Кузьма Василь Васильович

Город: Ужгород
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по математике
- Репетитор по физике

Стаж работы репетитором/преподавателем:

2 роки

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- выходные

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Особистий підхід до кожного учня.
Сприяти вивчення учнями фізики потрібно не для того, щоб вони стали фізиками, а для того, щоб вони навчилися думати, знаходити компроміси, аналізувати, систематизувати, узагальнювати, вміли відстоювати свої принципи.
Фізика - один з основних шкільних предметів. Фізика вивчає і описує процеси, що відбуваються в навколишньому світі і тому вона дуже цікава. Також фізика дуже важлива і після вступу до університету, навички отримані при вивченні фізики широко використовуються в величезному класі університетських дисциплін на багатьох спеціальностях, від інженерних і наукових до архітектурних і IT спеціальностей.
Основою на уроках математики є - передача учню системи математичних знань, навичок; навчити усній і письмовій математичній мові; допомогти учням досягти обов’язкових результатів навчання, навчити застосовувати набуті знання для розв’язання найпростіших завдань життєвої практики та вивчення інших навчальних предметів; ознайомити з шляхами пізнання реальної дійсності (за допомогою природознавства і фізики), а також умінню самостійно здобувати знання (робота з підручником, науково-популярною літературою).

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Ужгороде: Кузьма Василь Васильович




Добавить комментарий ↑ в начало