Антонів Ірина Андріївна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 350 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Досвід роботи репетитором - більше 7 років. Викладач англійської мови Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П.Сагайдачного. Викладала у літніх англомовних таборах, досвід спілкування з носіями мови.

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Кожен учень для мене окремий проект, тому для кожного створюю особистий кабінет із всіма необхідними ресурсами.

Заняття формую відповідно до побажань, потреб та цілей учнів.

На заняттях використовую елементи тренерства, коли акцент робиться на визначенні цілей, індивідуальній роботі та досягненні результату.

Ми можемо співпрацювати за наступними напрямами:
- Загальна англійська
- Розмовна англійська
- Англійська для подорожей
- Граматичний курс
- Підготовка до ЗНО/ЄВІ
- Підготовка до PET/PTE/FCE
- Розмовний клуб (1р/тиждень)

Формат занять: онлайн

Тривалість заняття: 55-60хв

Особливості співпраці зі мною:
- гнучний графік занять
- відміна або перенесення занять не пізніше, ніж за 5год до заняття
- поєднання методик у процесі навчання, які підійдуть саме Вам
- особистий кабінет з усіма необхідними матерілами
- застосування автентичних оксфордських та кембриджських матеріалів
- 80% заняття розмовляє учень (англійською мовою!!!)

Перед початком співпраці обов'язковою є коуч-сесія:
1. Тестуємо Ваш рівень знань.
2. Визначаємо Ваші цілі та потреби.
3. Визначаємо терміни співпраці.
4. Обговорюємо план та інтенсивність занять.

Чекаю саме на Вас!
Подолаємо мовний бар'єр разом=)


P.S. для зручності доступний Viber/Telegram/WhatsApp +38 (097) 537-4003


Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Антонів Ірина Андріївна



отзыв о репетиторе
Наталя
13 сентября 2016, 15:55 #

Дуже задоволена, що натрапила саме на Ірину. Син полюбив англійську і з нетерпінням чекає кожного уроку. За 2місяці значно підтягнулись розмовні навички, лексичний запас і граматика. Син освоїв 4часи і вправно оперує ними.Значний час відводиться на закріплення матеріалу, повторення та говоріння. Багато відеоматеріалів та ігор заллучено до уроку. Репетитор відповідальний, вимогливий та водночас дружелюбний, одразу знайшла підхід до дитини. З наступного року хочемо й донечку віддати "під опіку" Ірини. Рекомендуємо усім!

отзыв о репетиторе
Галина
24 сентября 2016, 19:56 #

Доброго вечора!Хочу поділитися враженнями про Іру,дуже хороший репетитор знаю її лише два місяця,але за два місяці Іра навчила мого сина більше ніж вчителька у школі за два роки,має підхід до дитини якій англійська мова не подобалась а зараз з великим нетерпінням чекає урок з Ірою,йому дуже подобається навчаться,дуже дякую Ірі за її талант та терпіння.Успіхів Вам та чемних учнів.

отзыв о репетиторе
Cофія, 12р.
05 июля 2017, 10:33 #

Ірина Андріївна - надзвичайний репетир англійської. Я вже 9 міс. ходжу до неї на заняття. На уроках в школі мені важко було засвоювати і розуміти англійську, а Ірина Андріївна знайшла підхід і навчила мене розуміти і практично володіти англійською. Вона спокійна, весела,дружелюбна, але вимоглива. Я з задоволенням виконую всі завдання, які вона дає. Мій шкільний бал стрімко зріс до "12". Дякую Вам!!! Ви супер!!!

отзыв о репетиторе
Таня
08 сентября 2017, 14:42 #

Добрый день, в каком районе Вы находитесь?

ответ посетителю
irina_antoniv
09 сентября 2017, 12:22 #

Добрий день!
Знаходжусь у Залізничному районі(біля Цирку), але, на жаль, на даний момент не маю вільних годин.

отзыв о репетиторе
Лілія
16 июня 2018, 15:23 #

Вибором репетитора дуже задоволені, лиш жаліємо, що не знайшли Ірину Андріївну раніше. Ходили до 4-х різних репетиторів, але жоден не дав таких результатів за такий короткий проміжок часу. Відвідуємо заняття лише 3місяць, а прогрес відчутно не малий. Дитина дуже задоволена і з нетерпінням чекає на заняття. Програма навчання спланована чітко і включає різного роду заняття. Найбільше подобається, що акцент на усному мовленні та слуханні, тому при поїздці в іноземні країни у дитини немає побоювання говорити. Дуже дякуємо Ірині Андріївні за плідну працю та любов до роботи.

ответ посетителю
irina_antoniv
12 июня 2019, 08:29 #

Дякую за теплі слова!

отзыв о репетиторе
Мар"яна
28 августа 2018, 07:19 #

До п.Ірини ходили 1,5 місяці влітку, так як наш репетитор була у відпустці. Результатом задоволена. П.Ірина наполеглива у вимогах. Після 1,5 місяця занять діти вивчили алфавіт і почали читати, як і було заявлено попередньо. Відповідальна, пунктуальна, заняття не переносилися, домовленості не скасовувалися. Рекомендую.

отзыв о репетиторе
Олена
31 мая 2019, 11:17 #

Донечка займається з Іриною пів року. Ми дуже задоволені. Дитина ходить з великим задоволенням на заняття. Уроки дуже цікаві. Освоїла в рази більше, ніж шкільна програма. Ірина має надзвичайний підхід до дітей. Рекомендую!!!

отзыв о репетиторе
ЮліАнна
01 июня 2019, 07:28 #

Ірина, дуже рада нашому знайомству.Дитина на пів року виросла в очах вчителя, хоч і ніхто не вірив в успіх .Стала більш впевненіше читати і відповідати на уроках. Зручний графік для мене і доньки . Повернемось з канікул -продовжимо.ти молодець!

отзыв о репетиторе
Іванна
04 июня 2019, 13:41 #

Дуже задоволена, що попали до Іри на заняття. Дитина задоволенням відвідує уроки, кожного наступного чекає з нетерпінням. Іра вміє знайти підхід до кожної дитини та зацікавити в навчанні. Займаємося вже рік і не плануємо залишати, оскільки результати дуже помітні. Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Ольга
14 июля 2019, 12:53 #

Син займається з Іриною три роки. За цей час суттєво покращив свої вміння в аудіюванні, граматиці, письмі.Результатами задоволені. Рекомендую.

отзыв о репетиторе
Анна
16 июля 2019, 12:17 #

Заняття проводяться в цікавому форматі, репетитор гарно подає матеріал, хороша атмосфера та ефективний результат.

отзыв о репетиторе
Анастасія
12 августа 2019, 14:55 #

Хочу залишити позитивний відгук про Ірину.Моя донька вже більше року ходить на заняття і завжди приходить задоволена ,натхнення і очікує з нетерпінням наступного уроку.Покращилися набагато бали у гімназії.Ми дуже задоволені Іриною,як викладачем і радимо звертатись до неї ,бо результат її праці,підхід до дитини,вміння знайти спільну мову і зацікавити-видно одразу !!!

отзыв о репетиторе
Наталя
31 июля 2020, 07:48 #

Хочу додати до всіх позитивних відгуків про Ірину ще і свій.
Донька займається з нею з минулого року (хотіли раніше, але на той час не встигли, вже були набрані всі учні), надзвичайно задоволена, з усіх репетиторів, які у неї були, Іра об"єктивно найкраща, пояснює доступно, дуже відповідальна і вміє зацікавити.
Донька стала набагато краще сприймати інформацію на англійській мові, в граматиці також помітно великий прогрес. Впевнена, завдяки Ірі можна не хвилюватися за ЗНО, яке чекає наступного року. Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Зоряна
31 июля 2020, 09:37 #

Доброго дня.Хочу поділитися своїми враженнями від занять з Іриною. Мій син займається онлайн і офлайн, вже 3 роки і ми дуже,направду, дуже задоволені.Син чекає занять з нетерпінням, відверто кажучи я не думала, що таке можливо.Ірина чудовий вчитель! Але такий настрій і невимушену атмосферу власне створює Ірина,бо вона ще й чудова, світла і добра людина.Дякую за працю!

отзыв о репетиторе
Олена
31 июля 2020, 09:39 #

Донечка займається в Ірини другий рік. Ми дуже задоволені. На період карантину перейшли в Skype формат. Дуже зручно. Я як мама бачу хороший результат. Дитина розуміє, з задоволенням навчається. Освоїли шкільну програму на рік вперед. В класі найсильніша з англійської. Іра має надзвичайний підхід до дітей. Рекомендую від щирого серця!

отзыв о репетиторе
Марта
02 августа 2020, 11:28 #

Мені пощастило що саме Ірина готувала мене до ЗНО з англійської мови. Адже Ірина за такий короткий проміжок часу, що я в неї навчалася (10 місяців) доступно пояснила мені всю шкільну програму і навчила мене багато нового. На заняттях завжди було достатньо практики і матеріалу для того щоб як найкраще освоїти нову тему. Мені сподобалося, що Ірина є відповідальним, організованим і професійним вчителем, який ЗНАЄ англійську мову і всі сучасні нововедення в освіті. ЗНО я здала на достатньо високий бал і взагальному я дуже задоволена результатом навчання в Ірини. Рекомендую навчатися в Ірини всім хто хоче підвищити свій рівень з англійської мови або отримати хороший результат на ЗНО.

отзыв о репетиторе
Оксана
04 августа 2020, 11:53 #

Займаємось у Ірини вже 1,5роки.І завдяки Ірині у моєї дочки з'явився інтерес до вивчення англійської мови.Вона вміє знайти підхід до кожної дитини і зацікавити її у навчанні.Доступно пояснює матеріал, а саме головне, що зрозуміло.Завдяки цікавій методиці навчання ми покращили свій результат з англійської мови.Рекомендуємо Ірину як хорошу,досвідчену,відповідальну викладачку,яка працює на результат.Продовжуємо займатись і покращувати свій результат і надалі.

отзыв о репетиторе
Юля
20 августа 2020, 13:38 #

Не думала, що вивчення англійської може бути таким легким та цікавим! Іра, придумую різноманітні інтерактиви, а скільки крутих матеріалів я отримала для вивчення мови! Дуже задоволена, рекомендую!

отзыв о репетиторе
Лариса
21 августа 2020, 16:37 #

Дуже дякую Ірині за за заняття. Надзвичайно приємна і хороша дівчинка, а само головна чудовий педагог,яки й має підхід до дітей, що саме головне. Завдяки Ірині, мій син полюбив Аглійську.Надзвичайно легко йому йшли заняття, за що вдячна особисто. Займаємось 1 рік. Мої найкращі рекомендації.

вопрос репетитору
Ярослава
26 августа 2020, 15:58 #

Доброго дня! Чи проводите Ви підготовку до ЗНО?

ответ посетителю
Антонів Ірина Андріївна
27 августа 2020, 08:50 #

Доброго дня! Так, але вільних годин вже не маю, на жаль.

отзыв о репетиторе
Наталя
21 июня 2021, 19:44 #

Завдяки Ірі моя донька змогла успішно здати ЗНО (188 балів, за лист 13 з 14 можливих, причому після перенесеного коронавірусу були проблеми з запам'ятовуванням і підвищена тривожність).
Не кажучи про те, що Іра доступно пояснює матеріал і є дуже відповідальною, великим її плюсом стала вкрай важлива для доньки психологічна і моральна підтримка.Наполегливо рекомендую!

отзыв о репетиторе
Люба
06 июля 2021, 09:45 #

Дуже задоволена репетитором Іриною Андрвївною. За рік підтягнули англійську мову. Уроки проводяться цікаво і зрозуміло. Результатами задоволені. Рекомендую.

отзыв о репетиторе
Кичма Оксана
10 августа 2021, 06:39 #

Доброго дня!Хочу подякувати п. Ірині за дисциплінованість ,пунктуальність,терпеливість ...Дякую що дали хороші знання моєму сину!Бо в період карантину важко було знайти викладача а ви пішли на зустріч!Насправді ви крута !Молодчинка🌷💋

отзыв о репетиторе
Наталка
24 марта 2022, 14:08 #

Дуже дуже рекомендую Ірину Андріївну. Вона справжній професіонал, знає як влаштувати навчальний процес, щоб досягнути цілі у найкоротший час. Дуже сподобалось, що напочатку співпраці ми з викладачем обговорили те, що я чекаю від занять і мої потреби. Дуже відповідальне ставлення до усього. За пів року моєї плідної праці, професійно складеної програми викладачем і її порадам, я досягнула рівня В1+ і успішно пройшла співбесіду на посаду в омріяну компанію. Дуже задоволена тим, що теми завжди перепліталися з моїми побажаннями і відмінною подачею матеріалу. Усе, що здавалось важким - виявилось надзвичайно легким і зрозумілим, адже викладач завжди розкладав усе по поличках. А головне, жодного застарілого матеріалу, все в ногу з часом.
Дякую за Вашу працю, Ви дуже хороша людина і прекрасний викладач. На уроках ніколи не було сумно, бо прекрасна атмосфера на заняттях змушує чекати їх знетерпінням. Дякую за все!

вопрос репетитору
evgmila
11 августа 2022, 13:13 #

Можно ваши контакты?

ответ посетителю
irina_antoniv
06 января 2023, 14:25 #

Доброго дня!
Так, звісно.
Контактний номер: +38 (097) 537-40 03
Для зручності доступний Viber/Telegram/WhatsApp


Добавить комментарий ↑ в начало