Вероніка

Город: Львов
Стоимость занятий: от 185 до 245 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор немецкого языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

5 років

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Закінчила Львівський університет ім. Івана Франка, факультет іноземнихмов, спеціальнісь німецька філологія. Маю досвід роботи з дітьми, студентами, маю практику спілкування з носіями мови.

Пропоную цікаві та ефективні приватні заняття як для дошкільнят так і для дорослих. З радістю допоможу подолати труднощі пов\\\'язані з вивченням іноземної мови, а також освоїти німецьку з нуля. В процесі навчання намагаюсь зосереджуватися на всіх чотирьох видах мовленнєвої діяльності (читання, говоріння, аудіювання та письмо), а не лише на чомусь одному. Підбираю індивідуальний підхід до кожного. Доступно і охоче пояснюю матеріал.Врахую всі ваші побажання.Оскільки зараз проживаю за кордоном, пропоную заняття через Skype. Тому писати/телефонувати можна у Viber/WhatsApp.З радістю відповім на усі запитання щодо подальшої співпраці!:)



Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Вероніка




Добавить комментарий ↑ в начало