Беспалов Владислав Олегович

Город: Тернополь
Стоимость занятий: от 270 до 320 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор чешского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

7 років

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- на территории ученика
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Чеська мова у Тернополі: підготовка для вступу до вузів, роботи і т.д

Доброго дня! Мене звати Владислав, я репетитор чеської.

Що пропоную?

- Навчання за сучасними чеськими підручниками та використання ігрових програм

- Жива розмовна мова з основами граматики. Ви ж будете використовувати чеську у повсякденному житті, а не здавати екзамени на лінгвіста?

- Курси в залежності від цілі вивчення (робота, навчання, переїзд на постійне місце проживання)

Мої переваги

- Практика у мовному середовищі (успішне складання мовного екзамену у Чехії)

- Навчання у чеському вузі

- Успішне застосування моїми студентами мови у Чехії (навчання, співбесіди)

- Мова викладання: українська

mob, telegram, WhatsApp, viber: +38098 725 04 69

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Тернополе: Беспалов Владислав Олегович



отзыв о репетиторе
Karina
20 сентября 2014, 08:09 #

Занималась с Владиславом Олеговичем, все понравилась. Уроки организованы интересно, увлекательно так, что иногда не замечаешь, как пролетело 1,5 часа. Много интересных заданий, игры для увеличения словарного запаса. Хорошая практика в "живом общении" в виде диалогов. Очень спасали занятия по skyp, если не было возможности встретиться лично. Через несколько месяцев от начала уроков можно достаточно хорошо ориентироваться в Чехии и даже общаться с местными жителями.

отзыв о репетиторе
Оксана
02 сентября 2015, 08:02 #

аймаюся з Владиславом Олеговичем півроку. Кожне заняття цікаве і приємне. Є чітка програма навчання.
Спілкуємося чеською, переглядаємо новини, читаємо статті.
За цей час отримала знання чеської мови, які допомогли мені успішно проти співбесіди з керівниками чеських лікарень і отримати запрошення на роботу. Рекомендую Владислава Олеговичем, як репетитора всім, хто хоче видко і якісно вивчити мову.

ответ посетителю
Зоряна
27 апреля 2016, 13:04 #

Доброго дня! Скажіть а ви лікар? Бо я хочу теж вивчати чеську і їхати працювати зпсм! Дякую!

отзыв о репетиторе
Maria
15 августа 2016, 09:11 #

yaskal@mail.ruЗаймалася чеською протягом декількох місяців і враження тільки позитивні) доступна подача матеріалу і грамотно побудовані уроки дали успішний і позитивний ефект) спілкуюсь в чехами майже без проблем і вдячна Владу за ту працю, яку він доклав аби полегшити моє перебування в Чехії ) тому хочу безперечно продовжувати удосконалювати свої вміння та навики в цій мові , беручи уроки у Влада)

ответ посетителю
Діана
05 сентября 2016, 14:43 #

Доброго дня!Скажіть,будь ласка,як зв"язатися з репетитором?І чи займається він репетиторством вдома,а не по скайпі?

ответ посетителю
Владислав
07 сентября 2016, 08:37 #

Доброго дня, Діано!
Відповів Вам на ваш e-mail 31 серпня та 6 вересня на адресу dshmyr.
Перевірте, будь ласка, спам-кошик.

отзыв о репетиторе
Lana
10 февраля 2017, 19:51 #

Вивчала чеську з Владом близько півроку, з нульового рівня навчилася читати, трохи писати, розуміти 70% розмов, ну і говорити. Коли вже переїхала в Чехію наші з Владом старання виявились не марними, при оформленні документів чи покупках досить нормально спілкуюсь з чехами, як мінімум розуміють мене. Хоча їхні наголоси ще довго будуть незвичними.
Під час навчання мені сподобалось те, що можна було вибрати зручний час, бо у мене був складний графік роботи. Великим плюсом було те, що літературу для навчання і інші додаткові матеріали( статті, ігри, сайти, он-лайн словники) Влад надавав сам, не доводилось довго шукати, просто відкрив файли на компі і все під рукою. Заняття цікаві і завдання підбиралися індивідуально. Завдяки чому, я дуже часто на заняття приходила як на зустріч з другом і це було весело)

отзыв о репетиторе
Наталя
21 июня 2017, 07:11 #

Вивчала чеську приблизно півроку, і завдяки Владиславу Олеговичу досягла хорошого результату. Владислав вміє доступно донести інформацію, тому кожен його урок цікавий і відрізняється від попереднього, окрім занять на уроці були домашні завдання ( складати твори, діалоги, різні розповіді про себе, а також дивитися фільми і слухати аудіо) що теж дали великий результат. Зараз переписуюся з лікарями із Чехії, і не прикладаю для цього великих зусиль. На заняття ходила в зручний для себе час що теж є великим плюсом. Дуже вдячна Владиславу Олеговичу за отримані знання , він висококваліфікований викладач, а ще дуже хороша людина. Рекоменедую усім!!!

отзыв о репетиторе
юля і юра
07 июля 2017, 04:55 #

З Владиславом ми займалися три місяці! Всі заняття були змістовними і на кожному ми вивчили щось нове! До кожного заняття Влад був грунтовно підготовлений, великий плюс в тому, що він нам дав дуже багато матеріалів для самоопрацювання і матеріалів в електронному варіанті! На заняття ходили в зручний для нас час, що є плюсом! також Влад підбирав особисто для нас багато цікавої інформації беспосередньо по нашій професії!
Ми маємо досвід з репетиторами і хочемо сказати, що Владислав НАЙКРАЩИЙ!!!!!

отзыв о репетиторе
Лєна
19 июля 2017, 20:00 #

Займаємося з Владиславом близько року,заняття змістовні,цікаві і дуже веселі. Набуті знання допомогли в Чехії на тестах, на співбесіді з роботодавцем.ДЯКУЄМО за допомогу в переговорах з Інститутом післядипломної освіти Чехії та його "паперослужбовцями".

вопрос репетитору
Світлана
18 сентября 2017, 12:36 #

Доброго дня, не можу з вами зв'язатись. Хотіла б записатись до вас на курси чеської два рази в тиждень, якщо це можливо?

ответ посетителю
bespalov_vlad
19 сентября 2017, 06:56 #

Доброго дня, Світлано! На превеликий жаль, я зараз за кордоном і тому у роумінгу. З приводу навчання, то поки у мене повністю забитий графік. Можете спробувати подзвонити за місяць, але не можу гарантувати наявність вільних годин. Дякую.

вопрос репетитору
Світлана
04 октября 2017, 12:06 #

Доброго дня ще раз, я з вами у вересні розмовляла по телефону, ви казали, що на середину жовтня можливо звільниться місце на заняття чеської, ( ви можливо вже знаєте точно)?

отзыв о репетиторе
Тетяна
14 апреля 2018, 17:01 #

Займаюся чеською з Паном Владиславом протягом 3 місяців,дуже задоволена .Викладач відповідальний та вимогливий. Є чітка програма навчання.Теми проходимо найрізноманітніші,кожне заняття дуже цікаве: обов*язково включає контроль виконання самостійної роботи,виправлення граматичних помилок,вивчення нової теми.Крім того, викладач підбирає та надсилає нові підручники та нові методики, тільки найактуальніші статті, які стосуються необхідної у вивченні галузі.Нещодавно переший раз відвідала Чехію,отримала море приємних вражень від цієї країни,а головне,від того що розуміла мову при спілкуванні з чехами,а вони розуміли мене.Завдяки тому,що проходили різні теми гарно орієнтувалася не тільки в мові а й у транспортному сполученні,магазинах та інших побутових питаннях.Якщо шукаєте репетитора з чеської то ним має бути Владислав,адже він дійсно майстер своєї справи!!!!

отзыв о репетиторе
Стасья
15 июля 2018, 08:01 #

С Владом учила чешский язык 3 месяца, всего было 22 лекции. По приезду на летние языковые курсы в Прагу написала четыре теста и прошла устное интервью, по результатам которых уровень моих знаний был определён как В1. Когда я в Праге кому то говорю что учила язык всего 3 месяца - мне не верят, а коренные чехи хвалят мое произношение. Уроки у Влада очень хорошо продуманы,и сейчас даже в группе для продвинутого изучения чувствую себя комфортно. Языковой барьер преодолела быстро. Я оценила в языковой среде насколько качественное было обучение у Влада. Рекомендую всем кто начинает свой путь в изучения чешского, обратиться именно к нему.

отзыв о репетиторе
Дмитро
22 декабря 2018, 20:44 #

Займався з Владом чеською з нуля близько року. Його, як хорошого репетитора, мені порадили знайомі, що вже успішно працюють в Чехії. Заняття велися за визначеною програмою, окрім того він надавав багато додактових матеріалів для самоопрацювання в електронному варіанті. Владислав, кожне заняття, починаючи з першого, вів чеською, доступно подавав інформацію, ретельно перевіряв домашнє завдання. Також підбирав матеріали безпосередньо по моїй професії.
Він зарекомендував себе як вимогливий і відповідальний. Щиро вдячний йому за роботу. Впевнений, він кращий репетитор у своїй сфері, однозначно, рекомендую!!!

отзыв о репетиторе
Витя
18 января 2019, 08:53 #

Благодаря Владиславу получил знание чешского языка на уровне В1. Прекрасный репетитор, который всё доходчиво объясняет.

вопрос репетитору
Юлія
01 мая 2019, 14:29 #

Доброго дня. Хотіла б записатись до вас на курси чеської мови два рази у тиждень, це можливо?

ответ посетителю
Влад Беспалов
09 мая 2019, 15:33 #

Так. Під літо як раз з*вляються місця. Подзвоніть за вказаним на горі телефону та уточнимо деталі.

вопрос репетитору
Лідія
15 июня 2019, 09:37 #

Доброго дня, хочу запитати чи займаєтесь ви перекладом з чеської на українську там всього лиш кілька сторінок ( звісно за оплату)

вопрос репетитору
Оксана
22 июля 2019, 05:45 #

Доброго дня. Чи маєте місце взяти дитину з вересня?

отзыв о репетиторе
Тарас і Мирослава
07 сентября 2019, 12:55 #

Вивчали чеську з Владом близько 8 місяців.Заняття були дуже цікавими.Перед заняттям з Владом вивчали чеську в мовній школі у Львові,проте це не до порівняння.Різницю відчули з перших занять.Охоче рекомендую Влада,як відповідального та компетентного викладача.

вопрос репетитору
Оксана
10 октября 2019, 06:30 #

Чи проводите навчання чеської мови у місті Тернопіль

отзыв о репетиторе
Олександр
17 апреля 2021, 11:06 #

Доброго дня. Вивчав чеську з Владиславом Олеговичом більше двох років. Добре знаю рівень b1. Набуті знання допомогли мені при поступлені. Дякую за все


Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Тернополе