без зайвого матеріалу і без "води".

відгук про репетитора
Ольга
09 вересня 2018, 10:19 #

Чудовий репетитор для підготовки до ЗНО, та вивчення біології (у мене 193). Доступно пояснює вчитель, в конспектах є вся інформація для підготовки до ЗНО, нічого зайвого, малюнки відповідно до матеріалу допомагають краще запам'ятати конспект. Ці конспекти стають безцінними, бо в них є всі теми та відповіді на запитання із ЗНО. Дякую!

відгук про репетитора
Вікторія
26 липня 2020, 10:10 #

Вера Василівна - чудовий репетитор з авторськими конспектами, де зібрані всі потрібні для ДПА і ЗНО матеріали. Все чітко, структуровано, зрозуміло. Завжди отримувала від репетитора гарну підтримку та додаткові пояснення. Здала біологію на 189 з урахуванням того, що у школі біологія була на нульовому рівні. Рекомендую!


Додати коментар ↑ на початок