Стельмах Ярина Борисівна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 150 до 435 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по математике

Стаж работы репетитором/преподавателем:

4,5 роки

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- в утреннее время
- в дневное время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Аспірантка механіко-математичного факультету ЛНУ. Допомагаю у вивченні математики учням, студентам, готую до ЗНО, ДПА та вступу в ліцей. Мій шкільний сертифікат ЗНО з математики -200 балів

Також можу допомогти з англійською, оскільки вчилась у ССЗШ 81, з поглибленим вивченнням англійської, крім того, іноді викладаю фізику.

Знайду індивідуальний підхід до кожного учня, вчу розуміння матеріалу, а не просте вивчення по шаблону, чи зазубрювання.

Домашня адреса - Новознесенська.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Стельмах Ярина Борисівна



отзыв о репетиторе
Назар
10 февраля 2017, 06:10 #

Ярина Борисівна підготовляла мене до екзаменів з математики до періоду здачі сесії. Хороша доступність викладання матеріалу і відношення до учня. Плюсом для моїх батьків було невелика ціна за заняття, що позволило мені більш детально пройти вивчений матеріал.

отзыв о репетиторе
Олексій
21 декабря 2017, 16:49 #

Потрібна була допомога у підготовці до ЗНО з математики. Цей предмет завжди давався мені важко, тому покладав великі надії на репетитора. Виявилося, що я не помилився. З викладачем займаємося і зараз. По собі бачу, що знання з математики у мене стали на багато кращими. Я впевнений, що написати ЗНО на високий бал у мене вийде. Дякую вам за знання, які даєте.

отзыв о репетиторе
Галина
21 декабря 2017, 16:50 #

Я задоволена роботою репетитора. Вона правильно і доступно доносить інформацію. Спочатку дитині було дуже тяжко зрозуміти шкільну програму, оскільки це молодші класи, але після занять з Яриною інформація стала доступнішою. Рекомендую цього викладача.

отзыв о репетиторе
Yulia1355
13 марта 2018, 19:52 #

Ярина Борисівна доступно доносить інформацію і має правильний підхід до учнів.Мені було важко зрозуміти цей предмет,але завдяки репетитору знання стали набагато кращими.Також ціни за заняття доступні.Ми дуже задоволені роботою Ярини.

отзыв о репетиторе
Людмила
15 марта 2018, 11:20 #

Викладач супер. Мені все сподобалось і метод викладання і людина.

отзыв о репетиторе
Назар
15 марта 2018, 11:40 #

Займався з Яриною близько 3 місяців. Проводили підвищення знань по математиці і англійській мові . Метод і підхід до викладання чудовий. Дякую за знання і приємне спілкування!

отзыв о репетиторе
Уляна
08 июня 2021, 18:32 #

Займалися з Яриною близько 3 років.Зрозуміло й доступно подає матеріал,легко знайти спільну мову.Чудово підготувала мене до ДПА,а згодом і до ЗНО з математики.
Спасибі вам за знання!


Добавить комментарий ↑ в начало