Christie Dmytriv

Город: Львов
Стоимость занятий: от 19 до 25 $
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

8 years

Начальный уровень студента:

- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень
- усовершенствование высокого уровня знаний

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Hello!
My name’s Christie. Teaching English as a foreign language is both my profession and hobby. I’m keen on the methods of teaching EFL. That’s why I’ve elaborated hundreds of activities for my students and colleagues, especially quests, handouts etc.
All my classes are held in English, NO language 1.
I offer you the following services:
+ Exam preparation (ZNO, Cambridge ESOL, IELTS)
+ Speaking practice
+ VIP English (fully personalised course for B1/B2 learners)
+ Corporate solutions
+ Making class content, curricula, handouts for teachers

At current I’m an English teacher at National University Lviv Politechnic. Moreover, I’m a founder of language studio “A&F”.
.
Attention!!! УВАГА!!!
Відкрито набір слухачів на підготовку до ЗНО 2022.
Курс триватиме 9 місяців в очному/онлайн форматі (тому запрошую і тих, хто проживає не у Львові). Початок навчання - вересень. Зараз діє раннє бронювання.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.

Фотографии




Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Christie Dmytriv



отзыв о репетиторе
Emily18
21 сентября 2015, 09:31 #

Христина Павлівна разом зі своїм чоловіком готували мене до ЗНО минулого року. Я дуже рада, що вибрала саме цих репетиторів. Вони не лише підготували мене до тестування, але і дали хороший запас знань, який вже став мені в пригоді. За весь курс підготовки я отримала безліч копій, зараз у мене вдома стоять величезні папки із лексичними та граматичними матеріалами, тестами тощо. Якість занять повністю відповідає вартості. І я, і мої батьки залишились задоволені. Ще раз дякую за підготовку!

отзыв о репетиторе
Софія
23 сентября 2015, 03:05 #

Два роки назад Христина Павлівна готувала мене до ЗНО з англійської мови.Відверто кажучи англійську у школі я знала погано.На першому занятті репетитор визначили рівень англійської та розробила програму заннять.За 7 місяців результат був очевидний,ЗНО зданно успішно, і завдяки цьому зараз я навчаюсь у найкращому університеті Львова. Заняття були цікавими і стимулювали до вивчення та пізнаняння англійської.Я дуже вдячна Христині Павлівній за заняття.

отзыв о репетиторе
Ярина
07 августа 2016, 10:41 #

Христина Павлівна - найкращий репетитор, який у мене був. Вивчала у неї німецьку та англійську мови і надзвичайно задоволена результатом. Христина Павлівна не просто викладає мови. Вона любить їх і ви починаєте любити їх разом із нею. Це не просто чудовий викладач. Це ще й добра, надзвичайно ввічлива, розуміюча людина, яка завжди підтримає, вимогливий вчитель, який викладається на повну і прагне, щоб її учні дійсно знали і розуміли матеріал. Чоловік Христини Павлівни, Роман Володимирович, теж чудовий викладач, який здатен знайти підхід до будь-кого. До агентства Lingua Land хочеться повертатися знову і знову, адже атмосфера тут тепла і затишна, а всі працівники зустрічають вас із посмішкою на обличчі. Дуже вдячна всім вам за те, що ви для мене зробили!

отзыв о репетиторе
Christie
25 июля 2018, 16:27 #

Дякую за позитивний відгук. Я пишаюсь Вашим високим результатом і радію, що окрім ЗНО Ви підтвердили свої знання ще сертифікатом IELTS з рівнем C1. Бажаю успіхів у навчанні та житті!

отзыв о репетиторе
Ольга
29 августа 2016, 16:55 #

Цього року я ходила на репетиторство до Христини Павлівної з української мови.Насправді таких репетиторів дуже мало,адже не усі можуть добре підготувати ,а навіть більше просто знайти спільну мову з учнем.Години занять у Христини Павлівної проходять цікаво ,тому що молоді і активні репетитори спілкуються із своїми учнями як з друзями,але це не заважає навчанню та підготовці до ЗНО.Я дуже задоволена ,що потрапила саме до Христини Павлівної .Рекомендую цього репетитора усім!

вопрос репетитору
Настя
11 ноября 2016, 19:57 #

як з вами можна зконтактуватись? на телефонні дзвінки ви не відповідаєте і не передзвонюєте

отзыв о репетиторе
bnw97
29 ноября 2016, 18:51 #

дуже задоволена роботою Христини Павлівни. Готувалась до ЗНО і результат був позитивний. Викладається на всі 100% та може знайти підхід для кожного учня. Унікальність та різноманітність занять помітно одразу, тому навчатись з таким викладачем дуже цікаво. Рівень англійської мови у Христини Павлівни високий, відповідно, багато уваги приділяється усному мовленню. дякую за цікаве та якісне навчання.

отзыв о репетиторе
Наталя
13 июля 2017, 06:06 #

Моя донька займалась з Христиною Павлівною рік англійською мовою. Дитина прийшла до неї з великою нелюбов"ю до цієї мови (відбила бажання вчитись колишня шкільна вчителька). Був страх перед написанням творів. Тепер все змінилось. Ось так за такий короткий час, займаючись раз на тиждень, можна зробити набагато більше, ніж за 8 років навчання у школі 5 разів на тиждень. Усім своїм знайомим і незнайомим рекомендую такого репетитора. А ще, Христина Павлівна дуже приємна і порядна людина.

отзыв о репетиторе
Нікіта
07 июля 2018, 11:29 #

Без зайвих слів можна сказати,що Христина Палвлівна є дійсно неповторним вчителем. Вона має рідкісну здатність поєднювати в собі чуйність,строгість,доброту та доступне пояснення матеріалу, в результаті чого,ваша дитина не тільки буде на відмінно знати англійську мову,а ще в неї з'явиться бажання самій вчити мову,що приведе до великих знань у мові та високих балів на ЗНО. За рік навчання з Христиною я розширив свій словниковий запас,здобув нові навички в граматиці та говорінні,а також добре сприймати мову на слух.Тож я гарантую,що ви не пошкодуєте,вибравши Христину в якості репититора з англыйської мови,а доказом моїх слів буде високий бал з ЗНО вашої дитини.

ответ посетителю
Christie
25 июля 2018, 16:29 #

Від щирого серця дякую Вам за такий гарний відгук! Рада, що мала змогу навчати Вас, а ще більше радію високим результатам, які Ви показали. Успіхів!

отзыв о репетиторе
Inna
07 июля 2018, 11:30 #

Добрий день всім!!!Я пишу цей відгук саме для тих шукає професійного вчителя з англійської мови,це дуже важко,але саме на цьому сайті я знайшла Христину Павлівну і жодного разу не пожалкувала про це!Мій син займався з Христиною Павлівною підготовкою до ЗНО,отривам високий бал з англійської мови.
Христина Павлівна легко знаходить спільну мову з учнями,вона класний фаховий спеціаліст.Це вчитель,який знає і любить свою справу!Рекомендую всім цього репетитора!
А Вам, Христина Павлівна,бажаємо гарних учнів!
Дякуємо Вам за співпрацю!

ответ посетителю
Christie
25 июля 2018, 16:31 #

Дякую і за відгук, і за побажання, і, звісно, за співпрацю. Приємно, коли учні оправдовують очікування вчителя та батьків своїми гарними результатами. А ще мені приємно, що і я як репетитор змогла оправдати Ваші очікування.

отзыв о репетиторе
Юстина
08 января 2020, 22:06 #

Ходжу у TeenZone дуже задоволена . Допомагає у розмовній англійській . Слова запамятовуються дуже швидко ще на заняттях . Получаю багато задоволення від тих уроків . Завжди повертаюсь з посмішкою на обличчі . З Христиною Павлівною ти починаєш любити англійску і з нетерпінням чекати до наступної зустрічі .

отзыв о репетиторе
Богдан
24 марта 2021, 17:49 #

Христина Павлівна та Роман Володимирович - найкращі репетитори, яких я коли-небудь знав. Вони дуже сумлінно й віддано допомагають учням зрозуміти навіть найскладнішу тему. На кожне заняття хотілось іти,бо воно завжди було неповторним, цікавим. Я їм вельми вдячний за все, що вони зробили для мене🤗


Добавить комментарий ↑ в начало