Безкоштовний майстер-клас "Майстер коду"



Рівень: 9-16 років
Вартість: Безкоштовно
Тривалість: з 12:00 до 13:30
Напрям: Інше, Київ
  вул. Еспланадна, 20, 11 поверх, офіс 1104 (ст. м. Палац Спорту)
  (067) 542-8814
  Відправити повідомлення



Інформація про майстер-клас:


Logos Kids Academy запрошує всіх бажаючих дітей та підлітків віком від 9 до 14 років на безкоштовний майстер-клас по створенню власної комп'ютерної гри.

Усі чули про програмістів. Але що саме ви чули? Що знаєте про внутрішню кухню ІТ-світу?

Можна багато розмовляти про інформаційні технології, високі зарплати, спектр можливостей, престиж, а можна просто долучитися до кремнієвої долини та реалізувати власний потенціал!

ІТ - передова галузь, де воліє працювати кожен другий. Починати варто вже сьогодні та не чекати університету.

Ми точно знаємо, що гаджети, сайти та ігри заполонили нашу увагу та увагу дітей. Саме тому нашим завданням є зробити комп'ютер "корисним" і зацікавити малечу світом інновацій та технологій.

З чого ж розпочати?

Logos Kids Academy запрошує всіх бажаючих дітей та підлітків віком від 9 до 14 років на безкоштовний майстер-клас по створенню власної комп'ютерної гри.

Усі хоча б раз грали у комп'ютерні ігри, особливо діти. А уявіть собі, наскільки круто, коли грають у комп'ютерну гру написану тобою! І це не мрія, це реальна ціль, яку можна досягти разом з нами.

Створення комп'ютерної гри - чудовий старт для кожної дитини та підлітка в опануванні нової сфери реалізації. Це не звичайний гурток чи хобі, це початок шляху до майбутньої затребуваної, цікавої та високооплачуваної професії.

Реєструйтеся, спробуйте власні сили та розвивайтеся разом з Logos Kids Academy!

Програма майстер-класу
— Знайомство з Python.
— Працюємо над створенням дошки з 9 клітинок.
— Далі працюємо над тим, щоб клітинки функціонували і на них можна було поставити хрестик і нулик.
— Кінцевий результат: гра "Хрестики/нулики" для двох гравців. Грайте в улюблену гру всіх часів в новому сучасному форматі!

Безкоштовна реєстрація на майстер клас https://kyiv.lgs-kids.com/bezkoshtovnyj-majster-klas-majster-kodu або за номером телефоному: (067) 542-88-14


Logos Kids Academy

Телефон: (067) 542-8814
м. Київ, вул. Еспланадна, 20 (11 поверх, офіс 1104)

kyiv.lgs-kids.com
Logos Kids Academy – це позашкільна освіта нового покоління, для розвитку і самореалізації дітей через IT. За допомогою сучасних технологій ми розвиваємо у школярів знання про бізнес, навички спілк...

Детальніше ...

Відгуки користувачів:




Додати коментар ↑ на початок