Тетяна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 150 до 185 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор французского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

5 років

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные

Место проведения занятий:


Дополнительная информация:

Франція – це острівець чуттєвості та культури. Ви також захоплені шармом цієї країни, її мешканців, а особливо прекрасною французькою мовою?
Бажаєте почати вивчення чи поглибити свої знання мови Мольєра, Дідро, Наполеона, Едіт Піаф та Строме? (якими б не були Ваші стать, вік, національність чи інтереси, Ви точно знаєте когось з цих видатних французів :)
Радо допоможу Вам створити власний маленький куточок Франції у Львові, навчаючи Вас не лишень французької мови, але і французьких реалій.
Я є дипломованим вчителем французької мови та літератури (закінчила Львівський Національний Університет ім. Івана Франка). Маю досвід викладання французької у одній зі спеціалізованих шкіл міста Львова.
Влітку 2016 року отримала диплом DALF CECR (загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти), який засвідчує високий рівень знань з французької мови – С1.
Також мала нагоду проживати у Франції протягом літнього періоду 2015 та 2016 років. Проходила там стажування у сфері туризму та готельно-ресторанній сфері. Регулярно спілкуюсь з носіями мови.
Якщо Ви готові до нашої співпраці, або ж у Вас виникли запитання, телефонуйте!

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Тетяна




Добавить комментарий ↑ в начало