Семенюк Вероніка Вікторівна

Город: Киев
Стоимость занятий: от 170 до 200 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Досвід роботи репетитором 4 р.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

З радістю допоможу Вам опанувати англійську! Для мене дуже важливо постійно вдосконалюватися у своїй роботі, і виконувати її з кожним разом якісніше. Я сприймаю успіх моїх учнів як свій власний. У мене вже є досить тривалий досвід викладання англійської мови (більше 4 р.). Закінчила магістратуру за спеціальністю англо-український переклад в університеті ім. Івана Франка.

Методика мого викладання гнучка і залежить від того, які навики хоче здобути учень. Займаюсь переважно з дорослими по британських підручниках, а також постійно використовую додаткові ресурси (як от оригінальні відео, новини, статті на різну тематику) для кращого розуміння і відтворення "живої" англійської .

Займаюсь по скайпу, і якщо у Вас є сумніви щодо цього способу навчання, пропоную безкоштовне перше заняття, щоб їх розвіяти:)

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Киеве: Семенюк Вероніка Вікторівна




Добавить комментарий ↑ в начало