Лисенко Денис Іванович

Город: Черкассы
Стоимость занятий: от 150 до 240 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор немецкого языка
- Репетитор французского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Репетиторством займаюсь з 13 жовтня 2013 року.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

ПЕРЕДМОВА

Вітання
Перш ніж Ви перейдете до прочитання мого коротенького резюме, я хочу, щоб Ви зрозуміли, що я за людина і чи варто Вам взагалі зі мною мати справу. Я українець, я люблю свою країну, українську мову, культуру та історію. Я працюю виключно з людьми, які поділяють вищенаведене.

Якщо ж Ви відноситеся до категорії тих, хто називає себе українцем, однак зневажає українську мову, культуру та історію - у нас з Вами різні шляхи. Адже виявляючи зневагу до української мови, культури та історії, Ви виявляєте зневагу перш за все до себе самого/самої, як українця/українки. З таким людьми я працювати не буду за жодних обставин, за будь-які гроші. Тож, будь-ласка, не марнуйте свій час і мій і дальші просто не читайте.

Я вважаю, що якщо в людини є бажання, то вона завжди знайде можливість, однак, якщо бажання немає – повсякчас лишень з’являються виправдання.
Нині, дуже багато українців активно переходять на українську мову, і це дуже-дуже радує. Звісно, в процесі вивчення виникають помилки, однак помилки роблять усі без винятку, і я також цим страждаю. В цьому немає нічого дивного, адже століттями нас росифікували, проводили пацифікацію, гнобили, катували, розстрілювали і морили голодом в концтаборах, під час голодоморів, в гулагах лише за те, що ми українці, лише за те, що ми говоримо українською мовою. І москаль північний – наш ворог одвічний добре попив і продовжує пити українську кров, а бодай у них у всіх і ноги і руки повсихали.

Отже, якщо Ви продовжуєте читати – ласкаво прошу до мого невеличкого резюме.

РЕЗЮМЕ РЕПЕТИТОРА

Надаю послуги репетитора англійської, французької та німецької мов.
Заняття проводжу переважно за допомогою Skype чи будь-якого іншого зручного для Вас сервісу.
Репетиторством займаюсь з 13 жовтня 2013 року.
В переважній більшості, клієнти цікавляться заняттями англійської мови, зрідка трапляються запити на французьку та німецьку мови.
Дні та час занять Ви обираєте самостійно на свій власний розсуд і для своєї власної зручності, я, по змозі, підлаштуюсь.
Заняття проводяться іноземними мовами в залежності від обраної Вами мови. Що стосується роз’яснення незрозумілих мовних особливостей, я завжди користуюся виключно українською мовою.
Проживаю в місті Черкаси, тож для місцевих можу розглянути варіант з наданням викладацьких послуг у себе вдома.

ВАРТІСТЬ ЗАНЯТТЯ

Англійська мова: 240 грн./годину (60 хвилин)
Французька мова: 120 грн./годину (60 хвилин)
Німецька мова: 120 грн./годину (60 хвилин)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО МОЮ ОСВІТУ

2003 – 2007 — Черкаський Державний Технологічний Університет (https://chdtu.edu.ua) за спеціальністю “Прикладна лінгвістика” з присвоєнням кваліфікації – “Бакалавр з філології”.
2007 – 2008 — Черкаський Державний Технологічний Університет (https://chdtu.edu.ua) за спеціальністю “Прикладна лінгвістика” з присвоєнням кваліфікації – “Лінгвіст - інформатик, перекладач, викладач англійської, французької, німецької мов”.

КОНТАКТНІ ДАНІ

Телефон & What’s Up (Як ся маєш) & Telegram: 097-225-21-61 (після 21:00 прохання не турбувати)
Skype: denys_avance_lysenko (при поданні запиту на додавання до списку контактів, обов’язково вказуйте причину)
Сторінки в Facebook:
Українська мова: facebook.com/NekvapomKrokzaKrokom/
English: facebook.com/norushstepbystep/
Français: facebook.com/Pas-à-pas-2038780626368499/
Deutsch: facebook.com/Schritt-für-Schritt-2046351865688929/?

ПІСЛЯМОВА

Я написав таку велетенську передмову не просто так, адже мені постійно телефонують, пишуть і запрошують на співбесіди бісовим язиком російського окупанта. Мені це все просто остогидло. До цього тут був лише постскриптум, який наведено нижче, однак схоже ніхто його просто не читав.

P.S. Прохання компанії та осіб, які не поважають української мови, а отже не поважають Україну, і відповідно самих себе, - не турбуйте мене зі своїми пропозиціями, співпраця з вами мене не цікавить.

Почуємось :)


Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Черкассах: Лисенко Денис Іванович



отзыв о репетиторе
Олег
21 августа 2020, 21:07 #

Більше б таких викладачів в нашій країні, був би толк.


Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Черкассах