Ігор Мирославович

Місто: Львів
Вартість занять: від 150 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з історії

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Викладач ЛНУ імені Івана Франка -14 років, кандидат історичних наук. Упродовж 13 років успішно готую абітурієнтів до здачі ЗНО з історії України. Мої випускники успішно складають ЗНО, серед них є і призери всеукраїнської олімпіади з історії.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора

Додаткова інформація:

Викладач Львівського національного університету імені Івана Франка – 14 років, кандидат історичних наук.

Понад 13 років готує абітурієнтів до ЗНО. Абітурієнти Ігора Мирославовича упродовж років демонструють високі бали на ЗНО з історії України. Цьому сприяє:
1. Комплексне пояснення тем з використанням: відеоматеріалів, мультимедійних проектів, схем,таблиць, ілюстрацій.
2. Власна методика розбору і запамятовування історичних карт, фотоілюстрацій, обєктів памятної культури,ключових персоналій.
3. Заняття цікаві, насичені розвязанням та обговоренням тестів.
5. Забезпечення усіма необхідними матеріалами.
6. Навчання проводяться індивідуально та в групах.

Основна мета роботи – системність та наполегливість ,яка дає високий результат при здачі ЗНО.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Ігор Мирославович



відгук про репетитора
Андрій
02 червня 2016, 17:53 #

Найкращий, всім раджу. До кожного знаходить підхід і готує на 190+!

відгук про репетитора
Святослав
13 червня 2016, 14:27 #

Чудовий репетитор! Доводилось досить багато читати, вчити, проте результат перевершив очікування. Отримав 200 балів з історії!
Додаю скірншот: http/prntscr.com/bfulw2

відгук про репетитора
Ірина
14 червня 2016, 15:50 #

Класний репетитор, дає якісні знання, цікаві заняття високий результат.

відгук про репетитора
Алла
30 липня 2016, 20:44 #

Я довго шукала і питала у знайомих мені порадили Ігора Мирославовича. Він володіє глибокими знаннями, вміє не просто зацікавити, а захопити своїм предметом. На заняттях з ним ним мені було настільки цікаво і пізнавально, що я навіть не помічала як проходив урок. І незважаючи на це , що прийшла на заняття з низьким рівнем знань здала ЗНО класно!!! Дійсно хороший репетитор!!! Рекомендую!!!

відгук про репетитора
Stella
02 серпня 2016, 18:24 #

У мене завжди були проблеми з Історії, і друг мені порекомендував, попробувати уроки у Ігора Мирославовича. Спочатку я не вірила, що я зможу справитися, но дякуючи методу навчання І.М. я почала любити Історію. Я завжди буду вдячна йому!!! Відмінний репетитор!!! РЕКОМЕНДУЮ!!!

відгук про репетитора
bihor_5
04 серпня 2016, 11:57 #

Ігор Мирославович не просто викладач, він справжній педагог:розумний, цікавий,креативний. Вміє знайти підхід до кожного, не залежно від рівня знань. Пояснює матеріал доступно, вміє пожартувати, стимулює до навчання.Допоміг мені із вибором факультету та подачею документів. Щиро вдячна йому за всі поради!!!!

відгук про репетитора
Iryna
17 серпня 2016, 16:21 #

Всім рекомендую Ігора Мирославовича. Відповідально ставиться до своєї роботи. Заняття цікаві, насичені. Вміє знайти підхід до кожного. Група 2016 року- ми найкращі....

відгук про репетитора
Настя
04 серпня 2018, 08:43 #

ЗНО написала на 196. І це завдяки Ігорю Мирославовичу! Прекрасний викладач, з цікавою та ефективною методикою викладання предмету. При цьому спілкування з ним приносить справжнє задоволення. Дуже чуйна людина. Раджу всім майбутнім абітурієнтам без вагань звертатись до Ігоря Мирославовича.

відгук про репетитора
Ірина
26 серпня 2019, 11:41 #

Ігор Мирославович чудовий педагог. Доступно і дуже зрозуміло викладає матеріал. Заняття цікаві. Відповідально ставиться до своєї роботи. Рекомендую,


Додати коментар ↑ на початок