Катерина Сергіївна

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: Белая Церковь
: 150 пїЅпїЅ 150 пїЅпїЅпїЅ.

:

- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ английского

:

Викладаю з 2012 року, на даний момент знаходжуся у декретній відпустці. Маю освіту магістра з філології, викладач англійської,німецької мови та зарубіжної літератури.

:

- не имеет значения

:

- не имеет значения

:

- на территории ученика

:

Маю хороший рівень знань з предмету і високий рівень методичної підготовки. На заняттях веду себе впевнено, намагаюся довести матеріал, залучити до навчального пронесу, не виділяючи ні сильних, не слабких. Маю науково-теоретичну підготовку на високому рівні. Вмію здійснювати на заняттях зв'язок викладання з життям, сприятливо впливати на свідомість, почуття і волю дітей. Володію методикою викладання іноземної мови. Розвиваю усі чотири види мовленнєвої діяльності під час занять. Створюю умови для всебічного розвитку дітей за допомогою проблемних завдань, питань. Відповідально ставлюся до підготовки занять, підбору практичних завдань для дітей. Намагаюся застосовувати на заняттях інноваційні форми роботи. 3 дітьми доброзичлива.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ.


в Белой Церкви: Катерина Сергіївна



Анна
26 сентября 2016, 11:29 #

Замечательная девушка, и как реппититор тоже.Мой

Анна
26 сентября 2016, 11:30 #

Очень трепетно относится к детям. Прекасный реппититор. Я ею довольна


Добавить комментарий ↑ в начало


в Белой Церкви