Афоніна Світлана Євгенівна

?????: Николаев
: 245 ?? 245 ???.

:

- ????????? украинского

:

Досвід роботи вчителем української мови та літератури 20 років, репетитором - 19 років. Учитель вищої категорії, старший учитель. Працювала як у звичайних школах міста Миколаєва (ЗОШ №53, ЗОШ №31), так і в закладі нового типу (Миколаївський економічний ліцей №1). Маю досвід заступника з виховної роботи.

:

- не имеет значения

:

- не имеет значения

:

- на территории преподавателя
- ??????-????????

:

Якщо ви мрієте УСПІШНО СКЛАСТИ ЗНО, РЕТЕЛЬНО ПІДГОТУВАТИСЯ до ДПА, ВІДКРИТИ в собі творчі здібності, ПОКРАЩИТИ усне мовлення, ПІДВИЩИТИ грамотність та самооцінку, РОЗШИРИТИ кругозір, ПІЗНАТИ невичерпні можливості української мови, НАВЧИТИСЯ читати вдумливо й уважно, ДІЗНАТИСЯ цікавинки із життя українських письменників, ЗРУЙНУВАТИ СТЕРЕОТИПИ в сприйнятті української літератури, тоді запрошую вас до СПІВПРАЦІ! Заняття проходять індивідуально та в міні-групах (3-4 учнів), але з обов'язковим індивідуальним контролем. Настільна книга одинадцятикласників - довідник для підготовки до ЗНО О.Авраменка. Атмосфера - доброзичлива й товариська. Контроль за виконанням завдань - постійний і вимогливий. Вимогливо, зате результативно!


??????????: ??? ????? ?????? ? ????????? ?????????? ? ???????????? ????? ??????????, ?????? ? ???????? ????????, ??????????? ??????????????? ? ?????????? ? ??????? ?????????, ????????? ? ????? ?????????? ??????????.

??????????




в Николаеве: Афоніна Світлана Євгенівна



Кевлюк Ірина Володимирівна
27 августа 2016, 20:25 #

Знаю Світлану Євгенівну багато років. Це професійний філолог, педагог та чудова людина.Співпраця з нею - це запорука успішного складання ЗНО чи ДПА.
Не зволікайте!Вона Вас не розчарує, я впевнена!!!

Анастасія
28 августа 2016, 19:29 #

За якихось півроку Світлана Євгенівна стала моїм найкращим учителем, яки завжди порадить і допоможе. За це нетривалий час вона дуже підняла мій рівень знань з української мови та літератури, саме завдяки їй я склала ЗНО на 194,5. Не втомлюся казати, що відсотків 70% то її робота, бо вона справді має талант вчителя, який на інтуїтивному рівні відчуває, що саме тобі потрібно дати та як. Минув уже рік, я вже на другому курсі університету, але все одно тягне зайти до неї на чай та розповісти про свої успіхи, за які вона завжди порадіє. Тож якщо ви хочете знайти гарного репетитора, педагога, який допоможе вашій дитині стати розумнішою та гарно скласти ЗНО, то ви не помилитесь!)

Артем
29 августа 2016, 07:04 #

Важко знайти педагога, який не просто б знав свій предмет, а жив ним. Світлана Євгенівна - це саме такий педагог! Крім того, що вона неперевершено володіє українською мовою і має глибокі знання з цієї галузі, вона є надзвичайно цікавою людиною. Завжди з посмішкою згадую наші заняття, адже крім самого процесу навчання, вони були оповиті атмосферою дружності і відвертості! Саме Світлана Євгенівна допомогла мені ще глибше розкрити світ української мови та літератури та ще більше закохатися в нашу культуру. З впевненістю можу сказати, що Світлана Євгенівна - це Учитель від Бога, адже результатом нашої сумісної праці є не лише високий бал ЗНО, а й сповнене натхнення бажання розвиватися і ще більш поглиблювати свої знання з цього предмету, а такий ефект - ознака не просто високого професіоналізму, а й справжнього таланту!
Тож, без зайвих думок, можу вам порекомендувати цю Людину! Вона є не просто репетитором і педагогом, який допоможе скласти ЗНО з високим балом, Вона є тою Людиною, яка спроможна зацікавити Вашу дитину в тому, що є сенс розвиватися і, більше того, допомогти почати це робити, отримуючи задоволення від процесу!

Катерина
07 сентября 2016, 17:49 #

Українська мова є одним з найважливіших предметів не тільки у шкільній програмі але й у подальшому житті . Тому, дуже важливо знайти гарного репетитора, який не дасть вам суху теорію, а навчить розуміти і відчувати мову. Світлана Євгенівна є саме тим викладачем який відкрив мені всесвіт української мови та літератури і дав змогу систематизувати свої знання та вдосконалити їх. Вона навчила мене мислити та висловлювати свої думки, а не піддаватися світовим стереотипам. Безсумнівно, уроки Світлани Євгенівни гарантують вам гарний бал з ЗНО, при умові ваших старань та зацікавленості. Але отриманні знання знадобояться вам і у подальшому житті. Я не пожалкувала, що звернулася саме до цього репетитора. Уроки Світлани Євгенівни завжди були страшенно цікаві, тому сам процес навчання захоплював.
Отже, якщо ви оберете цього викладача і додасте свої зусилля до вивчення предмету, то результат вас не розачарує!

Uriy2356_4
14 апреля 2017, 20:03 #

Мова - ДНК нації, і це непотрібно ні пояснювати, ні доводити.У кожного з нас, українців, закладено вміння плекати і вивчати рідну мову, кожен справжній українець може знайти в собі силу й здатність до поліпшення своїх навичок і якостей.Саме навичкам письма, грамотності, аналізу, усвідомлення навчає Світлана Євгенівна.Саме завдяки їй я став мудрішими та свідомішим, саме вона відкрила моїм очам усю красу й неповторність української мови...Найважливішим для досягнення чогось є допомога ,допомога наставника, учителя, Світлана Євгенівна завжди готова допомогти, зрозуміти, почути, пояснити та показати всю красу української мови.Світлана Євгенівна найлюдяніший та найдобріший з репетиторів, з якими я тільки займався, я вдячний їй за кожну хвилину занять, за кожен тест, чи кожен вірш...
Так, ЗНО треба складати не тільки з української, але мова буде супроводжувати вас у подальшому житті:у побуті, у родині, у спілкуванні з друзями, на роботі.Світлана Євгенівна готує не тільки до ЗНО, вона прищеплює любов до свого, до рідного, адже немає в жодній мові світу "ні свічечки букви Ї, ні серпика букви Є".Тож якщо ви хочете підготуватись до ЗНО і відкрити для себе нову й модну українську, звертайтесь до Світлани Євгенівни😊

Роман
26 мая 2017, 17:23 #

Прийшов до Світлани Євгенівни щоб хоча б трохи підтянути укр.мову та літературу,для того аби як мінімум пройти поріг ЗНО.Мої знання були майже на найнижчому рівні,але після 5-6 місяців зайняття з цим прекрасним вчителем ,я успішно здав екзамен на такому рівні що й сам не розраховував на нього.
Хочу сказати велике дякую ,за чудову атмосферу,веселі емоції ,а також смачний чай))
Звертайтесь саме до Світлани Євгенівни і ви обов'язково здасте еказамени,і дізнаєтеся багато чого нового!

Анастасія
06 июня 2017, 14:11 #

Якщо ви бажаете успішно скласти ЗНО та ДПА, або просто підвищити свої знання української мови,навчитися правильно та грамотно висловлювати свою думку,то Світлана Євгенівна саме той педагог,який вам допоможе.Не було жодного питання на яке я б не отримала доступної та зрозумілої відподі. Дуже вдячна їй за прекрасні уроки.

mikrezz
24 мая 2018, 15:17 #

Обрала Світлану Євгенівну і не пожалкувала! Людина і вчитель одна на мільйон! Я випускниця минулих років, але це не завадило мені згадати і мову і літературу лише за рік! Якщо ви налаштовані здати, але вам бракує натхнення то обов'язково звертайтеся до Світлани Євгенівни і не зволікайте! Просто золота людина, дуже і дуже раджу!!!

_Timur_
24 мая 2018, 20:28 #

Сказати чесно, я погано знав українську мову і зовсім не був готовий до ЗНО. Але одного дня я зіткнувся з анкетою Світлани Євгенівни, і я зрозумів, що це доля. Я зрозумів, що я дійсно повинен піти до Світлани Євгенівни і почати займатися. За півроку я і Світлана Євгенівна досягли великого успіху разом.
Мені дуже сподобались заняття, бо вони були не лише продуктивні, а ще й веселі.

Лілія
25 мая 2018, 13:49 #

Хочу подякувати Світлані Євгенівні за чудову підготовку мого сина до складання ЗНО. За дуже короткий проміжок часу (з лютого по травень) завдяки їй мій син суттєво підвищив рівень знань з української мови та літератури, отримав необхідні навички для виконання тестових завдань. Отриманим результатом за підсумками складання ЗНО ми повністю задоволені!
Хочу усім батькам порекоментувати в якості репетитора Світлану Євгенівну. Вона - високопрофесійний викладач, позитивна та доброзичлива людина, швидко налагоджує контакт з людьми, вміє зацікавити підлітка та вмотивувати його на опанування дисципліни.

Ірина
26 мая 2018, 18:30 #

Украінська мова- рідна-кольорова , і якщо Ви бажаєте переконатися в цьому, то пропоную Вам звернутися до цього талановитого вчителя. Уроки проходять на найвищому рівні , адже теорія не є сухою. Я завжди іздила на уроки з посмішкою, аджезнала , що уроки проходять швидко і легко. Цей висококваліфікований педагог має свій підхід , тому все буде чітко і зрозуміло .Ви точно отримаєте певний багаж знань , але наскільки він буде великий , усе заледить від Вас .На уроці учень отримує теорію і закріплює іі грою з картками . Що до написання творів , то ця тендітна особа нпвчить Вас креативно і правильно мислити, відтворюючи своі думки на папері на відпоаідному рівні . Найбільше мені подобається цей вчитель за те , що вона не бере сильних учнів , а витягує слабких , на відповідний рівень Також вона є просто хорошою людиною , яка переймається твоіми проблемами , навіть , якщо це нестосується теми уроку.Знання надані цим вчителем знадобляться усюди .Резельтат буде помітно одразу
Я раджу Вам незволікати з часом !
Світлана Евгенівна - той вчитель , який ПРАЦЮЄ НА РЕЗУЛЬТАТ!!!

Maksim
27 мая 2018, 11:31 #

Мeншe ніж за рік я підготувався до зно з украінськоі мови та літeратури.Світлана Євгенівна компeтентна вчитeлька, з великим досвідом роботи .Уроки в неї нeодноманітні, за допомогою яких інформація легко вкладається в голові , вчитись з нею саме задоволення.РЕКОМЕНДУЮ

Костя
29 мая 2018, 08:17 #

На мій погляд, ЗНО з української мови та літератури - це найголовніший екзамен з усіх. Якщо в тебе до ЗНО залишилося обмаль часу, тоді я раджу тобі піти до репетитора. І зараз постає питання: "До кого ж піти?". В одного ціни за небеса, в іншого бачиш, що нічому не навчишся. Тому з впевненістю можу рекомендувати тобі пречудового репетитора Світлану Євгенівну! Ця людина не тільки навчить тебе мови та літератури, а й підрекслить та знайде в тобі позитивні риси, які будуть підтримувати тебе! Також ти будеш займатись не у когось вдома з домашніми тваринами, а в комфортному офісі з певнимм зручностями! І як говорить мій батько: "Краще переплатити, ніж нічому не навчитись!"

Albina
29 мая 2018, 10:19 #

Хочу подякувати Світлані Євгенівні за підготовку до ЗНО. Якщо б не заняття з цим репетитором,я не склала ЗНО так як хотіла. За короткий час я зрозуміла,що кращого репетитора я ще не зустрічала.Вона добре пояснює матеріал,завжди знайде контакт з учнем,добра,чуйна,доброзичлива.Може поговорити та підтримати за будь якої ситуації.
Світлана Євгенівна-чудовий спеціаліст,позитивна,знайде підхід до учня,зможе зацікавити кожного.
Рекомендую!!

Galina
02 июня 2018, 07:42 #

Світлана Євгенівна-це чарівниця! Особисто для мене вона зробила диво:за півроку підготувала мого сина до ЗНО( при тому, що знання з української літератури були "нуль", а з мови і того краще-"мінус один". Що мене вразило найбільше в цій людині : її унікальне ставлення до дитини(повірте: я ні в кого з вчителів не зустрічала такого). Під ії впливом син почав готуватися відповідально і свідомо, і не тому, що "мусимо готуватись", а тому, що "цікаво"! В результаті дитина склала іспит краще, ніж однокласники, котрі два роки вчилися у "найзаслуженіших " вчителів. На мою думку, цей факт ще раз підтверджує те що , довіряти своїх дітей треба не тим, хто має "звання", а тим, хто дає знання. Я знаю, хто найкращий викладач української мови і літератури в Україні, раджу і Вам познайомитися з цією чудовою людиною, і з цього моменту, я впевнена, можете забути про свої хвилювання, які мають назву "ЗНО з української мови і літератури"!

Євген
15 июня 2018, 19:04 #

За допомогою Світлани Євгенівної мій рівень української мови виріс у геометричній прогрессії. Хороший результат ЗНО (179 балів) та бажання читати українські ( та не тільки) твори - результати роботи цього репититора. Рекомендую.

Катерина
15 июня 2018, 20:34 #

Світлана Євгенівна - найкращій учитель! Я їздила до неї з іншого міста кожні вихідні протягом двох років, і зовсім не пожалкувала! Навпаки! Я у захваті від такої людини, заняття були неймовірно продуктивні, цікаві, а час спливав непомітно. Я українську мову майже не знала, а завдяки Світлані Євгенівні полюбила нашу рідну мову, вивчила, и добре склала ЗНО. З українською літературою я взагалі не товаришувала, проте почавши читати твори (повністю, а не скорочений варіант, саме цього вимагала Світлана Євгенівна), я навіть захоплювалася деякими з них. Уроки побудовані завжди по різному, завжди багато корисної інформації та порад. Вчити весь матеріал було цікаво та приємно, що мене саму на початку дивувало!) Світлана Євгенівна - ВИКЛАДАЧ з великої літери! Я неймовірно вдячна за знання, за уроки, і навіть життєві! Трохи сумно, не хочу закінчувати заняття, але я ще обов'язково повернуся)

Юрій
16 июня 2018, 12:13 #

Світлана Євгенівна - унікальна людина. Такої любові до книги я ще не бачив, а енергії цієї людини вистачило б на живлення всього Миколаєва!) Окрім цього, вона справжня патріотка. Хочеться, щоб таких дюдей було, справді, більше.
Я ніколи не забуду наших уроків. Заняття проходили весело, легко і продуктивно. Я завжди виходив з кабінету з посмішкою. Цей вчитель уникає метод "зубріння", тому використовує інші творчі методи навчання , спрямовані на візуальне та логічне сприйняття учня. Світлана Євгенівна поважає всіх, хто з нею працює, спілкуючись з ними як з дорослими людьми та завжди намагається вислухати кожного і знайти сенс у його словах.
Я дуже вдячний Світлані Євгенівні за свій 191 бал на ЗНО і за те , що був знайомий з Вами. Ви чудова)))

Євгеній
19 июня 2018, 05:00 #

Я хочу сказати що Світлана Євгенівна - це вчитель з Великої літери! Навчаючись с таким репетитором, можно бути на 100% впевненим, що ЗНО та ДПА ти складеш успішно . Кожне заняття проходить швидко, цікаво та завжди в різній формі. Я не пожалкував, що звернулася саме до цього репетитора.
Отже, якщо ви оберете цього викладача і додасте свої зусилля до вивчення предмету, то результат вас не розачарує!

Олександра
02 июля 2019, 14:10 #

Спираючись на власний досвід, я розумію, що дуже важливо заздалегідь подбати про підготовку до ЗНО та обрати репетитора. Світлана Євгенівна є майстром своєї справи. Вона допомогла мені підготуватись належним чином всього за півроку! Плодом ретельної праці Світлани Євгенівни став мій результат ЗНО - 193.5 балів (ДПА-12б.).
Підготовка виявилася дуже цікавою, з використанням тренувальних карток та електронних матеріалів. Світлана Євгенівна є професіоналом з широким кругозором і людиною з доброю душею.
P.S Дякую вам

Олег
02 июля 2019, 20:28 #

Світлана Євгенівна - вчитель дуже високого рівня та національної свідомості. Це творча, збагачена духовно особистість,педагог,що знайде підхід до кожного учня. Вона чудово володіє матеріалом та ознайомлена з багатьма ефективними методами навчання. Вміння зацікавити своїм предметом є дуже важливим. Світлана Євгенівна неперевершено володіє цією навичкою. Я вважаю, що не досяг би такого результату на ЗНО (182 бали) без неї. Не любите читати? -Це не проблема! Світлана Євгенівна навчить вас любити літературу! Після занять з нею буквально станете літературним знавцем. Дуже вдячний Світлані Євгенівні за все, чому вона мене навчила.

Дар'я
03 июля 2019, 06:52 #

Я дуже вдячна Світлані Євгенівні за якісну підготовку до ЗНО. Якби не заняття з цим репетитором, я б не отримала бажаного результату. Я набрала 197 балів і цим все сказано. Найкращий учитель!

Віолетта
05 июля 2019, 18:31 #

Перед складанням ЗНО стало питання, як краще підготуватися, щоб результат був на вищому рівні. На допомогу прийшла чудовий фахівець, дійсно компетентний педагог Світлана Євгенівна. За досить недовгий час нашої співпраці, ми досягли грандіозного для мене результату: 171 бал, чому я була дуже рада, адже уроки мови і літератури мені ніколи не давалися! Я дуже вдячна цій Людині, чудовому репетитору і просто прекрасній жінці! Бажаю Вам наснаги і ще чимало професійних звершень на Вашій нелегкій освітянській ниві!

Yuriy2019
16 июля 2019, 10:18 #

Українська мова, без сумніву, живе у кожному з нас, однак хтось її знає краще, хтось гірше, але у будь-якому разі ми повинні її знати для себе і використовувати частіше. Світлана Євгенівна - людина від Бога: чуйна, відверта, вимоглива, талановита та освічена. На жаль, саме таких репетиторів та вчителів як Світлана Євгенівна зараз дуже мало в нашій освіті... Тільки завдяки їй я зміг скласти ЗНО з мови та літератури на високий бал (194 бали), але не тільки з української! Світлана Євгенівна завжди поцікавиться як справи із іншими предметами у школі та підбадьорить, коли це потрібно) Також завдяки їй я познайомився із незнаним та незвичайним світом української літератури і не лише тієї, яку нам дають за програмою у школі. Світлана Євгенівна, на відміну від більшості вчителів укр.мови та літератури у школі, відкриє вам багато секретів авторів, обставин написання творів, дасть вам новий погляд на роман, оповідання чи вірш, до якого у вас виникло упереджено негативне ставлення, та обов'язково пов'яже їх із нашою історією! На додачу до чудового викладу матеріалу для підготовки до ЗНО, Світлана Євгенівна перевіряє знання за допомогою електронних носіїв та дуже цікавих асоціативних карток для засвоєння інформації! Я певен, ви ніколи не пошкодуєте, що звернулися до пані Світлани!
P.S. Дякую вам за все! Я ще повернусь і здам вам "Чари ночі" Олеся

Нікіта
16 июля 2019, 18:20 #

Світлана Евгенівна - найкращий учитель,з яким я мав честь вчитися. Це дуже освічена людина,яка може підтримати розмову на будь-яку тему стосовно української мови та літератури, і тільки. Вона не тільки чудовий педагог,а й людина,яка завжди може підтримати вас. Світлана Евгенівна дуже швидко помітить,що ваші думки йдуть в сторону від уроку та поверне вас назад😂. Якщо у вас є бажання вчитися,то з її допомогою ви досягнете незвичайних висот у вивченні української мови. Я дуже вдячний їй за допомогу у підготовці до ЗНО та привиту любов до літератури та історії України.

Данііл
24 июля 2020, 05:15 #

Викладач цікаво і доступно підносить інформацію, вміє зацікавити, завжди відповідає на питання, що цікавлять. При підготовці до ЗНО вирішується велика кількість тестів і завдань, теми уроків послідовні, що полегшує навчання. Заняття проводяться на час, зручний для учня. Світлана Євгенівна внесла неоціненний вклад в моє навчання, за що я їй безмежно вдячний. Без неї я написав би ЗНО дуже погано. Всім рекомендую, у наш час дуже важко знайти таких фахівців і просто гарних людей.

Дар'я
24 июля 2020, 05:42 #

Світлана Евгенівна - це такий вчитель(кращий вчитель), де заняття йдуть дуже швидко, тому що вона до кожного учня ставиться з повагою. Вона не тільки гарний вчитель, а і людини дуже щира. Я вважаю, що мені пощастило займатися саме з таким вчителем.

Микита
24 июля 2020, 06:58 #

Світлана Євгенівна дуже гарний вчитель, саме завдяки їй я зміг скласти ЗНО на 188 балів, і ураховуючи те, що до початку наших занять я не міг скласти ЗНО з української навіть на 110, для мене це дуже гарний результат, який дозволить вступити до гарного університету. Світлана Євгенівна розповідає правила в дуже зрозумілій формі, саме завдяки цьому я зміг все зрозуміти і запам'ятати. І ще хочу додати, якщо ви, як і я у минулому, нічого зараз не знаєте з української мови та літератури, то я впевнений на всі сто відсотків, що Світлана Євгенівна зможе вам допомогти.

Микита
24 июля 2020, 12:42 #

Кращого вчителя в Україні не знайти.Заняття проходять дуже цікаво ікорисно..Найкраща підготовка до ЗНО.Рекомендую👍

Станіслав
24 июля 2020, 12:49 #

Світлана Євгенівна, з перших хвилин, створює комфортну атмосферу, в якій проходить урок. З нею займатися неймовірно комфортно і цікаво займатися. Вона завжди вміє доступно пояснити, твердо, але в той же час дуже тактовно, вимагати виконання завдань і зробити урок цікавим, мені пощастило займатися з таким вчителем.
Щиро їй вдячний!

В'ячеслав Миколайович
24 июля 2020, 18:32 #

Світлана Євгенівна, дякую вам, що витягнули мою українську мову. За один рік я навчився більше проводити часу за читанням книг, почав краже розуміти українську мову. Якщо кратко, то Світлана Євгенівна кращий учитель української мови. Якщо у вас виникли проблеми з підготовкою до ЗНО чи ДПА, то звертаєтесь до неї

Ілля
24 июля 2020, 19:09 #

Пом‘ятаю той день, коли мене батько змусив вчити українську і тоді я познайомився зі Світланою Євгенівною.Перші три зі уроку я не хотів займатись зовсім, тому що був малий і не розумів навіщо мені це потрібно, але вона вже через декілька хв я був весь в уроці і вивчав нашу гарну мову.І тепер, через 3 роки, після нагої спільної праці, я написав зно на 173 бали)
Дуже вдячен за детальні опитування по літературі, завдяки їм у мене всього 5 помилок з літератури
Світлана не тільки навчає української мови, але й ще надихає вчитеся)

Марія
25 июля 2020, 18:20 #

Я щиро вдячна Світлані Євгенівні за проведену роботу та за цікаві два роки навчання. Завядки її вчительському таланту я мала змогу систематично та ретельно готуватися до ЗНО з української мови та літератури (мій результат 197.5 баллів, складала іспит у 2020 році). Світлана Євгенівна справжній мастер своєї справи та дуже ерудована людина, яка знає неймовірну кількість додаткової інформації (яка допомагає відповісти на деякі дуже скалдні питання у ЗНО). Світлана знає відповідь на будь-яке питання з предмета, вміє надихнути та зацікавити! Велике дякую їй за занурення у свій української літератури! Отже, якщо ви бажаєте якісно підготуватися до іспитів, раджу почати займатися саме з нею. Ви точно не пошкодуєте

Виктория
29 июля 2020, 14:09 #

Мой результат ВНО 197, за что не могу не быть благодарной репетитору, который помогал мне обрести заветный балы для поступления.

Пришла я к Светлане Евгениевне в конце сентября с легкой паникой, абсолютной ненавистью к решению тестовых заданий и 17 годами общения и буквально обучения на русском языке. Но в течении года уверенность в собственных силах и знаниях, как и умение формулировать мысли на украинском языке, укреплялись. Пишу я это с целью обратить внимание, что даже ЗА ГОД с таким репетитором можно выйти на НАИВЫСШИЙ РЕЗУЛЬТАТ.

Занятия проходили достаточно легко, информативно и занимательно, я ни разу не испытывала желание пропустить. В течении года мы с преподавателем разобрали ВСЮ ПРОГРАММУ ВНО по украинскому языку и литературе. Скажу сразу, все требования Светланы Евгениевны и её подход будут однозначно оправданы вашим результатом.

Отличительная черта преподавателя- умение заинтересовать ученика в своем предмете, особенно в украинской литературе, а также умение ответить на любой морально-этический вопрос, что точно понадобится Вам для написания сочинения на ВНО, и поддержать Вас.

Всем успехов в подготовке! И главное - помнить, что к успеху Вас приведет только идеальный тандем Вашего желания и усердной работы с правильным УЧИТЕЛЕМ. Спасибо, Светлане Евгениевне!

Денис
29 июля 2020, 15:18 #

Світлана Євгенівна чудовий репетитор.Починаючи з 7-го класу тягнула мене за вуха до самого випуску та їй це вдалося!Дуже вам дякую за вашу працю та терпіння.Тільки завдяки вам я чудово склав ЗНО.Тепер замість мене Світлана Євгенівна буде займатися з моїм молодшим братом.

Іванна
02 августа 2020, 15:10 #

Світлана Євгенівна, дякую Вам за мої 180 балів із ЗНО за 6 місяців плідної з вами праці. Я жалкую, що ми пізно зустрілися. Крім гарного результату я відкрила для себе чарівний світ української літератури та зворушливі події з життя митців. А також саме Ви відкрили точки до зросту при написанні власного висловлювання.
Я переконана, що коли б у школах працювали такі майстри своєї справи, то діти б обожнювали українську мову та літературу, а за рейтингом Миколаїв мав кращі результати.

Влада
07 августа 2020, 15:47 #

Майстер своєї справи-це,дійсно, про Світлану Євгенівну. Вона змогла зацікавити мене своїм предметом з першого уроку. Завжди надихала,мотивувала,
підтримувала,а головне-уміло навчала. Світлана Євгенівна перетворила наші уроки в світ цікавинок та відкриттів. Зараз у мене вже складене ЗНО- це перший крок у мою майбутню професію.Завдяки також і результату з української мови я можу вступити до будь-якого вузу.
Світлано Євгенівно, це все завдяки Вам!

Маргарита
25 июня 2021, 13:07 #

Світлана Євгенівна неймовірний педагог! За рік витягнула на дуже гарний рівень та підготувала до ЗНО! Обираючи її ви отримуєте не тільки знання, ви закохуєтесь в українську мову та літературу. Щиро вдячна за співпрацю та високі результати.

Антон
25 июня 2021, 13:15 #

На мою думку, Світлана Євгенівна є майстром своєї справи. Її методики навчання дійсно поліпшують знання мови та літератури. Щиро вдячний Світлані Євгенівні за її старання та прагнення навчати. Рекомендую цього вчителя кожному, хто зацікавлений у вивченні мови та літератури!

Олеся
25 июня 2021, 13:30 #

Щиро радію, що мала можливість займатися саме зі Світланою Євгенівною. Неймовірна людина й вчителька, завдяки їй і власним зусиллям склала ЗНО на 196 балів. Дуже добре знає свій предмет і вміє його викладати. Може навчити усім тонкощам і важливим моментам. За час навчання з нею сильно підвищила рівень української. Навіть не уявляю де б змогла знайти когось кращого.

Дякую вам за цей рік♥️

Руслана
26 июня 2021, 12:03 #

Я щиро вдячна Світлані Євгенівні за справді плідну співпрацю. Ми прозаймалися 1 рік, і завдяки їй я склала ЗНО з української мови та літератури на 199 балів. Це неймовірний викладач: вона доступно пояснює та вимагає віддачі. Уроки проводилися в теплій атмосфері, Світлана Євгенівна до кожного учня має власний підхід! Якби не вона, навряд чи я би мала такий хороший результат.))

Вячеслав Ястреб
26 июня 2021, 13:01 #

Дуже гарний вчитель, вивчив українську мову за рік, не втрачали жодної хвилини часу на уроках, дійсно фанат своєї справи!

Ксения
28 июня 2021, 09:06 #

Велике Вам Дякую, Світлано Євгеніївна, за знання, якими Ви щиро ділились зі мною, за Вашу увагу щодо кожного нез‘ясованого питання або нюансу, за Ваше невпинне бажання закохати своїх учнів в українську мову! Дякую Вам!


Добавить комментарий ↑ в начало