Кір’ян Віктор Олексійович

Город: Киев
Стоимость занятий: от 300 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор немецкого языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

23 роки

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Пропоную вивчення англійської та німецької мов індивідуально та в мінігрупах за підручниками видавництв Oxford university, Macmillan, Longman, National Geographic, Hueber та ін. Маю 8 річний досвід проживання та роботи за кордоном в осередку носіїв мови. Я викладав німецьку мову для іноземців у Hochvolksschule (Saarbrücken, Німеччина) та у BFZ Schule (Kronach, Німеччина).
Мій загальний викладацький досвід налічує 23 роки. Багато з моїх учнів успішно пройшли співбесіди і вступили до українських та іноземних вузів, зокрема до Львівського університету ім. Франка (Міжнародна економіка), Українсько-американського університету Конкордія (Міжнародні економічні відносини), Мюнхенської консерваторії (клас скрипки) або успiшно працевлаштувалися за кордоном.
Я підбираю програму навчання для кожного студента індивідуально. Це може бути англійська або німецька мова для подорожей, бізнесу чи навчання. Готую своїх учнів до здачі екзаменів ДПА, ЗНО, та для отримання Гьоте сертифікатів А1-В2.
Проводжу заняття по Skype і Zoom із усіма віковими категоріями та з будь-яким рівнем початкової підготовки.

https://vimeo.com/629021742/ffe6758d80?fbclid=IwAR0wG_rtQtzYt_1pK2_dhfCU8NLt0v3svzFzVuxfVKeoy0yIbyUw7T1g1lM

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Киеве: Кір’ян Віктор Олексійович



отзыв о репетиторе
Антон
30 октября 2021, 07:44 #

Отличный преподаватель со своей эффективной методикой. Вовлекает в процесс и не даёт быть пассивным слушателем. Занимаюсь с ним около года. Рекомендую.

ответ посетителю
Victor7
02 ноября 2021, 09:18 #

Дякую, Антоне, за таку високу оцінку моєї роботи! Насправді, це оцінка нашої спільної плідної співпраці. Продовжуймо і далі закохуватися в чарівну німецьку мову!

отзыв о репетиторе
Sergey
14 января 2022, 07:09 #

Приятный в общении, внимателен к деталям, чувствуется большой опыт, не спешит, всегда открыт к новому.

отзыв о репетиторе
Максим
14 февраля 2022, 09:34 #

Дуже зрозуміло викладений матеріал для занять. З кожним разом все більше і більше хочеться поринати в процес пізнання мови. Всім рекомендую!!!!


Добавить комментарий ↑ в начало