Прокопов Вадим Юрійович

Город: Днепр
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по истории

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Досвід репетиторства з 2013 року. Навчав історії, початкової англійської. З 2015 р. асистент кафедри історії України ДНУ ім. Олеся Гончара. Маю досвід роботи з іноземними абітурієнтами до українських ВНЗ.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля

Предпочтительное время проведения занятий:

- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- на территории ученика

Дополнительная информация:

Підготовлю до ЗНО по Історії. Зможу навчити та допомогти отримати гарний результат на тестуваннях (власний результат ЗНО 2009 року – 200 балів).
Також допоможу з контрольними, рефератами, підготовкою до олімпіад по історії України та всесвітній історії. Індивідуальний підхід до учнів, ґрунтовна, але зрозуміла подача матеріалу

Закінчив Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара за спеціальністю «Історія». Отримав дипломи бакалавра та магістра з відзнакою. Призер Всеукраїнських олімпіад з історії, турнірів по історії, конкурсів. Автор наукових статей та проектів, які здобували гранти. Вчусь на аспірантурі.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Днепре: Прокопов Вадим Юрійович




Добавить комментарий ↑ в начало