Ангеліна Георгіївна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по химии
- Репетитор по биологии

Стаж работы репетитором/преподавателем:

5 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Займаюся з учнями та студентами ВНЗ та коледжів.
Готую учнів до складання ЗНО, ДПА, написання контрольних робіт, допоможу покращити знання з хімії та біології, навчу розв*язувати задачі (навчальна програма 6-11 класів, академічний та профільний рівні).
Допоможу з написанням контрольних робіт та модулів (онлайн), домашніх завдань, проектів з хімії (неорганічної, загальної та аналітичної) та біології. Також складаю конспекти уроків з даних предметів.



Я закінчила хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка (магістратуру).
Репетиторством займаюсь п*ять років.
Відповідальна, легко знаходжу спільну мову з дітьми, використовую різноманітні наочні матеріали ( презентації, відео) для кращого сприйняття матеріалу.



Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Ангеліна Георгіївна



отзыв о репетиторе
Діана
22 января 2018, 15:20 #

Задоволена компетентністю Ангеліни Георгіївної.За досить короткий термін з її допомогою я змогла підготуватися до ЗНО з біологої і здати на відмінний бал,хоча до цього мої знання були на нульовому рівні.Крім того мені дійсно почала подобатися біологія,заняття включали в себе цікаві та пізнавальні відео з тем,які ми проходили.Репетитор легко знаходить з учнем спільну мову та зрозуміло пояснює теми

ответ посетителю
Oliinyk_Anhel
30 мая 2018, 10:57 #

Дякую) Дуже рада була допомогти! Це був хороший досвід, за короткий термін підготувати до здачі ЗНО та ще й на хороший бал)

отзыв о репетиторе
Софія
25 января 2018, 15:46 #

Велике дякую,за допомогу на екзамені.Дякую,що послухали мене та знайшли час для вирішення задач.

отзыв о репетиторе
Галина
26 января 2018, 18:15 #

дуже хороший репетитор) залишилась задоволена ))))))всім рекомендую)))))))

отзыв о репетиторе
Ірина
29 мая 2018, 06:11 #

Ангеліна Георгіївна дуже кваліфікований і талановитий репетитор, вона закохана у хімію і біологію і вміє цю любов передати дітям. Завдяки Ангеліні моя дочка досягла гарних результатів з цих предметів.

ответ посетителю
Oliinyk_Anhel
30 мая 2018, 10:58 #

Дякую) рада вам допомагати, ваша дочка дуже старанна і відповідальна, з нею легко працювати!

отзыв о репетиторе
Тетяна
29 мая 2018, 12:06 #

Доступно було подано навчальний матеріал, хороший підхід до дітей.Дуже вам дякуємо!!!

отзыв о репетиторе
Анна Арабська
29 мая 2018, 15:51 #

П. Ангеліна чудова вчителька, яка змогла зацікавити мого сина хімією та біологією! Крім цього, вона прекрасна людина, завжди готова йти на зустріч. Дуже дякую, п. Ангеліно, сподіваюсь на подальшу співпрацю наступного року!

ответ посетителю
Oliinyk_Anhel
30 мая 2018, 11:00 #

Дякую) дуже приємно! Наступного року обов*язково продовжуємо співпрацю, адже є ще над чим працювати і до чого прагнути)

отзыв о репетиторе
Дарія
01 июня 2018, 18:08 #

Ангеліна Георгіївна навчила мене не тільки хімії з нуля, а ще й любові до цього предмету! Я почала підготовку до зно з другого семестру 10 класу, тож ми вчасно і якісно пройшли матеріал. Дякую за зрозумілі пояснення і змістовні конспекти, а також доброзичливе ставлення! Сміливо раджу всім обрати саму цю репетиторку.

отзыв о репетиторе
Ірина
07 июня 2018, 15:34 #

Пані Ангеліна висококваліфікований спеціаліст, відмінно знає хімію, має ідеальний індивідуальний підхід до учнів. Дуже задоволені, що обрали саме її. Готувала мою доньку, так, як у школі дуже плачевна ситуація була. За місяць часу було видно результати. Займаємось майже рік - дитина знає хімію найкраще у школі. Раджу всім, не пожалкуєте! Дякуємо Вам Ангеліно за працю!

отзыв о репетиторе
Ірина
10 июня 2018, 21:00 #

Другий рік звертаємось до Ангеліни Георгіївни для опрацювання матеріалу по хімії. Кваліфікований викладач та приємна людина-дочка із задоволенням йде на заняття.Завдяки репетитору є хороші результати по шкільній програмі та зовсім інше відношення до предмету.Пояснює доступно і результативно.Раджу.(від дочки:найкращий репетитор!)

отзыв о репетиторе
Юлія
11 июня 2018, 14:49 #

Хочу залишити позитивний відгук стосовно праці Ангеліни Георгіївни.Займаюся лише декілька місяців з нею , але за цей короткий термін встигла дізнатися багато нового та цікавого.Дуже приємна у спілкуванні. Вміло та цікаво пояснює матеріал.Чітко подає інформацію.Завдяки Ангеліни зрозуміла та полюбила такий предмет,як хімія та біологія.Раджу всім!

отзыв о репетиторе
Аня
12 июня 2018, 06:27 #

Ангеліна, дякую вам за допомогу на екзамені та модулях з аналітичної хімії, звертатимуся ще) Раджу всім!

отзыв о репетиторе
Оля
04 июля 2018, 12:54 #

дуже сподобалося з вами займатись хімією,не очікувала такого позитивного результату,з 5 балів підвищила на 9,тепер розумію хімію яку раніше ненавиділа,дуже дуже дякую)))

отзыв о репетиторе
Софія
09 июля 2018, 10:33 #

Чудовий репетитор який залишає тільки позитивні емоції!За неймовірно короткий період завдяки пані Анеліні я полюбила хімію і з цікаістю почала її вивчати! Професіонал свого діла який вміє найти індивідуальний підхід до кожного учня!

отзыв о репетиторе
Богдана
20 июля 2018, 13:27 #

Ангеліна Георгіївна чудовий репетитор, з її допомогою, я підготувалась до іспиту з хімії за досить короткий термін. Заняття були змістовні і зозумілі. Не пошкодувала, що обрала саме цього репетитора.

отзыв о репетиторе
Флакстадвог
10 августа 2018, 04:38 #

Відгук зі Сполучених Штатів Америки


Доброго дня всім відвідувачам сайту parta.com.ua. Мене звати Ольга Лоєц. Я родом з України, але майже 10 років проживаю у Сполучених Штатах. Зараз я навчаюсь у одному з вузів Америки, на медичному факультеті. Ангеліна Георгіївна Олійник відмінний репетитор з Хімії, займалась моєю підготовкою по предмету: Загальна, Біологічна та Органічна Хімія. Викладач Ангеліна Георгіївна вміє зацікавити, її педагогічний підхід, вміння пояснити матеріал викликають захоплення. Викладач Ангеліна Георгіївна рухаючись від теорії до практичного закріплення використовує безліч вправ.У її арсеналі досвід роботи на всесвітньо відомому сайті МсGrawHillConnect, досвід роботи з студентами зарубіжних вузів, відмінна підготовка до здачі тестів та екзаменів, допомога по лабораторним заняттям. Мій курс по Загальній, Біологічній та Органічній Хіміїї в одному з вузів Америки був одним з інтенсивно прискорених. Терміном у два з половиною місяці Ангеліна Георгіївна зуміла підготувати мене по таким темам:


I. Атоми Та Періодична Система: елементи, структура атомів, ізотопи, електпронна
cтруктура, валентність.
II. Іонні Сполуки: назви іонних сполук, фізичні властивості, назви іонних сполук,
поліатомні іони.
III. Ковалентні зв’язки: структури ”Lewis”, резонанс, молекулярна будова,електро
негативність, полярність.
IV. Хімічні реакції: типи хімічних реакцій, число “Авогардо“, обчислення солей і маси.
V. Енергетичні зміни, енергетичні діаграми, обчислення константи рівноваги, принцип
Ле Шательє.
VI. Закон ідеального газу, закон Авогардо, закон Дальтона.
VII. Розчини, розчинність, осмос, діаліз.
VIII. Основи і кислоти, обчислення ph, титрування, буфери.
IX. Ядерна хімія.
X. Органічні молекули.
Висловлюю велику подяку Ангеліні Георгіївні та планую й подалі користуватися послугами викладача Ангеліни Георгіївни в подальшому вивченні Хімії а також Біології. Якщо ви зацікавлені у досягненні високого рівня знань, звертайтесь до Ангеліни Георгіївни Олійник. Рекомендую.

Ольга Лоєц 10 Серпня, 2018 року
США

отзыв о репетиторе
mariapachuk
14 августа 2018, 12:34 #

Хочу дуже подякувати Ангеліні Георгіївній, вона чудовий викладач! За справді короткий термін, вона "підтягнула" мене з біології до ЗНО майже з нульового рівня до справді хорошого результату. Дуже дякую і безсумнівно рекомендую всім 11-класникам та просто тим,хто хоче покращити свої знання)

отзыв о репетиторе
Orest
28 сентября 2018, 19:43 #

У Ангеліни Георгіївни чітка та зрозуміла методика розв*язування завдань, глибокозмістовний виклад теми не лише на рівні школи, але й на рівні ВНЗ. Справжній майстер своєї справи! Рекомендую)))

отзыв о репетиторе
Тетяна
18 ноября 2018, 15:15 #

Ангеліна Георгіївна чудовий репетитор і чудова людина,яка легко знаходить спільну мову з дітьми.Я дуже задоволена викладанням і результатом викладання Ангеліни Георгіївни.Пояснення були доступними і цікавими.Буду рада знову позайматися хімією,так як вже не просто хімія,а МЕДИЧНА хімія і зовсім скоро БІОХІМІЯ)))Яку ми всі з острахом чекаємо.Дуже вам дякую))
Всім рекомендую!!!!!!

отзыв о репетиторе
Лілія
26 ноября 2018, 18:22 #

Професіонал своєї справи, сумлінний, ретельний, і компетентний викладач, або просто, Ангеліна. Дякую Їй за допомогу з ХІМІЇ (органічна,аналітична) без Неї я б не впоралася, Вона велика молодчинка. Подобається те, як Ангеліна знаходить підхід до своїх студентів/учнів, як легко з нею спілкуватися і знаходити спільну мову. Рекомендую!!!

ответ посетителю
Михайло Микієвич
28 ноября 2018, 08:34 #

задоволені репетитором на всі 100%. Співпрацюємо Репетитор професіонал своєї справи, рівень знань досяг бажаного.Ми задоволені нашим репетитором. Поки нас все влаштовує, заняття проходять добре з хімії рекомендую)))

отзыв о репетиторе
Юрій
04 декабря 2018, 17:53 #

Ангеліна не репетитор ,вона Богиня хімії . Ангеліна допомогла написати екзамен з хімій на відмінно .Дуже дякую . Таких людей як ти ще потрібно пошукати .

отзыв о репетиторе
Олександра
10 января 2019, 17:01 #

Велика подяка Ангеліні за допогу у підготовці до екзамену. Завжди ставиться з розумінням у погодженні часу занять. Пояснює зрозуміло і доступно. Дякую. Всім рекомендую-не пошкодуєте.

отзыв о репетиторе
Олександра
10 января 2019, 17:06 #

Ангеліна відповідально і професійно проводить заняття. Допомогла у підготовці до екзамену з хімії.З розумінням ставиться до побажань у виборі часу занять.Дякую. Всім рекомендую.

отзыв о репетиторе
Марічка
11 января 2019, 07:26 #

Дякую,що допомогли підготуватися до екзамену.Завдяки хорошому поясненню, я зрозуміла матеріал,хоч знання в мене були на початку занять не на достатньому рівні.

отзыв о репетиторе
Яна
21 января 2019, 21:29 #

Ангеліна Георгіївна є дуже хорошим репетиторем по хімії.Доступно і просто пояснює матеріал та завдяки ій я склала екзамен на відмінно

отзыв о репетиторе
Діна
16 июня 2019, 15:52 #

Ангеліна Георгіївна є прекрасним репетитором. Я їй дуже вдячна за допомогу!!!! Рекомендую!!!!

отзыв о репетиторе
Настя
16 июня 2019, 16:15 #

Ангеліна, дякую, що допомогли мені так добре скласти ЗНО, а ще більше дякую за те, що після занять з вами я по-справжньому полюбила біологію й остаточно переконалася, що зробила правильний вибір що до своєї майбутньої професії. Ви чудовий викладач і дуже хороша людина, тому з впевненістю рекомендуватиму вас усім)))

отзыв о репетиторе
Софія
16 июня 2019, 16:24 #

Велике спасибі Ангеліні за підготовку до вступних екзаменів з хімії та біології.Дуже легко і доступно пояснює матеріал,вміє зацікавити.Професійно проводить заняття.А взагалі дуже класна, розумна та позитивна людина,легко знаходить спільну мову з дітьми та зазвичай розказує цікаві наукові факти,що робить заняття ще більш цікавим.Хороші знання-гарантовано!!!

отзыв о репетиторе
Дмитро
21 июня 2019, 14:10 #

Ангеліна Георгіївна допомогла написати модуль з хіімії на відмінно, не знайдено жодної помилки. Все на найвищому рівні і за доступною ціною. Рекомендую.

отзыв о репетиторе
Христина
22 июня 2019, 07:32 #

Дуже задоволена. Репетитор чудовий, доступно пояснює. За дуже короткий термін допомогла підготуватись до ЗНО.

отзыв о репетиторе
Оксана
05 мая 2020, 18:46 #

Англіна Георгіївна є одним з найкращим репетитором з хімії. Вчасно виходить на зв’язок. Пояснює матеріал і дітям і їхнім батькам так, що все зрозуміло. А головне – не припускається жодної помилки.

отзыв о репетиторе
Оксана
05 мая 2020, 18:48 #

Англіна Георгіївна є одним з найкращим репетитором з хімії. Вчасно виходить на зв’язок. Пояснює матеріал і дітям і їхнім батькам так, що все зрозуміло. А головне – не припускається жодної помилки.

отзыв о репетиторе
Вікторія
05 мая 2020, 18:53 #

Ангеліна Георгіївна – професіонал своєї справи. Дуже відповідальна людина, яка завжди доступно пояснює незрозумілий матеріал. Вміє зацікавити своїм предметом. Після її занять хімія здається не такою й важкою. Ви точно не пошкодуєте, обравши цього репетитора!!!

отзыв о репетиторе
Оксана
06 мая 2020, 13:20 #

Дякуємо Ангеліні Георгієвні за допомогу, матеріал подає легко, доступно,визиває зацікавленність до предмету, в нашому випадку-це хімія. Велике спасибі

отзыв о репетиторе
Олександра
06 мая 2020, 19:10 #

Ангеліна Георгіївна - професійний викладач , лекго і доступно пояснює будь-який матеріал , дає додаткову корисну інформацію. Заняття проходять цікаво та інформативно.

отзыв о репетиторе
Каріна
06 мая 2020, 20:29 #

Ангеліна Георгіївна допомогла зрозуміти матеріал легко та доступно, звдяки чому екзамен був зданний на відмінно. Дякую вам за допомогу!

отзыв о репетиторе
Тетяна
07 мая 2020, 12:08 #

Чудова викладачка,доброзичлива,пунктуальна.Завдяки Ангеліні Георгіївні моя донька полюбила хімію.

отзыв о репетиторе
Олена
30 июня 2020, 14:42 #

Ангеліна Георгіївна чудовий репетитор. За дуже короткий час вона доступно пояснила мені весь матеріал з хімії за сьомий клас і наздогнали те що почали вчити у восьмому. Завдяки Ангеліні я зацікавилася цим предметом. Також у нас було декілька уроків з біології якими я дуже задоволена.

отзыв о репетиторе
Таня
24 июля 2020, 07:18 #

Дуже вдячна,Ангеліні Георгіївній,за її професіоналізм і вміння знайти спільну мову з учнями. Зрозуміло і цікаво пояснює матеріал,завдяки Ангеліні я полюбила біологію! Пунктуальна і доброзичлива ! Я дуже задоволена, що натрапила на такого репетитора, як Ангеліна Георгіївна.

отзыв о репетиторе
Настя
24 июля 2020, 15:12 #

Займатися з Ангеліною Георгієвною одне задоволення. Заняття проходить весело, пояснення зрозумілі. Матеріал подається легко та доступно. Дякую за заняття, за незабутній час та прекрасне роз'яснення

отзыв о репетиторе
Анна
25 июля 2020, 15:25 #

Завдяки Ангеліні Георгіївній я полюбила біологію і почала розуміти хімію,дуже доступно та легко пояснює , легка в спілкуванні і дуже розуміюча та хороша людина.Всім рекомендую!!!

отзыв о репетиторе
Марія Струк
19 августа 2020, 10:08 #

Хочу подякувати чудовому репетитору Ангеліні Георгіївній. Завдяки їй моя дочка не тільки полюбила хімію, а й вступила в ЛФМЛ на хім-біо. Заняття проходили дуже цікаво, методи викладання доступні, легко знайшла підхід до доньки. Ми залишилися задоволені. Всім рекомендую ❤️

отзыв о репетиторе
Христя Бердула
24 июля 2021, 09:18 #

Хочу подякувати Ангеліні Георгіївній за чудову підготовку до ЗНО з біологіі.Всі теми з вашою допомогою ставали легкими та зрозумілими.Дуже доступно та просто доносите інформацію.Великий професіонал,який справді любить свою роботу і учнів.Вдячна вам за підтримку і переживання

отзыв о репетиторе
Анастасія
24 июля 2021, 09:29 #

Дуже хороший репетитор, дуже вдячна вам за таку підготовку, задоволена. Все зрозуміло. Відповідально ставиться до своєї роботи. Рекомендую💫

отзыв о репетиторе
Діана Назарко
25 июля 2021, 08:56 #

Ангеліна Георгіївна-професіонал своєї справи!Просто і доступно пояснює матеріал.Дуже дякую за допомогу!Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Євгенія
26 июля 2021, 10:08 #

Дуже дякую Ангеліні за хорошу підготовку з хімії , на заняття ходила тільки з задоволенням дуже приємна та комунікабельна дуже скоро знайшла підхід і взагалі все було супер💗

отзыв о репетиторе
Анастасія
26 июля 2021, 17:14 #

Дуже вдячна Ангеліні за хорошу підготовку. Доступний матеріал і все зрозуміло пояснює. Хороший репетитор, рекомендую

отзыв о репетиторе
Надя Коваль
27 июля 2021, 12:28 #

Дуже вдячна Ангеліні за докладені зусилля для підготовки до ЗНО з біології.
Все зрозуміло пояснено, уроки проходять цікаво та інформативно,з Ангеліною я почала розуміти та любити біологію
Дуже приємна у спілкуванні, завжди підтримує!)

отзыв о репетиторе
Софія
27 июля 2021, 12:57 #

Хочу висловити подяку Ангеліні за круту підготовку до ЗНО,викладач відповідально ставиться до роботи , все чітко і доступно пояснює матеріал використовуючи презентації та різноманітні відеоматеріали. Результат - вартує тих старань)))
Велике дякую !

отзыв о репетиторе
Софія
27 июля 2021, 12:58 #

Хочу висловити подяку Ангеліні за круту підготовку до ЗНО,викладач відповідально ставиться до роботи , все чітко і доступно пояснює матеріал використовуючи презентації та різноманітні відеоматеріали. Результат - вартує тих старань)))
Велике дякую !

отзыв о репетиторе
Софія
27 июля 2021, 12:58 #

Хочу висловити подяку Ангеліні за круту підготовку до ЗНО,викладач відповідально ставиться до роботи , все чітко і доступно пояснює матеріал використовуючи презентації та різноманітні відеоматеріали. Результат - вартує тих старань)))
Велике дякую !

отзыв о репетиторе
Ольга
27 июля 2021, 23:06 #

Хочу дуже подякувати Ангеліні за підготовку до ЗНО з хімії ! Завдяки хорошій підготовці та розумінню репетитора з легкістю вдалось скласти іспит та вступити до ВУЗу
Дякую))

отзыв о репетиторе
Анна
28 июля 2021, 18:29 #

Репетитором Ангеліною Георгієвною дуже задоволена завдяки чіткому викладанню матеріалу. Завдяки їй мої знання з хімії найкращі серед мого класу.

отзыв о репетиторе
Лєра
29 июля 2021, 13:15 #

Дуже хороший та професійний репетитор , завжди допомагає по приємній ціні , рекомендую


Добавить комментарий ↑ в начало