Галина Борисівна

Город: Тернополь
Стоимость занятий: от 250 до 350 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор польского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

9 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- будни
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Вчитель школи-гімназії, дипломований спеціаліст у сфері перекладу та методики викладання іноземних мов з повною вищою освітою, здобутий ступінь магістра з відзнакою на факультеті іноземних мов за спеціальністю "Переклад", сертифікати від Dinternal, Macmillan, Oxford University Press.

Пропоную:
- вивчення англійської «з нуля»
- індивідуальні та парні заняття для школярів, студентів та дорослих з вивчення англійської мови будь-якого рівня складності;
- заняття за шкількою програмою та поглиблення знань, отриманих у школі;
- вихід за рамки шкільної програми, зміну шкільного підручника;
- підготовку до вступних іспитів, ЗНО/ЄВІ з англійської мови, тестів IELTS, TOEFL
- підготовка до вступу в магістратуру в Україні та за кордоном;
- підготовку до виїзду за кордон;
- індивідуальні заняття за конкретними галузями: бізнес-англійська, англійська для програмістів, дизайнерів, викладачів інших дисциплін та інше;
- експрес-курс із покращення навичок усного мовлення;

Досвід навчання іноземних мов як для українців так і для іноземців - 8 років

Отримую інформацію про видавничі новинки з підготовки для ЗНО, IELTS з перших вуст. Можете бути впевненими, що Ваші діти і Ви навчатиметеся за найкращими для Вас підручниками. Триває набір учнів на підготовку до ЗНО за індивідуально розробленими програмами відповідно до рекомендацій та вимог Міністерства освіти та видавництва Oxford University Press після проходження тренінгу “ Preparing for ‘ZNO’ with Oxford Exam Trainer”. Заняття відбуваються індивідуально або в парах (за бажанням). Результати минулорічних учнів - від 163 до 198 балів.

Зі свого боку ГАРАНТУЮ індивідуальний підхід до кожного учня, застосування різноманітних МЕТОДІВ вивчення мови, забезпечую усіма матеріалами для навчання.
ВИМАГАЮ серйозного ставлення до навчання учнів та їхніх батьків, регулярного відвідування занять, попередження про скасування заняття заздалегідь.

Тривалість заняття залежить від віку, цілі та рівня знань учня

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Тернополе: Галина Борисівна



отзыв о репетиторе
Юрій
01 августа 2020, 08:17 #

Класний репетитор. Зрозуміло та доступно пояснює матеріал. Використовує сучасні методи навчання, за якими легко засвоювати матеріал та не скучно навчатися.
Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Людмила
01 августа 2020, 08:23 #

Завдяки репетитору мій син, який навчався у звичайній сільській школі, склав ЗНО з англійської мови на 187 балів, тепер успішно навчається за кордоном. Моя подруга суттєво покращила рівень розмовної англійської, тепер читає книги і вільно спілкується

отзыв о репетиторе
Юля
01 августа 2020, 08:45 #

Я відвідувала заняття у Галини Борисівни протягом 3 років і дуже задоволена результатом. Заняття проходять дуже цікаво,можна навчитися багато чого цікавого. Ціна досить доступна. Якісна підготовка до ЗНО. Класний підхід до роботи з учням. Усім рекомендую❤

отзыв о репетиторе
Максим
01 августа 2020, 08:55 #

Навчання для мене було дуже цікавим насиченим і ефективним. Із здобутим багажем знань я зміг вдало скласти випускні екзамени і вступити до омріяного вищого навчального закладу.

отзыв о репетиторе
Олександра
01 августа 2020, 09:03 #

Тільки хороша думка про Галину Борисівну. Я з нею готувалася до ЗНО і вона завжди відповідально ставилась до роботи і до учнів. Її індивідуальний підхід до кожної дитини вражає. Вона надає ґрунтовні знання і матеріали для вивчення, а в перервах між заняттям, коли дитина дуже втомлюється, можна почути історію про її подорож, бо Галина Борисівна не тільки викладає в школі і займається репетиторством, а й подорожує, що теж надає мотивації ще більше вивчати англійську!

отзыв о репетиторе
Ірина
01 августа 2020, 10:29 #

Викладач вміє пояснити простими словами, і не перезавантажити сильно... Мені дуже подобаються її методи навчання, до того ж вона прекрасна людина і завжди знаходить слова для мотивації до навчання))

отзыв о репетиторе
Катя
01 августа 2020, 10:33 #

Дуже приємна вчителька! Все просто і доступно пояснює. Дуже уважна та добра, завжди готова допомогти. Я вивчала англійську в задоволення!
(багато теж залежить від нас, учнів. Трудіться і все вийде❤

отзыв о репетиторе
Катерина
01 августа 2020, 11:12 #

Навчалась у цього репетитора протягом 3-ох років, склала ЗНО на високий бал завдяки високоякісній підготовці, завжди ефективні методи навчання, уважний та особливий підхід до кожного учня. Дуже уважний репетитор, справжній професіонал.

отзыв о репетиторе
Оля
01 августа 2020, 13:51 #

Безмежно рада, що попала іменно до Галини Борисівни!!! Готувались до ЗНО і результат мене більш, ніж задовільнив. Це репетитор, заняття якого я чекала з нетерпінням, ніколи не було скучно, і ніколи не проскакували думки " Боже, коли це закінчиться"😅. Дуже сподобалось працювати з цією людиною. І всім раджу! Особливо, якщо ви прихильник новішого, цікавішого навчання, а не методики "старих, досвідчених бабусь"!)

отзыв о репетиторе
Олексій Гілазєєв
01 августа 2020, 14:02 #

Насправді, перед зно займався лише декілька місяців, але і це допомогло здати зно, виклад матеріалу на хорошому рівні, мені все сподобалось, раджу і вам)

отзыв о репетиторе
Ірина
01 августа 2020, 15:28 #

Дуже вдячна за заняття та мотивацію. Крута подача інформації та індивідуальний підхід. Дуже задоволена.))

отзыв о репетиторе
Віталій
02 августа 2020, 07:54 #

Всім привіт! Я думаю, що це звичайна ситуація, коли всім нам, в якийсь момент, потрібно підтягнути рівень англійської мови. Коли я був у Тернополі, виникло питання, з ким цей шлях можна пройти. Я вважаю, що мені дуже пощастило, так як по рекомендації, мені запропонували Галину Борисівну.
В першому занятті, ми визначали мій рівень, а вже з другого почали активно освоювати базу. У навчанні, власна мотивація, цілі, це звичайно важливо, але я думаю, що викладач відіграє не менш важливу роль, тому, що в тебе має бути бажання бігти на ці уроки і тільки тоді будуть результати. В мене це бажання було, я навіть на роботі, коли була вільна хвилина, вчив англійську, Класно пояснює, класно мотивує, класно виконує свою роботу) Чого тільки вартий папуга Тоша. Якщо його так навчили розмовляти на українській, то я думаю, що з простими студентами труднощів не буде)
Тому про Галину Борисівну, залишись тільки позитивні емоції, результат і бажання порекомендувати її як класного спеціаліста у своїй сфері.

отзыв о репетиторе
Анастасія
02 августа 2020, 14:08 #

Вдячна Галині Борисівній за підготовку до ЗНО з англійської мови. Правду кажучи, вивчення іноземних мов завжди було для мене проблемою, але Галина Борисівна цікаво та доступно все пояснила і я навіть не помітила як подолала свій бар’єр. Завжди пунктуальна, позитивна, професіонал у своїй справі. Рекомендую))
P.S в школі з англ було 8, зно склала на 175 (твір 13)

отзыв о репетиторе
Andrii
03 августа 2020, 07:18 #

Галина Борисівна чудовий спеціаліст, що вміє зацікавити та навчити!

отзыв о репетиторе
Іван
05 августа 2020, 17:22 #

Дуже вдячний вчительці за отримані знання! Склав ЗНО цьогоріч на 189 балів. Це найвищий показник у моїй школі, навіть кращий бал, ніж отримали «відмінники»-медалісти. Радості не було меж! (А в школі мені ставили 6-7). Галину Борисівну не проміняв би ні на кого! Ще звернусь до неї, бо з вересня хочу розпочинати підготовку до ielts

отзыв о репетиторе
Володимир
05 августа 2020, 17:28 #

Якщо ви вагаєтеся або думаєте, що вам не підійде вчитель, то рекомендую не вагатися (як я колись) а зайняти місце бо потім будете ходити на 8 вечора. Галина підготувала мене до співбесіди, в результаті якої я отримав роботу. Ходив 7 місяців, а зараз уроки відвідує моя дочка. В захваті від педагога, одразу знайшли спільну мову, ходить навіть на канікулах і сама просить про заняття. Щиросердечне дякую, Галю, за Вашу працю і добре серце!

отзыв о репетиторе
Vova
05 августа 2020, 19:34 #

Відмінний репетитор, зажди намагається зрозуміло пояснити якщо чогось не розумієш. Вміє також правильно змотивувати і має свій підхід до навчання. Окрім цього є хорошою і позитивною людино. Рекомендую😉
⚡Keep calm and learn english⚡

отзыв о репетиторе
Марко
27 августа 2020, 11:25 #

Близько одного року Галина Борисівна була моїм репетитором із англійської і я максимально задоволений результатом. Заняття завжди проходили цікаво, новий матеріал репетитор завжди подавав доступно, але якщо щось не зрозуміло(таке буває дуже рідко), то Галина Борисівна завжди допоможе і пояснить. Також хочу відмітити чудовий підхід до навчання, надзвичайно ефективна методика, на мою думку. Тому, якщо я б рекомендував комусь репетитора з англійської, то це була б лише Галина Борисівна)

отзыв о репетиторе
марко
20 октября 2020, 18:18 #

а чому усі відгуки 01 серпня 2020 року?

ответ посетителю
Ga__linka
16 ноября 2020, 13:02 #

Дякую за Ваш інтерес до моєї анкети. Мабуть тому, що саме в цей період діти отримали результати балів ЗНО і за моїм проханням написали відгуки

отзыв о репетиторе
Сергій
01 марта 2021, 10:36 #

Хороший репетитор, матеріал подає зрозуміло та доступно, результатом дуже задоволений.

отзыв о репетиторе
Олена
18 июня 2021, 07:57 #

Прекрасний репетитор! На заняттях завжди цікаво, уроки відбувалися стабільно. Матеріал Галина Борисівна пояснює легко. Навчалася у неї 4 роки. Коли прийшла вперше, не розрізняла часів взагалі. За цей час рівень знань значно підріс. Написала ЗНО на 193 бали. Всім раджу такого репетитора.

отзыв о репетиторе
Оля
18 июня 2021, 08:09 #

Завдяки Галині Борисіві я скалала ЗНО на 197 балів. Вона дуже цікаво і доступно викладає матеріал та враховує інтереси та побажання своїх учнів. Заняття проводились регулярно. Саме тому я сміливо можу рекомендувати її своїм друзям та знайомим, оскільки Галина Борисівна – справжній професіонал і знає, як досягти хорошого результату за короткий термін!

отзыв о репетиторе
Тоня
18 июня 2021, 08:29 #

Безмежно щаслива, що потрапила до Галини Борисівни, адже саме вона зробила все, щоб вивчення мови було не звичайною буденністю, яку ненавидять так багато учнів. Безмежно вдячна за те, що давала мотивацію вчитися та рости, підтримувала та віддавала усе по максимуму. Можу з впевненістю сказати, що Галина Борисівна - прекрасний спеціаліст та викладач. Приклавши зусиль і бажання, ви зможете опанувати англійську мову на досить високому рівні. Тому якщо ви шукаєте класного репетитора з англійської, безперечно рекомендую Галину Борисівну. І ще раз дякую за усю підтримку та любов, позитивні емоції, які ви нам давали!
❤️❤️❤️

отзыв о репетиторе
Олександр
18 июня 2021, 09:33 #

Цікаво та пізнавально, з індивідуальним підходом Галина Борисівна проведе ваші заняття, знайде всі прогалини які треба надолужити! І Ви відчуте що все у ваших руках, лише трохи зусиль і професійної підготовки!!! Раджу на всі 100%

отзыв о репетиторе
Арсен
26 июня 2021, 13:29 #

На мою думку Галина Борисівна чудовий репетитор з англійської мови.Заняття проходили ефективно і цікаво, деколи був веселий юмор. В мене було багато інших репетиторів з англійської мови, але вони не вчили мене так ефективно як Галина Борисівна. Тому з радістю рекомендую її.

отзыв о репетиторе
Андрій
27 июня 2021, 09:53 #

Прийшов на репетиторство до Галини Борисівни на кілька місяців пізніше, аніж інші учні, проте ми пройшли всю програму з англійської мови і встигли зробити майже всі тести у форматі ЗНО за попередні роки. Заняття відбувалися по графіку, пропушені уроки завжди відроблялися.Дуже вдячний Галині за її старання.

отзыв о репетиторе
Аліна
30 июня 2021, 17:47 #

Заняття з Галиною Борисівною завжди цікаві, вона завжди допоможе і підкаже, дуже приємно з нею працювати. Вона просто чудовий репетитор , тому впевнено рекомендую звертатися до неї, аби підвищити свій рівень з англійської мови. Кожне наше заняття пішло мені на користь, Галина Борисівна чітко і ясно все пояснює , тому домашнє завдання я робила з легкістю. Дуже рада, що мала можливість навчатися саме у неї👍

отзыв о репетиторе
Христина
02 июля 2021, 13:41 #

Готувалася з Галиною Борисівною до вступного іспиту з англійської мови на магістратуру (ЄВІ), впродовж місяця я відвідала 12 занять, і дуже задоволена результатом. Вчитель виявила мої слабкі місця, завдяки чому я покращила свої знання і склала ЄВІ на 32 бали з 42.
Це вперше мені було так цікаво і зрозуміло під час вивчення іноземної мови. Ефективність її занять дуже висока, адже до її уроків я набирала максимум 15 із 42 балів. Рекомендую Галину Борисівну, ажде вона вміє не лише точно і структуровано подати інформацію, а й навчить використовувати ці знання на практиці.

отзыв о репетиторе
Христина
02 июля 2021, 13:45 #

Готувалася з Галиною Борисівною до вступного іспиту з англійської мови на магістратуру (ЄВІ), впродовж місяця я відвідала 12 занять, і дуже задоволена результатом. Вчитель виявила мої слабкі місця, завдяки чому я покращила свої знання і склала ЄВІ на 32 бали з 42.
Це вперше мені було так цікаво і зрозуміло під час вивчення іноземної мови. Ефективність її занять дуже висока, адже до її уроків я набирала максимум 15 із 42 балів. Рекомендую Галину Борисівну, ажде вона вміє не лише точно і структуровано подати інформацію, а й навчить використовувати ці знання на практиці.

отзыв о репетиторе
Вікторі,
18 августа 2021, 20:16 #

З Галиною Борисівною займаюся вже 2 роки. Все дуже зрозуміло. Заняття дуже цікаві. Пояснює Галина Борисівна дуже чітко, тому домашнє завдання виконую з легкістю. Рівень англійської значно підтягнувся. Дуже раджу саме цього репетитора! Молода, цікава, спілкується з дітьми як з друзями! На заняттях завжди весело і круто!))

отзыв о репетиторе
Соломія
09 февраля 2022, 16:02 #

Найкращий викладач, з яким доводилося працювати. Приємна, ввічлива та що найважливіше компетентна) Вивчати англійську з Галиною легко та цікаво. Однозначно рекомендую)

отзыв о репетиторе
Маша
09 февраля 2022, 18:51 #

Готувалась з Галиною Борисівною до ЄВІ, із задоволенням приходила на усі заняття, не було проблем з вивченням матеріалу та виконанням домашнього завдання завдяки якісному і зрозумілому поясненню Галини Борисівної, найкраща вчителька, яка з розумінням та терплячістю ставиться до своїх учнів. Уроки цікаві, тому проходять дуже швидко. Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Вікторія
04 апреля 2022, 10:50 #

Мої враження про цю репетиторку безмежні, я не очікувала що вивчати англійську мову буде так цікаво і легко. Робота з Галиною Борисівною тривала приблизно 2 роки, перший рік я вивчала англійську для себе, потім ми готувались до ЗНО. Зараз я володію досить хорошими знаннями. Не задумуючись я рекомендую вивчати англійську мову саме з Галиною Борисівною!!!)

отзыв о репетиторе
Ілона
05 апреля 2022, 08:40 #

Мені було дуже комфортно працювати з Галиною Борисівною,вона якісно і доступно все пояснює,з терплячістю та розумінням повторює ще раз ,якщо не зрозуміло.Добрий і водночас вимогливий педагог,завдяки їй я полюбила та зрозуміла англійську

отзыв о репетиторе
Софія
20 июля 2022, 08:30 #

На заняттях завжди було цікаво)Дякую Галині Борисівні за знання!Одна з небагатьох репетиторів з якою було дуже весело та пізнавально.Дуже щаслива,що займалась саме з нею і усі заняття не пройшли дарма.Щиро раджу Вам цього репетитора!!!!

отзыв о репетиторе
Божена
20 июля 2022, 08:32 #

Займаючись англійською з Галиною Борисівною, я відчула що Я ЗНАЮ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ. Я готувалась до цьогорічного ЗНО і моєю проблемою було написання творів. І завдяки Галині Борисівні (цьому прекрасному репетитору!) я навчилась цьому!! На кожне заняття я йшла лише з позитивними емоціями і воно проходило як на одному подиху - дуже класно та цікаво. Також класно, що Галина Борисівна зі своїми учнями «на одній хвилі» і так дійсно набагато легше. До майбутнього іспиту з англійської мови буду готуватись однозначно з нею!

отзыв о репетиторе
Ліля
20 июля 2022, 08:39 #

Найкращий викладач який у мене був,все пояснює чітко і зрозуміло.Уроки проходили весело і цікаво.На жаль ходила лише рік,але за цей рік я вивчила англійську мову дуже добре.Давали читати твори ,через які я збагачувала свій словниковий запас.Якщо вам потрібно веселого і розумного викладача-Галина Борисівна найкращий вибір)

отзыв о репетиторе
Ілона
20 июля 2022, 08:40 #

Розпочала вчити англійську з Галиною Борисівною за рік до ЗНО , тоді я думала що це нереально,але заняття проходили дуже цікаво, після кожного з них я отримувала дуже багато нових знань, з Галиною Борисівною легко працювати, якщо щось не зрозуміло , вона пояснить ще раз . Так склалось що ЗНО з англійської я не буду складати, але я вивчила англійську на хорошому рівні , який пригодиться мені в житті. Тому якщо шукати репетитора , то тільки Галина Борисівна)

отзыв о репетиторе
Наталя
20 июля 2022, 08:53 #

Жодного разу я не пошкодувала, що обрала Галину Борисівну своїм репетитором. Її індивідуально розроблена методика викладання, класна подача матеріалу і завжди позитивний настрій не могли не дати хорошого результату. Хоч я і не складала ЗНО цьогоріч, але свій рівень суттєво підвищила, розібралась у часах, помітно збільшила словний запас. Також в кінці заняття ми детально обговорювали кожен розділ книги, яку Галина обрала під мій смак - така практика дала змогу вільно спілкуватись англійською. Отож, якщо ви хочете нарешті вивчити англійську, розібратись у всіх складних темах та вільно заговорити нею - вам до Галинки!🙂

отзыв о репетиторе
Катя
20 июля 2022, 10:00 #

Якщо хочете із задоволенням вивчати англійську мову, то вам сюди)) Цікавий підхід до вивчення мови та замітний прогрес! Вам не дадуть скучати на уроках. Вчитель який мотивує та підтримує Впевнено можу сказати, що це найкращий репетитор! Якщо вивчати іноземну мову, то тільки з Галиною Борисівною❤

отзыв о репетиторе
Аліна
21 июля 2022, 12:17 #

Заняття з Галиною Борисівною проходили весело та ефективно. В мене було дуже багато репетиторів з англійської мови, але саме з Галиною Борисівною було дуже комфортно та приємно займатися. Матеріал завжди пояснювався чітко і зрозуміло. Ходити на заняття було тільки одне задоволення, адже настрій піднімався одразу. Однозначно рекомендую!❤

отзыв о репетиторе
Софія
10 августа 2022, 09:49 #

Найкращий викладач, вміє доступно і якісно пояснити матеріал. Я готувалася до зно і дуже вдячна за знання, які отримала. Найкращий досвід роботи з репетитором. Завжди позитивний настрій Галини Борисівни додавав ще більше натхнення до вивчення англійської) найкраща❤

отзыв о репетиторе
Дарія
13 ноября 2022, 09:55 #

Я студентка, подавала документи на стажування за кордон, потрібно було знати англійську на рівень В2. Підтвердження місця я отримала за 2 місяці до виїзду, тобто часу на навчання було обмаль, а мій рівень - 9 клас школи, залишав бажати кращого.
Я розуміла, що це майже нереальне завдання, знайти репетитора, який би погодився взяти такого студента як я, і витягнути на В2. Але, Галина Борисівна, це просто знахідна, ми одразу знайшли контакт з перших занять та інтенсивно займалися, хоча в мене було не дуже багато вільного часу на виконання домашніх завдань. На заняттях спілкувалися виключно англійською, що допомогло обійти мені бар’єр спілкування, коли я приїхала на навчання, не було страху почати діалог.
Але найбільше я була вражена результатом від наших занять - рівень С1 при вступі, я була найщасливіша людина на землі. Найкращий підхід, найкращі методики, цікаві теми на заняттях, цікаві завдання, помірне навантаження, і головне - результат, тут навіть слова зайві.

отзыв о репетиторе
Назар
13 ноября 2022, 18:20 #

Галина Борисівна саме цей репетитор якій вдалось заохотити мене вивчати і полюбити англійську. Професійний педагог і чудова людина. На заняттях було комфортно, інформативно і цікаво. Завдяки відповідальності та любові до своєї роботи і з хорошом настроєм яким Галина Борисівна охоче ділиться, англійська вчиться набагато швидше і приємніше. Усім щиро рекомендую

отзыв о репетиторе
Ілля
17 ноября 2022, 18:00 #

Не пошкодував що обрав репетиторство с Галиною Борисівною, все доступно та якісно, підготовка до ЗНО з максимальною швидкісттю та головне результатом, все чудово та ніяких зауважень щодо роботи репетитора, всім рекомендую хто бажає для ЗНО або ж для себе

отзыв о репетиторе
Юля
15 января 2023, 14:28 #

Найкращий викладач англійської мови, зі всіх що я знаю, завдяки їй я підтягнула англійську на потрібний мені рівень, тому дуже дякую Галині Борисівні за це!

отзыв о репетиторе
Ірина
07 марта 2023, 18:27 #

Задоволена методом та підходом до викладання, відчувається, що Галина Борисівна, насправді, переймається кожним учнем та його успіхами. Рекомендую!

отзыв о репетиторе
Вероніка
13 июля 2023, 19:32 #

Навчалась з Галиною Борисівною 2 роки, і скажу що зовсім не пошкодувала що саме з нею, з перших занять ми знайшли одразу контакт одна з одною, Галина Борисівна доступно та зрозуміло пояснювала теми, а якщо я і щось не розуміла ми вчили та працювали над цим до тих пір, поки я досконало не засвоїла тему, на заняттях був максимальний комфорт, ті знання які мені давали в школі не зрівняються з тим що я отримала коли пішла до Галини Борисівни, я підтягнула свій рівень англійської і дуже задоволена результатом, дуже дякую за чудовий підхід та цікаві заняття Галині Борисівні, рекомендую)


Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Тернополе