Кіцула Крістіна Володимиівна

Город: Винница
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Досвід роботи репетитором. Почала займатись з дітьми англійською мовою на першому курсі, і на даний час мій репетиторський стаж становить 6 років. Безсумнівно, педагогічна освіта (магістр англійської філології Вінницького державного педагогічного університету) є одним із показників успішності в даній сфері. Окрім того, індивідуальний підхід та паритетний характер відносин з учнями дозволяє досягати якомога вищих результатів у навчанні для учнів та у становленні власної особистості педагога для мене. Досвід роботи викладачем. Викладання англійської мови для дітей з 2 до 12 років у центрі викладання іноземних мов "Перші Київські державні курси іноземних мов у Вінниці" з 07.2015 по 08.2016. Викладання курсу практичної граматики англійської мови (асистентська практика) у Вінницькому державному педагогічному університеті з 01.2015 по 02.2015. Проведення уроків з англійської мови для 11-А класу; проведення уроків з німецької мови для 5-А класу; класне керівництво 11-А класу (шкільна практика) у Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 ім. Д.І. Менделєєва м. Вінниці з 10.2014 по 12.2014.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- не имеет значения

Дополнительная информация:

Прагну реалізувати свій потенціал у рамках майбутньої професії, не зупиняючись перед можливими труднощами та долаючи перешкоди на шляху розбудови процвітаючої держави.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Виннице: Кіцула Крістіна Володимиівна




Добавить комментарий ↑ в начало