Відповіді на ЗНО зі всесвітньої історії 2013

Тестування зі всесвітньої історії у 2013 році буде проходити в одну сесію, 17 червня. Завдання за ЗНО складені на базі програми оцінювання, що була затверджена МОН наприкінці 2012 року та є у вільному доступі для майбутніх абітурієнтів.

Всього на ЗНО зі всесвітньої історії відведено 135 хвилин. За цей час учень має виконати 55 тестових завдань.

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 зі всесвітньої історії →

Структура ЗНО зі всесвітньої історії 2013


Перший блок - тести
Перші сорок два завдання ЗНО подані у вигляді тестів, де учень має вибрати лише одне вірне твердження у якості відповіді серед 4 запропонованих варіантів та обов"язково записати номер правильної відповіді у бланку відповідей.

Другий блок - встановлення відповідності
Шість завдань на ЗНО 2013 з всесвітньої історії складені на встановлення відповідності між цифрами за буквами варіантів, які подані до кожного завдання. Таким чином, для правильного виконання завдання потрібно встановити логічні пари між значеннями лівої колонки у завданні та правої.

Третій блок - правильна послідовність
Три завдання зі ЗНО 2013 зі всесвітньої історії подані на встановлення учнем вірної послідовності відповідей. У кожному завданні подається 4 події, які потрібно розмістити у правильній послідовності згідно запитання у завданні.

Четвертий блок - вибір правильних відповідей
В останніх чотирьох завданнях ЗНО зі всесвітньої історії учневі пропонується сім різних варіантів відповіді, із яких три є вірними. Учень повинен знайти три вірні відповіді та записати їх у бланк відповідей. Записувати їх можна у довільному порядку.

Оцінювання відповідей ЗНО 2013 зі всесвітньої історії


Завдання першого блоку (тести) можуть бути оцінені у один бал, якщо відповідь вибрана правильно, та у нуль балів, якщо відповідь невірна або взагалі не вказана у бланку відповідей.

Завдання другого блоку ЗНО зі всесвітньої історії 2013р. оцінюється за шкалою від нуля до чотирьох балів. Кожна правильно утворена логічна пара дає учневі один бал. Таким чином, при вірному виконанні одного завдання з цього блоку учень отримує 4 бали; в разі, якщо жодна логічна пара неправильна, учень отримує нуль балів.

У третьому блоці максимально можна отримати 3 бали за кожне із завдань:
3 бали нараховується, якщо учень вірно вказав усі послідовності у завданні;
2 бали нараховується, якщо учень вірно вказав першу та останню із послідовностей;
1 бал нараховується, якщо учень вірно вказав лише першу або лише останню подію.

За кожне із завдань четвертого блоку учень може отримати 3 бали, якщо всі відповіді, вказані у бланку відповідей, є вірними; два бали, якщо дві із вказаних відповідей є вірними і т.д. В разі, якщо учень не надав жодної правильної відповіді, за завдання він отримує нуль балів.

Отже, за ЗНО зі всесвітньої історії у 2013 році учень максимально може отримати 87 балів, якщо всі завдання тесту будуть розв"язані правильно.


Відгуки користувачів: Відповіді на ЗНО зі всесвітньої історії 2013




Додати коментар ↑ на початок