Ответы на ВНО по украинскому языку и литературе 2013

Незалежне оцінювання з української мови та літератури в 2013 році буде проходити у дві сесії: перша сесія відбудеться 05 червня, друга сесія - 06 червня 2013р. Завдання на сесіях мають бути однаковими за рівнем складності.

На тестування буде винесено 61 завдання із загального шкільного курсу з української мови та з української літератури. Для виконання тесту буде відведено 3 повних години (180 хвилин).

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з української мови: І сесія →

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з української мови: ІІ сесія →

Структура ЗНО з укр. мови та літератури 2013


Перший блок ЗНО - тести
Тестові завдання розміщені не блоком, а йдуть урозсип (перші 23 завдання, 29-36 завдання та ще 20 завдань у кінці тестування). Деякі тестові завдання мають 4 варіанти відповідей, деякі - п'ять, але завжди правильним є лише один варіант на завдання.

Другий блок - відповідність
У тестуванні 2013 року з української мови та літератури присутні 9 завдань на встановлення відповідності, в яких потрібно позначками перетнути визначення в лівій колонці таблиці та вірну відповідність у правій колонці.

Третій блок - творчий
Таким завданням є лише одне, фінальне завдання (№61). У ньому учень має надати розгорнуту відповідь та аргументовано висловитися на задану тему, яка буде дискусійною.

Оцінювання відповідей на ЗНО 2013


У першому блоці тестові завдання оцінюються максимально в один бал (у разі надання правильної відповіді). Якщо відповідь неправильна або взагалі на вказана, бал не нараховується.

У другому блоці ЗНО з української мови та літератури відповіді оцінюються по шкалі від 0 до 4 балів (за кожну правильно визначену логічну пару - один бал).

У третьому блоці розгорнута відповідь учня може бути максимально оцінена у 20 балів. Ця оцінка складається з наявності правильно висловлених тез учня (до 2 балів); наведення аргументів (до 2 балів); приклади з відомих джерел літератури (до 2 балів); приклади з життя чи історичних моментів (до 2 балів); логічність викладення думки (до 2 балів); правильне оформлення висновку (до 2 балів); та письмова грамотність (до 4 балів).

Отже, при виконанні всіх завдань учень може максимально отримати 107 балів за ЗНО 2013 з української мови та літератури.


Отзывы пользователей: Ответы на ВНО по украинскому языку и литературе 2013



Вопрос
Владислав007
05 июня 2013, 10:23 #

Где ответы?


Добавить комментарий ↑ в начало