Анна репетитор англійської

Город: Киев
Стоимость занятий: от 350 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Сертифікований викладач International teacher training programme (HDTC), Cambridge certificate (Advanced level). Викладаю понад 10 років, люблю працювати з дорослими та дітьми і бачити їхні реальні результати! До зустрічі на онлайн заняттях!

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень
- усовершенствование высокого уровня знаний

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Від 0го рівня і до В2-С1! Під час вивчення тем залучаються всі мовні аспекти - reading, writing, grammar, listening, video practice, навчальні ігри та quizlet картки!

Відео зв'язок на занятті не є обовязковою умовою, оскільки воно побудоване на демонстрації матеріалів та використанні онлайн дошки/слайдів, а отже камеру за бажанням можете відключити:)

Тривалість заняття: 1год

Графік можна використовувати гнучкий або сталий.

Формат заняття спрямований насамперед на розвиток РОЗМОВНОГО, граматичного, аудіального аспекту. Використовуються найновіші видання підручників.

Зв'язатись можна через Viber, Telegram, WhatsApp за вказаним номером телефону (надсилайте повідомлення оскільки у зв'язку з проведенням занять не завжди є можливість відповісти на дзвінок).

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Киеве: Анна репетитор англійської



отзыв о репетиторе
Vira Polko
15 ноября 2020, 10:47 #

дякую сайту за такого крутого репетитора!!! думала буду шукати і шукати, а тут повело з ПЕРШОГО разу!!! Анна просто знахідка бо англійську мяко кажучи не любила, а тепер бачу, що її можна було вчити з задоволенням

отзыв о репетиторе
Anna_Parashchak
20 декабря 2020, 09:02 #

Thank you!

отзыв о репетиторе
Ольга
11 декабря 2020, 09:18 #

Добрий день.
Цікавлять курси для покращення англійської мови для себе. Можна з Вами зв'язатись? Дякую

ответ посетителю
Anna_Parashchak
12 декабря 2020, 11:04 #

Доброго дня! Напишіть будь ласка на вайбер чи телеграм 050 0273334

отзыв о репетиторе
Елена
14 декабря 2020, 07:28 #

Анна отличный репетитор и очень интересный собеседник! Грамматику объясняет просто как Бог, и это е преувелечение! Занятие на одном дыхании, видео, интересные игры, обсуждения, все наглядно и понятно - хочется еще и еще! Спасибо большущее!

ответ посетителю
Anna_Parashchak
20 декабря 2020, 09:02 #

Thank you!

отзыв о репетиторе
Орест
10 января 2021, 12:48 #

Аню! Дякую за прекрасні заняття, підтримку, ви просто допомогли повірити в себе! Думала, що англійська це просто не моє! Тепер впевнено можу сказати усім, що так навчити, подати матеріал, спонукнути до виконання завдань, а не просто ковтати розжоване іншими мало хто зможе!

Щиро дякую за багаж знань, за вміння впорядкувати потік думок, вміння знаходити прогалини в знаннях і заповнювати їх, за велиииичезний словниковий запас, який постійно поповнюється і поповнюється!

отзыв о репетиторе
Anna_Parashchak
04 февраля 2021, 08:50 #

Thank you!

отзыв о репетиторе
Марія
22 мая 2021, 12:03 #

Займаюсь з Анною вже пару тижнів. Обрала її через наявність чіткої методики та великий досвід. Одразу описала свої задачі (англійська для роботи). Прогрес за цей час дуже відчутний. Мені набагато легше читати, дивитися відео розуміти на слух англійську. Також я почала розбиратись (НАРЕШТІ!) в часах і багатьох різних конструкціях, в яких, як мені здавалося раніше, я не розберусь ніколи. Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Anna_Parashchak
24 мая 2021, 09:39 #

Thank you!

отзыв о репетиторе
Саша
03 октября 2021, 08:14 #

Дуже хороший викладач англійської мови. Саме такого шукали! Кожен урок проходить в надзвичайно цікавій формі. Кожне заняття підготовлене не тільки для підвищення рівня англійської мови, а й для його проведення в легкій та веселі формі. Співпрацею дуже задоволена!

ответ посетителю
Anna_Parashchak
09 декабря 2022, 16:21 #

Thank you!

ответ посетителю
Anna_Parashchak
27 октября 2021, 07:21 #

Thank you!


Добавить комментарий ↑ в начало