Бабяк Христина Віталіївна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 150 до 200 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по математике

Стаж работы репетитором/преподавателем:

10 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя

Дополнительная информация:

Магістр механіко-математичного факультету ЛНУ імені Франка + 2 роки досвіду роботи вчителем математики у приватній школі. Протягом 10 останніх років допомагаю дітям у засвоєнні знань з математики. Пропоную індивідуальні заняття з математики в Львові для підвищення рівня знань середніх класів та підготовка до ЗНО, заняття індивідуальні, враховую побажання та ідеї учнів та батьків.

Електронна адреса: KristinaVatslo1991@gmail.com

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Бабяк Христина Віталіївна



вопрос репетитору
оля
09 июля 2014, 16:34 #

добрийдень мене звуть оля...я би хотіла наймити репетитора до свого сина,діло в тім що він проступив в коледж на програміста.і в нього курис .він вже на них ходить з 24 червня по 15 липня...скоро екзамени ,в ного екзамени з математики і з укр.мови але він не розуміється шо вони там пишуть.росто сидить і списує з дошки.в мене з ним дуже велика проблема я за учобу горші заплатила,допоможіть йому будь ласка.позанімайтесь з ним з 2х предметів математика і укр.мова я не хочу щоб він там провалив..я би ще хотіла щоб ви з ним постійно занімались.грош я буду платила вчасно...мій тел.380636233021 380976561442...допоможіть мені будь ласка я вас благаю...а то він каже мені шо не потягне там...йому там 4 рки вчитись підтініть мені його будь ласка...жду дзвінка...я сама зі львова мій адрес.м.льві вул.кн.ольги буд.69 кв 27 1 підїзд ко дверей 27....мій дом.тел.263-61-90...ми прості не багаті люди але платити будемо вчасно..ви меніпозвоніть я сину вечером дам трубку він вам скаже кои у нього екзамени точно...з ним все рішите...дуже вам вдячна..

отзыв о репетиторе
Христина
10 июля 2014, 11:57 #

Я б з радістю допомогла, але трошки пізніше....надіюсь, що дівчинка, яку вам порадила, допоможе вашому сину зрозуміти всі складнощі в математиці та українській мові....гарантую, що ви будете задоволені результатом)))


Добавить комментарий ↑ в начало