Гураш Галина Петрівна

?????: Тернополь
: 250 ???.

:

- ????????? немецкого

:

12 років

:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень

:

- не имеет значения
- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

:

- на территории преподавателя
- ??????-????????

:

Репетитор НІМЕЦЬКОЇ МОВИ . Веду уроки по Skype galya.gurash/ тел. +380965011979. Досвід проживання з носіями німецької мови. Легко та за короткий термін допоможу освоїти вам основи німецької граматики та вивчити лексику для комфортного перебування у німецькомовних країнах, а також закріпити уже набуті знання.Готую до здачі міжнародних іспитів на отримання Goethe Zertifikat A1,A2, B1,B2, C1,TestDaf, ÖSD, ЗНО. Проводжу групові (2-5 чоловік в групі)та індивідуальні заняття для дітей та дорослих.
Тел.+38-096-501-19-79

??????????: ??? ????? ?????? ? ????????? ?????????? ? ???????????? ????? ??????????, ?????? ? ???????? ????????, ??????????? ??????????????? ? ?????????? ? ??????? ?????????, ????????? ? ????? ?????????? ??????????.


в Тернополе: Гураш Галина Петрівна



Надія
06 ноября 2015, 12:19 #

Дуже задоволена роботою Галини! Маю з чим порівняти, оскільки практикую додаткові заняття з репетиторами для своєї дочки (на даний момент 5-ий клас) давно. І відношусь доволі прискіпливо до того, яким чином проходять заняття, оскільки сама за освітою також педагог. Галинка молодчинка! Одразу помітко, що вона просто закохана в німецьку мову і цю любов готова передати своїм учням. Дуже гарна подача інформації! Практично без "зазубрення" дочка відмінно засвоює весь матеріал. Урок проходить цікаво для дитини. Галя чудовий психолог, дуже тонко відчуває дитину, знає, як працювати, щоб був результат. Грамотно використовує дидактичний матеріал, багато ігор,віршиків, пісень. Дочка із задоволенням відвідує заняття. Практично кожен урок проходить з використанням додаткової літератури, а саме, найрізноманітніші книги, наочність (картки зі словами, відеоматеріали). Кожну тему Галя закріплює дуже цікавими правами. Урок для неї - це, напевне, частка себе. Практично після кожного заняття у нас з нею проходить аналіз пройденого уроку. Мимоволі сама починаю цікавитись німецькою. Завжди дає слушні поради, рекомендує додаткову літературу як для вивчення граматики,так і для поповнення словникового запасу. Ніколи не обмежується часом, що виділений на урок. Завжди готова допомогти! Попри те, що сама німецька мова не є легкою у вивченні, завдяки нестандартній та грамотній подачі матеріалу моя дочка успішно засвоює її. Я дуже рада, що змогла знайти для своєї дитини такого педагога! Рекомендую всім!

Альона
06 ноября 2015, 14:48 #

Цього року ми з донькою вперше зіткнулися з суттєвою проблемою у вивченні німецької мови у школі. Програма доволі важка, навантаження велике, тому самим осилити весь обсяг інформації ми не змогли. Нам терміново знадобилась допомога фахівця у цій галузі знань. Наголошу на слові ТЕРМІНОВО! Оскільки зв'язавшись з Галиною Петрівною десь о годині 6 вечора, вже о 20 вона проводила заняття з донькою. І на протязі двох місяців, що вона з нею займається, ми жодного разу не пожалкували, що нам пощастило зустріти саме її. Окрім основного критерію – професійність, у Галі присутні не менш важливі, як: відповідальність, пунктуальність, вміння знайти спільну мову з дитиною та зацікавити її у подальшому вивченні предмету. У нас СУТТЄВО покращилась успішність і відтепер донька з задоволенням займається німецькою  Я щиро вдячна їй за її працю. Якщо у вас є потреба у допомозі при вивченні німецької мови, раджу звертатись саме до цього викладача.

Оленка Боян
13 ноября 2015, 14:16 #

Чесно скажу, робота репетитора дуже сподобалася. Галина Петрівна вміє зацікавити , пояснити, утримати увагу , вимагати . Вона кваліфікований фахівець і добра людина. Всі завдання я вчасно виконувала - і отримала хороший результат. Це великий успіх для мене.
Спасибі вам величезне за працю і за ставлення до своєї роботи !!!

Анна
27 июля 2016, 11:27 #

Добрый день! меня интересуют занятия по скайпу, напишите пожалуйста ответ на почту.

Марія
09 августа 2016, 17:55 #

Доброго дня
Шукаю репетитора німецької з нуля по скайпу для себе і свого чоловіка. Цікавить вартість одного заняття.
Відпвість прошу заслати на пошту або в скайпі, так як зараз знаходжусь в іншій країні і позвонити не можу.
Дякую
Чекаю на відповідь
tycha.maria@gmail.com
silent_mawa

Таня
04 февраля 2017, 15:27 #

Галина Петрівна - висококваліфікований, грамотний і хороший репетитор. Після визначення мого рівня знань ми узгодили програму навчання та задали цілі до яких зараз послідовно рухаємося. Уроки проходять дуже легко та цікаво, в той же працюємо інтенсивно та наполегливо. Відчувається ґрунтовна підготовка репетитора до заняття. Матеріал надається в зрозумілій формі з масою прикладів. Заняття включають всі необхідні складові: новий матеріал, приклади, запитання, перевірка домашніх завдань. Саме такого репетитора я шукала і можу з впевненістю рекомендувати іншим потенційним учням!

Wiktoria
19 августа 2017, 19:11 #

Галина Петрівна - хороший педагог і знає свою роботу. Завдяки їй я здобула високий рівень знань з німецької мови. Готуючись до ЗНО, я інтенсивно набувала досвіду на прикладі занять з Галиною Петрівною і впевнено можу сказати, що Галина Петрівна є кваліфікованим фахівцем у сфері німецької філології.
P.S:ЗНО я склала на високий бал і зараз навчаюся у престижному університеті на факультеті іноземної філології.

Wiktoria
19 августа 2017, 19:31 #

Галина Петрівна - хороший педагог і знає свою роботу. Завдяки їй я здобула високий рівень знань з німецької мови. Готуючись до ЗНО, я інтенсивно набувала досвіду на прикладі занять з Галиною Петрівною і впевнено можу сказати, що Галина Петрівна є кваліфікованим фахівцем у сфері німецької філології.
P.S:ЗНО я склала на високий бал і зараз навчаюся у престижному університеті на факультеті іноземної філології.

Mashka
04 декабря 2017, 20:41 #

Особисто я вивчала німецьку мову декілька разів. Для мене важливим є те , як до мене ставиться викладач. Галина Петрівна стала для мене не лише викладачем, а й цікавим співрозмовником і другом. Вона дала мені внутрішній стержень для подальшого вивчення німецької мови. Я ніколи не забуду її пізнавальної історії про Німеччину...; завжди знаходила відповіді на мої, дещо недоречні, запитання)) Дякую!!!!

Максим Лабутин
23 января 2018, 14:32 #

Удалил прошлый комментарий, так как деньги мне вернули (за предоплату урока).
Хороший преподаватель (соглашусь с предыдущими комментариями), вынужден был завершить после 5 занятий, так как Галина пару раз опаздывала и проводили позже. Один раз не предупредила о том, что не будет занятия, а я уже был готов.
Оставляю не плохой и не хороший комментарий для того, чтобы знали соискатели, что так иногда случается и Вы больше не допускали такого.
Спасибо!

Ганна
10 июня 2018, 14:42 #

Добрый день, как можно с вами связаться онлайн?
Меня интересуют занятия по скайпу

Наталя
01 июля 2018, 11:27 #

Доброго дня, як зв'язатися з Вами по онлайн? Цікавлять заняття по скайпі.

olenaleus
09 ноября 2020, 08:54 #

Галина чудовий репетитор. Син після великої перерви знову повернувся до навчання і займався із задоволенням. Нажаль з часом ен змогли синхронізувати розклад. Бажаємо Галині чудових учнів.

Ольга
09 марта 2021, 07:17 #

Викладач професійний, спокійний, пояснює матеріал терпляче і детально.Раджу звертатися з приводу вивчення німецької мови

Віка
26 октября 2021, 11:32 #

Галина Петрівна - хороший викладач і гано пояснює матеріал. За два місяці занять з викладачем змогла здати екзамен в Goethe Institut з хорошим результатом на рівень A1.
Дуже рада що звернулася саме до Галини Петрівни!

Лена
13 июня 2023, 05:05 #

Завдяки нашим спільним зусиллям з Галиною маю В1, дякую, а вивчали з нуля, дуже добра підготовка до іспиту!


Добавить комментарий ↑ в начало