Катерина Сергіївна

Город: Черкассы
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор украинского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

8 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания

Предпочтительное время проведения занятий:

- выходные

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Якісна підготовка до ЗНО, ДПА, українська мова та література. Цікаво, доступно, сучасні методики. Комлексний підхід: українська мова, література, власне висловлювання. Можлива експрес-підготовка та підготовка з нуля. Індивідуальний підхід, досвід з 2009 р., працюю на результат. Середній бал підготовлених учнів - 175. Вища освіта, диплом з відзнакою, закінчила аспірантуру Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького. Проживаю в мікрорайоні Митниця.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Черкассах: Катерина Сергіївна



отзыв о репетиторе
Петренко Богдан
27 февраля 2017, 15:47 #

Тести здавав в 2012, з Катериною Сергіївною мав курс занять. Професійний, толерантний педагог. Я ніколи особливо не полюбляв вчитись, але своїм палким ставленням до предмету також викликає цікавість, особливо щодо української літератури. Заняття структуровані, правила відкладаються на рівні підсвідомості. В підсумку отримав непоганий бал - 180.

отзыв о репетиторе
Олена
27 февраля 2017, 19:30 #

Готувалась до ЗНО у Катерини Сергіївни. Можу відзначити, що це репетитор у якого хочеться вчитися. Завжди підготовленість до заняття, доступна подача матеріалу, здатність "підтягнути" знання української мови та літератури в короткий термін, а також створення дружньої та приємної для навчання обстановки.
На ЗНО отримала 182 бали. Вдячна за підготовку, тому з радістю рекомендую.

отзыв о репетиторе
Ірина
03 марта 2017, 14:51 #

Катерина Сергіївна - висококваліфікований, досвідчений та відповідальний викладач з української мови та літератури. Катерина Сергіївна легко знаходить спільну мову з будь-якими учнями. Вона завжди переймалася моїми успіхам. Вчасно сказані слова, мотивували і зацікавлювали в подальшому навчанні. Завдяки особливій методиці вона з легкістю змогла "заповнити" всі мої пропуски в знаннях. Матеріал подається доступно і в легкій для розуміння формі. Саме завдяки співпраці з Катериною Сергіївною я змогла скласти ЗНО на досить високий бал, тому її роботу я оцінила б на відмінно!

отзыв о репетиторе
Таня
08 марта 2017, 22:36 #

До ЗНО готувала досвідчений викладач Ктерина Сергіївна. З радістю ходила на заняття, вона завжди вміла зацікавити до будь-якої теми, пояснювати правило до тих пір доки стане все ясно. Завжди корисні поради, підтримка, затишна атмосфера, професійний підхід до учнів. Їй не байдуже на успіхи чи поразки учнів. Матеріал подається доступно та в зрозумілій формі. Теорію повторювали до автоматизму. Навіть совість не дозволяла прийти на заняття не підготовленною ЗНО здала на 178. Вдячна за підготовку, рекомендую кожному, навіть поспілкуватись і отримати порцію позитивної енергії та відшліфованих знань!

отзыв о репетиторе
Егор Колесникво
06 апреля 2017, 19:05 #

К Катерине Сергеевне ходил чуть больше года, готовился к ЗНО. Всё понравилось, хорошие методы обучения. Катерина Сергеевна объяснят всё очень доступно и понятно, если всё равно будут какие-то недоработки, то поверить мне, в очень скором времени, вы всё будете знать на сто процентов. У Катерины Сергеевны прям на рабочем месте является много различной литературы для проверки ваших знаний и способностей в области укр. языка и укр. литературы. Вообще много чего можно написать, но если вкратце, я советую ходить на репетиторство к Катерине Сергеевне, не пожалеете. (Прошу меня простить за русский язык, спасибо)

отзыв о репетиторе
Денис
30 марта 2018, 10:08 #

Большое СПАСИБО Катерине Сергеевне, она педагог у которого хочется учиться, обьясняет материал очень доступно .Честно , мало кто может подготовится к сдачи ЗНО за месяц ,но благодаря её методике у меня это получилось Еще раз Спасибо! Всем рекомендую этого репетитора!

отзыв о репетиторе
Артур Алієв
14 июля 2018, 09:44 #

Готувався менше 9 місяців. Здав на 179 балів. Було приємно займатися. Ніяких претензій немає. Всім рекомендую.

отзыв о репетиторе
Марчук Алла
30 сентября 2018, 12:57 #

Здала ЗНО з української мови у 2018 на 184 бали і все завдяки Катерині Сергіївні. Терплячий і відповідальний педагог, професіонал своїй справи. Вміє знайти індивідуальний підхід до учня, доступно і цікаво подає матеріал. Займатися з Катериною Сергіївною було легко і приємно! Рекомендую

отзыв о репетиторе
Богдан
24 мая 2019, 12:06 #

Готувався менше року.Приємна людина.Дає цінний матеріал для підготовки до ЗНО.Завжди приємне заняття.Рекомендую.

отзыв о репетиторе
Лена
25 мая 2019, 13:20 #

Объясняет просто чудесно. Всё на высшем уровне! ЗНО сдала на отлично.

отзыв о репетиторе
Дмитро Пономарьов
25 мая 2019, 15:02 #

З Катериною Сергіївною я почав займатися ще в 10-му класі. Вона допомогла мені у підготовці до ЗНО, завдяки її винятковим знанням та досвіду у підготовці до зовнішнього оцінювання, мені вдалося покращити свої навички у володінні рідною мовою та знаннями з літератури. Катерина Сергіївна має справедливий та зручний підхід до учнів. Зрозуміло подає маиеріал. За все це я щиро їй вдячний.

отзыв о репетиторе
Андрій
25 мая 2019, 20:19 #

З Катериною Сергіївно готувався як до ДПА(2017) так і до ЗНО(2019). Має індивідуальний підхід до кожного учня, що в наш час є дуже позитивним фактом. Заняття проходять у дружній атмосфері, працювати зручно та приємно. Ніразу не шкодую з вибором "тренера". Склав ЗНО на пристойний рівень (185 балів). Репетитор має багато навчального "арсеналу", який при необхідності вона може надати в разі необхідності для використання. Рекомендую😁!

отзыв о репетиторе
Таисия
27 мая 2019, 10:05 #

З Катериною Сергіївною готувалась до ЗНО,кожну тему пояснювала дуже зрозуміло ,приємна людина ,чудовий репетитор.Рекомендую.

отзыв о репетиторе
Катя
30 мая 2019, 15:12 #

Працювала з Катериною Сергіївною 2018-2019 рік.Чудова підготовка до ЗНО,як по скайпу так і в живу.Дуже приємна людина та чудовий репетитор.Рекомендую


Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Черкассах