Кириленко Юлія Юріївна

Город: Черкассы
Стоимость занятий: по договоренности
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по другому

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень
- усовершенствование высокого уровня знаний

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Готую до ДПА та ЗНО з української мови та літ., а також англійської. Пропоную репетиторство очно або он-лайн з цих предметів. Допоможу також виконати й домашнє завдання, підготуватися до контрольної роботи. Займаюся із учнями різних вікових категорій.
Закінчила Черкаський національному університеті імені Богдана Хмельницього в 2012 році.
Навчально-творчий процес - надзвичайно цікавий!
Ми з вами будемо вивчати такі розділи мовознавства як Фонетику, Лексикологію, Фразеологію, Словотвір... Одна з найбільших тем - Частини мови, яка поділяється на самостійні та службові.
Далі - Синтаксис та Пунктуація.
А українська література - не менш цікавий та унікальний світ знань!
Розглянемо життя талановитих митців-діячів, справжніх фахівців своєї справи пера!
Найбільш відомий із поетів-письменників, звичайно, - Тарас Григорович Шевченко, який у свій час писав: «Учітесь, читайте, і чужого научайтесь, й свого не цурайтесь».
Розглянемо й стежину буття філософа Григорія Савича Сковороди. На його могилі викарбуваний афоризм: «Світ ловив мене, та не спіймав», який має глибокий зміст. На занятті у доступній формі я поясню вам, яка саме частинка світу ловила Григорія Савича та не спіймала.
А ще поринемо у світ фантастики при написанні творчих висловлювань, де поєднаємо знання із двох предметів: мови та літератури! Ви зможете себе відчути справжніми авторами своїх цікавих творів.
Я як педагог комунікабельна, тактовна, дуже терпелива в навчальному процесі. Також надаю рекомендації-консультації та готую професійно молодь до навчання в сфері журналістики. Так як маю досвід роботи журналіста в редакції газети.
Займаюся підготовкою й діток до школи. Використовую новітні методи в творчому процесі та індивідуальний підхід до кожного учня. Умію зацікавити та перетворити навчальний процес у дивовижний світ пізнання нового.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Черкассах: Кириленко Юлія Юріївна



отзыв о репетиторе
Юлия
02 сентября 2016, 10:45 #

Я дуже задоволена, що мій син потрапив на репетиторство саме до такого досвідченого вчителя, як Юлія Юріївна. Завдяки сумлінній підготовці, Максим написав добре екзамен з української мови. Успіхів Вам у навчальному процесі та побільше хороших учнів!

отзыв о репетиторе
Вікторія
20 марта 2017, 06:14 #

Юлія Юріївна - тактовний, цілеспрямований у навчальному процесі вчитель. Матеріал пояснює в доступній формі. Таким чином, заняття української мови та літератури перетворюються на цікаве та пізнавальне вивчення. Рекомендую всім, Юлію Юріївну, яка крім високого рівня ефективності знань подарує вам заряд позитивних емоцій та віру у власні сили.

отзыв о репетиторе
yuliya899
11 апреля 2018, 13:29 #

Заняття з Юлією Юріївною дуже допомагають в навчанні, саме з таких предметів як українська мова та англійська мова, а також ця вчителька дуже хороший психолог.

отзыв о репетиторе
Віталій
11 апреля 2018, 13:42 #

Заняття з Юлією Юріївною дуже допомагають мені в навчанні. Саме з української мови та англійської мої оцінки покращилися. Я зараз навчаюся у 8-му класі, буду й надалі займатися у цієї вчительки, щоб підготуватися до ДПА. Вона ще й хороший психолог. Завжди приємно поговорити з нею про життєві справи та отримати добру пораду.

отзыв о репетиторе
Аня
11 апреля 2018, 14:12 #

Дуже цікаві заняття!Все зрозуміло пояснюють!Покращився результат в навчанні!

отзыв о репетиторе
Дмітрій
11 апреля 2018, 15:47 #

Я задоволений,що потрапив саме до Юлії Юріївни,а не до іншого репетитора.Вона спокійна,приємна і викладає українську мову(а також й англійську)на кращому рівні, ніж вчителі в моїй школі. Я почав краще навчатися й отримувати кращі оцінки з предметів, покращив свої знання з української літератури, навіть здивував репетитора своїми успіхами в галузі літературознавства. Хочеться, щоб таких вчителів було якнайбільше в нашому місті, та й у світі загалом.

отзыв о репетиторе
Влад
13 апреля 2018, 13:32 #

Заняття просто супер, дуже допомагають з української мови та англійськоі мови. Я почав ходити на заняття до цієї вчительки з 6 класу, зараз я начаюся в 7 класі, та планую й далі ходити на заняття для збагачення знань.

отзыв о репетиторе
Ігор
14 апреля 2018, 06:39 #

Мені подобаються заняття з Юлією Юріївною,адже всі теми пояснюються краще та більш розширено,ніж в школі. На заняттях не буває крику,мені здається - це великий плюс!

отзыв о репетиторе
Ярослав
14 апреля 2018, 07:25 #

Я займаюся українською мовою всього лише два місяці, але хочу сказати, що за цей короткий проміжок часу Юлія Юріївна мене навчила багато цікавого. Мені дуже подобаються уроки української мови. Завдяки вчительці я склав добре пробне ЗНО. Зараз готуюся, щоб ще краще написати ЗНО 24 травня цього року.

отзыв о репетиторе
Дарина
18 апреля 2018, 12:40 #

Прийшла з нульовими знаннями, щоб підготуватися до ДПА з української мови. Майже за рік все вивчили та підтянули мою українську, тому що розмовляю я, виключно на російській. Склала іспит на 12 балів і дуже задоволена. Зараз разом з Юлією Юріївною готуємося до ЗНО, яке я буду складати в 2019 році. У школі покращилися оцінки з української мови та літератури. Я всім задоволена та дякую за мої знання.

отзыв о репетиторе
Максим
19 мая 2018, 12:53 #

Дякую Вам за підготовку до ЗНО. Дуже прекрасно та доступно пояснюєте. Хочу побажати Вам успіхів, хороших учнів та студентів, і працюйте в тому ж напрямку!

отзыв о репетиторе
Костя
19 мая 2018, 13:07 #

Заняттями з Юлією Юрівною я задоволений. Дізнався багато чого, що в школі не розповідали, та й загалом я підвищив свій рівень знань з української мови. Репетитора я рекомендую!


Добавить комментарий ↑ в начало