Ірина Володимирівна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 185 до 185 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Викладацький стаж - 3 роки

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего

Предпочтительное время проведения занятий:

- выходные
- в утреннее время

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Пропоную приватні уроки англійської мови для школярів, можливі також заняття з людьми які хочуть покращити свої знання або навчитися спілкуватися англійською. Заняття проводяться ЧЕРЕЗ СКАЙП!

Перше заняття БЕЗКОШТОВНЕ. Це дасть змогу познайомитися і оцінити рівень володіння мовою. Основне завдання репетитора - не лише викласти матеріал, але й допомогти учню зрозуміти важливість вивчення мови. Пропоную інтерактивні заняття, які включатимуть не лише виконання вправ та домашніх завдань, але й покращення вимови та спілкування англійською мовою.



Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Ірина Володимирівна



отзыв о репетиторе
Kateryna_V
10 января 2016, 19:44 #

Відвідувала заняття протягом трьох місяців для покращення знання англійської мови. За короткий термін навчилася говорити англійською і зрозуміла основні граматичні правила. Гарний виклад матеріалу і хороша підготовка викладача до занять. Дуже задоволена. Дякую!

отзыв о репетиторе
Liliya32
15 января 2016, 08:26 #

Моя донька відвідувала заняття у Ірини. Задоволені результатом, підвищились оцінки у школі і англійська для нас перестала бути проблемою. Тепер, коли ми наздогнали весь пропущений матеріал, дочка з задоволенням сама освоює і залюбки вчить мову.

отзыв о репетиторе
Mark
15 января 2016, 11:04 #

Декілька тижнів тому вирішив підвищити свій розмовний рівень, так як знайшов роботу за кордоном. Іру порекомендували хороші знайомі, які також з нею займалися. На даний момент задоволений заняттями, Іра мене "розговорила", навчила більш- менш вільно висловлюватися. Надіюся мій прогрес в майбутньому зупиниться. І в загальному, Ірина- дуже приємна особа, терпелива і уважна до деталей. Рекомендую


Добавить комментарий ↑ в начало