Вусата Яна Олександрівна

Город: Тернополь
Стоимость занятий: от 150 до 185 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор немецкого языка
- Репетитор украинского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Більше 5 років я займаюсь репетиторством з англійської, німецької мови (за Вашим бажанням можу викладати ще українську мову та математику) для діток від 5 до 15 років. За час своєї роботи допомогла (та надалі допомагаю) більше 60 діткам покращити свій рівень знань та оволодіти іноземними мовами. Працюю за Вашими побажаннями (домашнє завдання, додатковий матеріал, чи все в комплексі) а також складаю власну індивідуальну програму для кожного учня Закінчила бакалаврат за спеціальністю менеджмент. З відзнакою закінчила спеціалізовану школу №29 з поглибленим вивченням іноземних мов

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- будни
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории ученика
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Привіт, мене звати Яна і мені 22 роки Зараз я студентка магістратури Тернопільського національного економічного університету (спеціальність економіка, менеджмент) Закінчила бакалаврат тієї ж спеціальності. З відзнакою закінчила спеціалізовану школу №29 з поглибленим вивченням іноземних мов (профільна - англійська, друга мова - німецька) Вільно спілкуюсь англійською Рідна мова - українська (нею проводжу заняття), при потребі переходжу на россійську (за Вашим бажанням)

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Тернополе: Вусата Яна Олександрівна




Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Тернополе