Подлєсний Ігор Сергійович

Город: Ровно
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по истории

Стаж работы репетитором/преподавателем:

4 роки

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- не имеет значения

Дополнительная информация:

Закінчив історичний факультет КНУ ім. Тараса Шевченка(диплом магістра з відзнакою). Власний досвід написання тестів ЗНО з історіі на 200 балів у минулому.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Ровно: Подлєсний Ігор Сергійович



отзыв о репетиторе
Альона
09 сентября 2018, 12:37 #

Дякую Ігорю Сергійовичу за успішну підготовку до ЗНО(здала на 182 б). Коли дізналася, що треба здавати історію, не була в собі впевнена, бо погано її знала і вона мені не була цікава. Але завдяки заняттям з Ігорем Сергійовичем історія стала для мене зрозумілою, цікавою і не такою складною як здавалось раніше. Особливо мені сподобалось, що навчання проходило не за підручниками та посібниками, а за конспектами надрукованими ним особисто, в яких практично є все, що треба знати на ЗНО.

отзыв о репетиторе
Тетяна
07 октября 2018, 18:25 #

Звернулися до п.Ігоря за рекомендацією його учениці. Маємо гарний результат: Син зрозумів, що історія - це цікаво, підтягнувся в школі. Через рік - ЗНО, маємо надію, на успішний результат. Син кадже, що нарешті знайшов свого вчителя - авторські методичні матеріали приємно вражають лаконічністю, інформативністю та якістю. Дякуємо і з радістю продовжуємо навчання.


Добавить комментарий ↑ в начало